Domov > Organizacija dogodkov >

Šola Foster Perryja 'The Golden Hummingbird', Slovenia

Kolibrijeva terapija je duhovna znanost neposrednega individualnega zdravljenja in osebnega vodenja posameznika, ki prebuja intuitivno zavedanje kot duhovno pot, prinaša višje znanje in razvija jasnovidnost. Na naših delavnicah lahko doživite več ali vse dejavnosti, ki jih navajamo v nadaljevanju, seveda pa v njih lahko tudi sodelujete: ren (prerokovanje z ridingom imen); individualne ali skupinske regresije v prejšnja življenja, da boste mogli odložiti vse fizične in čustvene tegobe, ki vas pestijo; razbremenitev čustev in aktivacijo notranje priče; odstranjevanje duhov, ki so se »nalepili« na vas, s svetlobnimi tehnikami, in ponovno pridobitev duše. Naučili se boste tehnik očiščevanja za tiste, ki delajo s telesom/zdravilce/terapevte, kar je ključnega pomena, če naj se znebimo negativnega, ki se »potika« po našem okolju, domu ali nas samih.


Poleg zgoraj omenjenih orodij boste imeli tudi priložnost doživeti kolibrijeve tehnike dihanja, kolibrijeve jogijske asane in šamanske telesne položaje, umetnostno terapijo, namenjeno ustvarjalnosti in osvobajanja od bolezni, zdravljenje z zvokom in barvami, terapijo z igranjem/zamenjavo vlog/družinskimi sistemi, pripovedovanjem zgodb in poezijo, z vsem, kar sproža iniciacije. 

V zdravljenje in usposabljanje sodijo tudi medicinski nauki in krog (zdravilski krog), o katerih se boste tudi poučili, morebiti se boste seznanili tudi s tehnikami čantanja z alikvotnimi toni in se naučili pesmi, ki zdravijo dušo in telo (to imenujemo sonamika). Med sprehodi v tišini boste meditirali in se prizemljevali v telesu, na popotovanjih, na katerih vas bo spremljal boben, pa se boste podali v višje in nižje svetove. Sprejemali boste nasprotje in boj, ki se bijeta v vas. Nauki medicinskega (zdravilskega) kroga vas bodo seznanili z našimi zavezniki v vrstah živali, rastlin in mineralov, izvedeli boste, kako se zaščititi s ščitom in labirintom. 

Ponotranjite predavanja o duhovnem srcu in vlogi telesa: o osebni priči, o duhovni priči in o živalskem jazu. Z vami se bomo pogovarjala o štirih temperamentih, življenjskih silah, atavističnih nagonih in dvoje voljah. Foster in Kristos vam bosta pokazala, katere ovire se vam postavljajo na pot duhovnega srca, kaj vse smo dosegli, poučila pa vas bosta tudi, kako more ustroj človeka okrepiti duhovno v vsakdanu. 
 

Foster in Kristos pri svojem delu uporabljata tudi nauke Gurdjieffa in Rudolfa Steinerja, psihologijo Carla Junga in drugih velikih učiteljev, v svoje delo pa vključujeta tudi kvantno fiziko, hermeticizem, sveto geometrijo, meditacijo in kundalini. Radostno boste doživeli sebe kot kolibrija v njuni novi obliki izobraževanja v ontologiji (vedi o biti) in spominjanju sebe. 

Pridružite se skupnosti ljudi po vsem svetu, ki se zbirajo na starodavnih duhovnih krajih po vsem svetu, pridobivajo znanje o sebi in se zdravijo kot kolibriji. 

V Šoli zlatega kolibrija so na voljo: 
-    usposabljanje za šamanskega vajenca/ko
-    usposabljanje na prvi, drugi in tretji ravni iz šamanizma in tehnik zdravljenja
-    usposabljanja iz kabale in avatarjev
-    zasebne seanse

Več informacij & rezervacija mest: Teja@Intuicija.si