Domov > Novice >

Spletna Šola Intuicija.si s Tejo Melinc

LETO 2016 - LETO ČAROBNOSTI - ODPIRAMO SPLETNO ŠOLO INTUICIJE!

Vstop v leto 2016 prinaša resnično ogromno novosti. Sama sem to leto poimenovala kar ‘leto čarobnosti’, saj se vsi skupaj tudi v Šoli Intucija nahajamo v obdobju izjemnih novosti in čarobnih sprememb. Moja vizija Šole Intuicija, ki bo združevala ljudi s podobno vizijo, se je začela uresničevati. V letu 2015 smo razširili naš team sodelavcev in vam tako z jesenskimi meseci začeli ponujati obogoten program! Z letom 2016 bomo nadaljevali s širjenjem šole in tako Šola Intuicija pridobiva povsem nove razsežnosti. Prihajajo novi sodelavci, nove tematike, intenzivni programi in sploh zelo raznolika ponudba!  V drugi polovici leta 2016 pripravljamo intenzivne tečaje s pridobitvijo certifikatov z različnimi predavatelji, kjer boste lahko pridobili resnično kvalitetna znanja in bili objavljeni na naši spletni strani kot certificirani učitelji oz. terapevti. Za vas se bomo redno trudili ustvarjati resnično zanimive in raznolike vsebine, ki vam bodo ponudile pomembne življenjske odgovore! :)) 

Poleg omenjenega pa leto 2016 prinaša tudi ODPRTJE SPLETNE DUHOVNE ŠOLE - ŠOLE INTUICIJA v okviru bom za vas pripravljala najrazličnejše tečaje, mentorstva in osebna svetovanja. Čisto prava, prva duhovna spletna šola namenjena prav vam! 

ZAKAJ SPLETNA ŠOLA & PREDNOSTI SPLETNE ŠOLE

V okviru Spletne Šole Intuicija bodo v letu 2016 potekali najrazličnejši programi s pridobitvijo certifikatov in programi namenjeni globokim živjenjsim prebojem. Udeležba na teh programih je izjemno preprosta! Vse kar potrebujete za udeležbo na teh programih je računalniktablico ali pametni telefon ter dobro internetno povezavo. V primeru, da tehnično niste najbolj vešči, pa imate tudi možnost, da se teh programov udeležite v naših prostorih Annai duhovnega templja, kjer bomo prav tako predvajali prenos tečajev. Čisto preprosto, kajne? :))

Nekateri se sprašujete, kakšna je razlika med predavanji osebno in preko interneta; lahko rečem, da po izkušnjah preteklega leta preko spleta in spletnih učilnic lahko naredimo praktično več. Več časa je posvečenega vajam, več časa namenjam posameznikom, veliko je email komunikacije in na sploh vsega, kar dejansko tečaji v živo niso omogočali. Po odvodenih tečajih v preteklem letu lahko rečem, da so spletni tečaji veliko bolj individualno prilagojeni, po samem tečaju dobite tudi posnetek tečaja (idealno, če se ne morete določenega termina udeležiti oz. bi radi obnovili znanje). V okviru teh tečajev so oblikovane tudi zelo majhne skupine (do največ 10 ljudi), vsakomur se individualno posvetim in po potrebi posameznike podprem na način, ki ga individualno potrebujejo (dodatne vaje, dodatne ure nasvetov, dodatna email podpora). Moj namen v vodenju programov je, da posameznike prebudim in pripravim za delovanje na področju osebnostne in duhovne rasti. Svet nujno potrebuje duhovno prebujene, samozavestne in kvalificirane duhovne vizionarje. Ko sem pričela s svojim delom dobrih 15 let nazaj sem imela jasno vizijo svojega namena in poslanstva. Danes to poslanstvo tudi uresničujem. Hkrati sem izjemno hvaležna, da je moderna doba prinesla tako čudovita orodja komunikacije, kjer kljub moji fizični oddaljenosti še vedno lahko sodelujem z vsemi tistimi, ki to začutite! <3 

Program SPLETNE ŠOLE INTUICIJA v letu 2016

PROGRAM POMLAD 2016 s Tejo Melinc

V okviru zimsko/spomladanskih terminov sem vas pripravila TEČAJE S PRIDOBITVIJO CERTIFIKATOV in tečaj namenjen intenzivni življenjski preobrazbi (Čarobnost in zdravljenje notranjega otroka). Te tečaji prav tako potekajo v okviru manjših skupin. Poleg obsežnih in poglobljenih predavanj oz. delavnic, vsak izmed tečajev vsebuje tudi obsežno skripto in obilo praktičnih vaj. Vsi tečaji s pridobitvijo so praktično-izkustveno orientirani, saj je cilj, da boste po opravljenem tečaju in pridobitvi certifikata resnično usposobljeni za duhovno delo z ljudmi. Ogromno povdarka je na individualnem delu in ob uspešno opravljenih vseh vajah ipd. boste prejeli certifikat in bili na vašo željo objavljeni tudi na spletni strani intuicija pod rubriko 'certificirani svetovalci' oz.' certificirani učitelji'

  • Tečaj ANGELSKE INTUICIJE - pričetek 20. februar 2016

(pridobitev certifikata Intuitivnega Svetovalca, objava na www.intuicija.si)

Tečaj namenjen vsem, ki bi želeli spoznati področje intuicije, ter se naučiti zavestne komunikacija z angeli in vodniki. V okviru tega tečaja se učimo tehnike 'intuitivnega svetovanja'. Resnično revolucionarna tehnika, ki obsega poleg intuitivnega dela z angeli in višjo inteligenco, tudi pomembne arhetipske tehnike in duhovne pristope, s pomočjo katerih udeleženci vaših svetovanj lahko doživijo resnično življenjsko spremembo! Tečaj v okviru katerega boste spoznali svet angelov, svet svoje intuicije in kozmičnih zakonov. Hkrati se boste naučili brati akaške zapise duše, njeno pot in spoznali kako slediti svojemu resničnemu življenjskemu poslanstvu.

Tečaj namenjen vsem, ki si želijo razviti sposobnost zavestne komunikacije z angeli, ter to mogočno vodstvo predajati drugim! 

Natančne informacije o programu lahko preberete na tej povezavi >>>

Izvedba: Skupinski program preko spleta največ 8 udeleženih, 42 ur,
Prispevek: 888 eur (plačljivo v obrokih 4 x 222 eur ali 6 x 148 eur)
TERMINI: 20. februar, 5. marec, 19. marec, 3. april, 9. april, 23. april in 14. maj od 8h - 14h 
Prijave: Teja@Intuicija.si

  • Tečaj ARHETIPI NOVE DOBE 1. stopnja - pričetek 27. februar 2016

1. stopnja (pridobitev certifikata, objava na www.intuicija.si)

Program, ki poseže globoko v vaše nezavedno, vam razkrije vaš notranji svet, vse vaše vzorce in vas popelje po poti resnične preobrazbe. V okviru tega programa boste do potankosti spoznali dve ravni vašega bitja; vašo osebnost in vašo duhovno raven. Spoznali boste, kakšna je interakcija med njima in kakšno vlogo imata v vašem življenju. Velikokrat se zgodi, da v življenju želimo nekaj doseči ali spremeniti, pa se to nikakor ne odvije, kot bi želeli (ne glede na to koliko truda vložimo). V tem programu boste tako doživeli najglobjo in najbolj intenzivno notranjo preobrazbo, katere rezultat bo resnično osebnostno in duhovno prebujenje, ter vstop v pravo življenjsko moč. Program temelji na razumevanju Platona, Junga in ostalih velikih umov preteklost, ter povezuje našo osebnostno raven z duhovno ravnijo naše duše. Razumeti to povezavo je ključno, če želimo živeti srečna in izpolnjena življenja v modernem času. S pomočjo tega izjemno intenzivnega programa se boste naučili vse o vlogah, ki jih povsem nezavedno igrate v svojem življenju na najrazličnejših področjih, jih presegli, vstopili v svojo resnično osebnostno moč, razvili stanje globokega miru in ubranosti, ter z novim znanjem začeli uresničevati željeno življenje. Tako je to tečaj, ki nam ponuja resnične temelje življenja, temelje osebnostne rasti, temelje duhovne rasti in s tem temelje razvoja našega življenjskega potenciala in samorealizacije.

Tečaj namenjen vsem, ki si želijo končno prevzeti moč v svoje roke in zaživet življenje, ki jim pripada!

Natančne informacije o programu lahko preberete na tej povezavi >>>

IZVEDBA: Skupinski program preko spleta največ 8 udeleženih, 6 srečanj po 8 ur = 48 ur,
Prispevek: 660 eur (plačljivo v obrokih 4 x 165 eur ali 6 x 110 eur)
TERMINI: 27. februar, 6. marec, 13. marec, 20. marec, 2. april, 10. april od 8h do 16h 
Prijave: Teja@Intuicija.si

  • Čarobnost NOTRANJEGA OTROKA - pričetek 21. februar 2016

Notranji otrok je DNK naše osebnosti. Je tisti najbolj osnovni delček nas, osnovna celica iz katere se razvijejo vsi nivoji in naša celotna zemeljska osebnost, s pomočjo katere ustvarjamo situacije našega življenja. Posega tako na naše nezavedne, kot tudi zavedne nivoje; pa tudi na nivo višjega jaza! Če ste iskali odgovore zakaj se vam stvari dogajajo, ponavljajo, kako izstopiti iz ponavljajočega kroga situacij, kako pridobiti vitalnost, kreativnost, kako postati magični ustvarjalec svojega življenja, ustvariti čudovite odnose, posel, življenje ipd., je ta tečaj kot idealen za vas! Pričeli bomo tam, kjer se vse prične; pri koreninah. Nato pa bomo gradili močno osebnost; stabilno in močno deblo ter ogromno krošnjo polno obilja. Sama močno verjamem, da je to tečaj, ki ga vsakdo v današnjem svetu nujno potrebuje!

Tečaj namenjen vsem, ki želite postaviti resnično dobre temelje vaših sanjam v življenju! To je najbolj 'duhovno zdravilni' program, namenjen praktično vsem; tistim, ki ste že bili na programih arhetipov, nadaljevalnim tečajnikom pa tudi tistim, ki to pot šele začenjate! 

Natančne informacije o programu lahko preberete na tej povezavi >>>

Izvedba: Skupinski program preko spleta največ 8 udeleženih, 5 srečanj x 7 ur (35 ur programa) + 5 individualnih 1-urnih svetovanj z namenom podpore vaše lastne preobrazbe
Prispevek: 1025 eur (plačljivo v 5ih obrokih po 205 eur oz. po dogovoru)
TERMINI: 21. februar, 28. februar, 26. marec, 16. april, 24. april + 5 individualnih 
Prijave: Teja@Intuicija.si

OSEBNA DUHOVNA MENTORSTVA - termini po dogovoru, individualno

Tekom celotnega leta pa je na voljo tudi omejeno število OSEBNIH DUHOVNIH METNORSTEV namenjenih direktnemu, individualnemu delu.  V okviru mentorstev se v popolnosti prilagodim vam, vašim potrebam, željam, zanimanjem in vašemu poslanstvu. Ob pričetku mentorstva zastavimo tematiko in cilj naših druženj. Na podlagi tega tudi oblikujem vašo individualno skripto, ki vas bo vodila čez ta intenziven 3-mesečni proces popolne življenjke preobrazbe. Namenjena je vsem, ki čutite, da potrebujete popolnoma individualen pristop. Osebno duhovno mentorstvo poteka  v okviru 10 x 1-urnih srečanj. Osredotočeni so na različne tematike (več informacij spodaj). Program vključuje meditacije in skripto, ki bodo podprle program.

IZVEDBA: Individualni program, 10 1-urnih srečanj, termini po dogovoru; + skripta za posameznika + meditacije, prispevek 1110 eur (plačljivo v obrokih 6x 185 eur) 
TERMINI: po dogovoru s posameznikom
Prijave: Teja@Intuicija.si

PROGRAM JESEN 2016 s Tejo Melinc

V okviru jesenskih terminov se bomo družili na INTENZIVNIH TEČAJIH NAMENJENIH RESNIČNIM ŽIVLJENJSKIM PREBOJEM. Te tečaji so namenjeni manjši skupini do največ 8 udeleženih. Te tečaji obsegajo poleg intenzivnih delavnic tudi 5 poglobljenih 1-urnih individualnih svetovanj. Kombinacija delavnice z individualnimi svetovanji je čudovita priložnost, da intenzivne vsebine predelam z vsakim izmed vas tudi na individualni ravni. Tako boste iz posameznega izmed tečajev resnično lahko dobili natanko tisto, kar vi individualno potrebujete

  • Čarobnost BOGINJE - pričetek 1. oktober 2016

Ta tečaj je oblikovan v sedmih ključnih korakih, ki si vsebinsko sledijo. Vsak izmed korakov predstavlja vsebinsko področje, za katerega je nujno, da ga ženske v današnjem svetu ne le razumemo, temveč tudi osvojimo. Podale se bomo na pot intenzivne preobrazbe naše notranjosti, vzporedno pa tudi naših zunanjih življenj. Popotovanje bo potekalo preko različnih stopenj zdravljenja in ozaveščanja  notranje ženske energije, pomembnih ženskih vlog in odkrivanje naše resnične narave. S pomočjo programa se naučite ozavestiti, uravnovesiti in živeti iz svoje ženske esence.Ta tečaj bo prinesel izjemno spremembo v vaša življenja! Globoko notranje potovanje, v okviru katerega boste spoznale 'kdo resnično ste' in odvrgle vse nepotrebne vloge in maske. Vaše življenje je namenjeno VAM in vaši resnični, divji naravi. Ste pripravljene? :)

Intenziven in močno prebojni program namenjen ženskam, ki bi resnično želele odkriti svojo pravo, avtentično identiteto in zaživeti novo življenje!

Natančne informacije o programu lahko preberete na tej povezavi >>>


Izvedba: 5 srečanj x 7 ur (35 ur programa) + 5 individualnih 1-urnih svetovanj; Prispevek: 1025 eur (plačljivo v 5ih obrokih po 205 eur oz. po dogovoru)
TERMINI: 1. in 2. oktober, 15. in 16. oktober, 22. oktober od 8h - 15h + 5 individualnih 1-urnih srečanj
Prijave: Teja@Intuicija.si

  • Čarobnost DUŠNEGA PARTNERSTVA - pričetek 8. oktober

Odnosi so eden izmed naših glavnih ključev do sreče in izpolnitve. Prav vse v našem svetu temelji na odnosih. V okviru tega izjemno intenzivnega tečaja se bomo naučili ustvariti temelje za zdrave, srečne, izpolnjujoče in dušne odnose. Potovali bomo preko 7 stopnic ustvarjanja dušnega partnerstva in doživeli mnoge preboje in uvide. V okviru tega programa bomo tudi razbili pomembne arhetipske mite o 'princu' ali 'princesi' ter spoznali, kako pomembno je, da dosežemo notranjo zrelost in ustvarimo arhetipski odnos 'boginje in boga'. To je zdrav, zrel, odrasel in duhovno navdihnjen odnos. Je odnos, ki predstavlja na arhetipski lestvici naslednji korak od arhetipskega para 'kralja in kraljice'.

Ta program je resnično prebojen, namenjen vsem, ki resnično želite ustvariti srečno, trdno in pravo duhovno partnerstvo na zunanji ali pa tudi notranji ravni! Program je namenjen tako samskim, kot tudi tistim, ki ste v vezi! Pari toplo vabljeni!


Izvedba: 5 srečanj x 7 ur (35 ur programa) + 5 individualnih 1-urnih svetovanj 
Prispevek: 1025 eur (plačljivo v 5ih obrokih po 205 eur oz. po dogovoru)
TERMINI: 8. in 9. oktober, 23. oktober, 5. november 6. november od 8h - 15h
Prijave: Teja@Intuicija.si