Domov > Šola Intuicije™ >

Lokacija in kontakt

Kontaktni podatki:
Email: Teja@Intuicija.si
Spletna stran: www.Intuicija.si

Annai™ Duhovni Tempelj  I LJUBLJANA Tbilisijska 83a, 1000 Ljubljana

Kako do nas? :)

Če pripeljete iz obvoznice:

Iz avtoceste zavijete na izvoz LJUBLJANA ZAHOD (VIČ), nato na krizišču zavijete DESNO in nadaljujete pot po Tržaški cesti. Na drugem semaforju, PRI AVTOHIŠI MALGAJ zavijete DESNO. Nato nadaljujete naravnost čez dva semaforja (mimo Intersparja in policije) in nato zavijete na prvem odcepu LEVO (PRI TABLI BILJARDNICA). Ko se peljete po ulici se mi nahajamo v drugi stavbi direktno na vogalu (nad vrati je tabla Zoom Zoom foto studio). Pozvonite na zvonec Annai in že ste pri nas :)))

Če se pripeljete iz centra Ljubljane:


Peljete se proti Viču, po Tržaški cesti in proti obvoznici. Na križišču, kjer vidite avtohišo Malgaj (na vaši desni) zavijete LEVO. Nato nadaljujete naravnost čez dva semaforja (mimo Intersparja in policije) in nato zavijete na prvem odcepu  LEVO (PRi TABLI BILJARDNICA). Ko se peljete po ulici se mi nahajamo v drugi stavbi direktno na vogalu (nad vrati je tabla Zoom Zoom foto studio). Pozvonite na zvonec Annai in že ste pri nas :)))


Annai™ Duhovni Tempelj  I OBALA Gabrovica pri Črnem Kalu 18a 6275 Črni Kal

Ko se peljete po avtocesti proti obali ali pa iz obale proti Ljubljani greste na izvoz Črni Kal. Sledite cesti in kmalu na levi strani zagledate tablo 'Gabrovica', kjer zavijete levo. Vozite se po cesti skozi Gabrovico in na levi strani zagledate veliko parkirišče ter poslovni objekt na katerem piše Metalimpex. Parkirate in že ste pri nas :)
 
Podatki o podjetju:
Teja Wood s.p.
Pot na brido 8
6280 Ankaran
Davčna št: 84031085

 

Kontaktni obrazec