Ste pripravljeni zaživeti svoje resnično življenjsko poslanstvo?

Programi preko spleta, vodi Teja Wood

Spletna Šola eIntuicija - tukaj z Vami in za Vas!

Spletna Šola eIntuicija je prva spletna šola v Sloveniji, ki omogoča popolnoma inovativen način izobraževanja na področju osebnostne in duhovne rasti! Izobražujete se lahko kadarkoli želite, posamezne vsebine lahko poslušate v neomejenem številu ponovitev. Tako je ta način dela veliko bolj intenziven, ter popolnoma prilagojen vam in vašim individualnim potrebam! Izbirate lahko iz bogate knjižnice vsebin, na voljo so tri oblike članstva, med katerimi je na voljo tudi brezplačno članstvo! 

Bi radi 'pokukali' v zakulisje Spletne Šole eIntuicija?

Znotraj spletne šole eIntuicija smo za vas pripravili tudi brezplačne mini tečaje, ki se jih lahko udeležite tako, da akvitirate svoje brezplačni dostop.

AKTUALNI SPLETNI TEČAJI

Do programov lahko dostopate nemudoma!

NOTRANJI OTROK & ČAROBNA MANIFESTACIJA

Tečaj namenjen vsem, ki želite probraziti vse omejujoče vzorce preteklosti in vstopiti v polno moč ustvarjalca svoje resničnosti!

PREBUJANJE BOŽANSKE ŽENSKE ENERGIJE

Tečaj namenjen vsem, ki želite probraziti vse omejujoče vzorce preteklosti in vstopiti v polno moč ustvarjalca svoje resničnosti!

KARMA DETOX & PRETEKLA ŽIVLJENJA

Tečaj namenjen vsem, ki želite probraziti vse omejujoče vzorce preteklosti in vstopiti v polno moč ustvarjalca svoje resničnosti!

8 ČAROBNIH KLJUČEV MANIFESTACIJE

Tečaj namenjen vsem, ki želite probraziti vse omejujoče vzorce preteklosti in vstopiti v polno moč ustvarjalca svoje resničnosti!

Preverite, ali je Spletna Šola eIntuicija namenjena prav vam ...

Naši programi so primerni čisto za vse, ki si želite osebnostno in duhovno rasti. Ne glede na to, na kateri točki življenja se nahajate, kakšne so vaše osebnostne izkušnje, kako dolgo se ukvarjate s področjem osebnostne in duhovne rasti, ali pa se morda s tovrstnimi vsebinami srečujete prvič – tu smo, z Vami in za Vas! 

S pomočjo naših vsebin boste spoznali: 

 ključna orodja osebnostne in duhovne rasti

ključna znanja za srečno in izpolnjeno življenje

da je življenje duhovno potovanje namenjeni vaši dušni rasti

da so drugi ljudje v vašem življenju resnično le učitelji na vaši poti

da so naključja v resnici sporočila oz. opomniki vesolja glede vašega poslanstva


da je vaša naloga prepoznati in slediti glasu vaše intuicije in vesoljni sinhronosti, ki vodi vaše življenje

da ima vaše življenje prav poseben namen, vaša naloga pa je, da ga odkrijete in ga izpolnite 


da usoda in svobodna volja delujeta z roko v roki

 


da imate moč izbire, kakšno življenje boste živeli in da se vsi odgovori skrivajo znotraj vas


da s pravim razumevanjem in pristopi lahko spremenite katerokoli situacijo 

da je glavni namen življenja razvoj duhovne zavesti in da je pravzaprav čisto vse v vašem življenju podrejeno temu

 

IZKUŠNJE UDELEŽENCEV NAŠIH PROGRAMOV

KLAVDIJA VERLAK

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

ELFINA TINA

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

ALNEJA GAŠPAR HORVAT

Prevajalka, duhovna terapevtka
www.duhovnaakademija.si

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

MANCA GEBRL

Duhovna umetnica

A class with Teja is a passage of letting go of illusions you have created for yourself throughout your life. She is driven by a genuine desire to empower her students so they can go out into the world and help change it it their own unique ways.

Her classes are always intuitively led and the knowledge is transmitted on a soul level - it sparks the memory of your inner knowledge. She is a caring teacher who leads by example and sets high standards for her students on their future endeavors. I have taken Lemurian Light Healing and 72 Angels of Kabbalah with Teja and both added great vastness to my outlook on life.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

BOGDANA RAFOLT

Finančni terapevt
www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

TEJA KRANER

Lemurian Light Healing terapevtka
www.teia.si 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

DARINKA PANJAN

Umetnica

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

MILENA KOŠAK

Duhovna svetovalka ob izgubi bližnjega, avtorica
www.mojapot.si 

I first heard about Teja on TV and when my 3 years old daughter died I was devastated and desperately searching for answers. I took INTUITION masterclass, because I wanted to tune into my intuition. I wanted to unlock my communication with spiritual world. I was searching for answers, I knew we were so much more than just a physical body, especially because I was able to communicate with my daughter and because of that I wanted to learn about spiritual world. But I got so much more. I was very surprised how beautifully, easy and lightly Teja introduced this course, that I was so easy to tune into my intuition, gain confidence and started to get the answers that I wanted for myself. Archetype masterclass The relationships always interested me, and because I do work with clients who have different issues to solve and to heal, I took this class. Imagine my surprise, when I learned it had very powerful impact on my relationship and my issues. I finally got to understand my own relationships with my family and friends, why we act certain ways and how to change our responses. It felt like I finally have access to inside of human brain and behaviour, our way of thinking and responding. This course was very intense and had a great impact on my life. I no longer see people or my client as victims, but I do see them through the “archetype” eyes. I am able to see my own and my clients potential, I understand the cause of any issue that turns up in my or my clients life. I highly recommend this class, because it is truly excellent to understand ourselves, our patterns of behaviour and it gives us tools how to change it. It is really priceless and lifechanging and easy to apply in everyday life. This course is really a must have and I really recommend it. I recommend it to all of you, who are not certain in themselves, who are wanting to develop or even strengthen their intuition, gain self-confidence and learn about spiritual world, because it is priceless to realize we have answers inside of us and we learn/know how to get it and how to trust it. I think that course really changed my perspective and tuned me into my own intuitive skills, it answered my questions about spiritual world and its laws, and as a consenquence I started to develop my confidence about myself and my true calling. Thank you Teja so much, this was my first course that I took and I was sceptical how can I learn all that stuff in such a short amount of time, but I found out it was easy to learn and even much easier to apply into my way of life. This course really changed the way I was thinking and had a great influence on my life. I cannot imagine how my life would be without it. I feel that it helped me determine my path.

SLAVKA SREBRNJAK

Lemurian Light Healing terapevtka

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro.
Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje  posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega.
Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc.

ALENKA BREČKO

Uradnica, Dream builder coach, Angelska intuitivna svetovalka

Zadnja leta pospešeno in zelo intenzivno usmerjam fokus na svoje življenjsko poslanstvo. Ne da bi mi v materialnem smislu za sproti karkoli manjkalo, navzven in kakor me ljudje vidijo, sem čisto povprečna, marljiva žena, mamica in uslužbenka. Tisto, kar pa ni tako zelo očitno, so tolmuni in vulkani v meni, ki brbotajo, divjajo in se dvigujejo in so že tik pod vreliščem, ker ne živim svoje resnice. Različni, zame težki življenjski izzivi, so od mene zahtevali zdravljenja, iskanje odgovorev in rešitev in veliko izobraževanja. Tako se je začela ekspresno širiti moja zavest. Posledično so se začele oglašati moje neuresničene sanje v zvezi z mojim načinom življenja in življenjskim poslanstvom in odločila sem se, da bom storila vse, da zaživijo. Vem, da sem mnogo okoliščin že prerasla, vem, da sem ustvarjena za drugače in za več, vem, da obstaja še kaj več, kot to.., vem, da sem sposobna, močna osebnost,....želim si svobode, ustvarjati....

Odločila sem se za korenite spremembe, ob tem pa tudi, da bom pri izgradnji svoje drugačne prihodnosti poslušala svojo intuicijo, ki me po mojem razumevanju edina pelje tja, kjer mi je resnično mesto. In ker nisem bila čisto prepričana v njeno ostrino, sem se odločila za tečaj Angelske intuicije. In bila sem navdušena.

Ob Tejinem vztrajnem vzpodbujanju v vero, da so intutitivni odgovori na vajah, ki smo jih delali, resnični in pravilni, da je to-to, sem ugotovila, da mi je bil ta dar položen že v zibelko. Danes vem, da sem intuitivna sporočila zaradi nevednosti menjala za bujno domišljijo in jih nisem upoštevala. Ničkolikokrat sem brez potrebe zablodila. Najbolje od vsega pa je, da sem na tem tečaju odstrla še zadnje tančice in našla ter sprejela svoje življenjsko poslanstvo, ki mi je v tem življenju namenjeno.

V programu Posel prihodnosti nam je Teja vizionarsko postregla s premnogimi uvidi in razumevanjem, kako oblikovati svoj posel iz sebe in kako ga izgraditi na svoji unikatnosti in kako voditi na slovenskem prostoru. Naučili smo se izdelati svoje spletne strani, ki vibrirajo in odražajo energije lastnikov, prav tako nas je naučila jih upravljati. Kdor želi ustvarjati iz sebe, se mora čimbolj poglobiti vase, kar je včasih prav zastrašujoče. To pa je edini način, da človek zaživi svojo resnico. In to je tako zelo osvobajajoče in osrečujoče. Vse ostalo so le iluzije ega. Teja, v obdobjih, ko sem na tvojih tečajih, z velikim veseljem garam, ker vem, da so nagrade neprecenljive. Iskrena hvala.

HELENA ČERETNIK

Lemurian Light Healing terapevtka

Pri Teji sem opravljala tečaj Lemurian light healing prvo in drugo stopnjo. Ta tečaj  je spremenil mene in posledično tudi mojo družino. Na tem tečaju so se mi odprli drugi nivoji , prisotne so povsem druge energije, ki jih prej nisem zaznavala. Za to znanje in izkušnje sem Teji neizmerno hvaležna. Teja je res en sonček ki žari svetlobo.....Hvala ti!

TATJANA ČERMELJ

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja

FOSTER PERRY

Teja je izjemno predana poti duhovne samorealizacije in svojemu duhovemu klicu. Poučuje tista znanja in modrosti, ki jih dejansko tudi živi v svojem vsakdanjem življenju. Ima izjemno zakladnico znanja različnih tradicij. Tako vsem, ki se udeležijo njenih predavanj in tečajev omogoči izjemno jasno duhovno vostvo, ki je hkrati tudi zelo praktično. V svojem delu opolnomoči posameznike, tako da lahko začnejo živeti v skladu s svojim resničnim poslanstvom. Je izjemno topla in skrbna duhovna učiteljica, ki vodi tiste, ki hodijo po poti duhovnega mojsterstva.

BIRKAN TORE

 

Teja is je izjemna intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in organizatorka dogodkov. Imel sem čas večkrat sodelovati z njo in lahko rečem, da je resničen delavec luči, popolnoma zavezana svojemu duhovnemu poslanstvu.

DIANA COOPER

Teja je čudovito organizirala moj tečaj. Resnično mi je bilo v užitek sodelovati z njo.

 

Prepoznajte svoje duhovne darove in spremenite svoje življenje!

Pridružite se več tisoč posameznikom, ki vsak dan z nami meditirajo, se udeležujejo naših programov in ustvarjajo življenje svojega resničnega poslanstva! 

Spletna Šola eIntuicija    I    Izobraževanje preko spleta  I    Pravila in pogoji

Teja Wood s.p.,  Vse pravice pridržane.

WordPress Video Lightbox