Domov > Novice >

Individualna svetovanja 2016 Intuicija.si

V okviru Šole Intuicija ponujamo najrazličnejša svetovanja namenjena vsem, ki si želite globjega vpogleda v različna življenjska področja. Za vas pripravljamo visoko kvalitetna svetovanja s področja osebnostne in duhovne rasti. Zanimanje za posamezno svetovanje lahko izrazite direktno pri osebi, ki opravlja svetovanje. Individualna svetovanja potekajo po predhodno dogovorjenih terminih, na voljo pa so po celotni Sloveniji oz. preko spleta kot Skype svetovanja.

Vabljeni tudi k ogledu izobraževalnih programov, ki jih je Team Intuicija za vas pripravil v letu 2016 & ogledu programa Spletne Šole Intucija s Tejo Melinc >>>

Intuitivno svetovanje I Teja Melinc

Intuitivno svetovanje™ je tehnika individualnega osebnega svetovanja, ki ga je razvila Teja Melinc (www.Intuicija.si) na podlagi zelo bogatih izkušenj duhovnega svetovanja posameznikom z najrazličnejšimi izzivi in v najrazličnejših življenjskih situacijah. Razvil se je jasen, logičen sistem svetovanja, ki posamezniku poda odgovore na vsa pomembna življenjska vprašanja. Tehnika intuitivnega svetovanja™ obsega intuitivni vpogled v različna področja  posameznikovega življenja, njegova najgloblja prepričanja, izzive, darove in dejansko življenjsko poslanstvo. 

Izrazite svoje zanimanje preko emaila: Teja@Intuicija.si

Več o svetovanju >>>

Duhovno mentorstvo (10 srečanj) I Teja Melinc

Individualno duhovno mentorstvo je izjemna priložnost za vse tiste, ki si želite individualnega pristopa in hkrati ste resnično pripravljeni na velike življenjske spremembe :) V okviru mentorstva prejmete večje število meditacij posnetih prav za vaš izbran program, priročnik oblikovan individualno za vas in 10 Skype svetovanj. Priročnik vas bo vodil čez 3-mesece intenzivne preobrazbe in vas na dnevni bazi vodil preko pomembnih korakov in sprememb. Meditacije bodo vaša podpora in vodstvo preobrazbe. Skype svetovanja pa bodo namenjena intenzivnejšim vpogledom in pomoči pri sistematični realizaciji vaših ciljev. Na voljo je več različnih programov, med katerimi lahko izberete že oblikovan program, ali pa izberete kombinacijo programov. 

Izrazite svoje zanimanje preko emaila: Teja@Intuicija.si

Več o svetovanju >>>

Medijstvo I Alenka Šironjič

Medijstvo je postopek svetovanja, pravzaprav pogovor z onostranstvom, pri katerem medij preko svojega znanja in sposobnosti ter duhovnega vodstva povezuje duhovni svet oziroma svet preminulih z našo zemeljsko dimenzijo. Medij prek svojih občutenj in in vida sprejema energijo duše.Medijstvo je namenjeno vsem, ki si želijo ponovnega stika s svojimi nadražjimi ter hkrati pridobiti vpogled in duhovno razumevanje prehoda duše na duhovno raven. Medijstvo svetujemo vsaj 6 mesecev po odhodu duše, saj se mora le ta v duhovnem svetu prilagoditi na novo življenje. Prav tako močna žalost žalujočih preprečuje komunikacijo z onostranstvom. Vsekakor pa pri tem sledite svojemu občutku, saj si mnoge duše prizadevajo navezati stik s svojci ter jim sporočiti, da se počutijo dobro in naj ne žalujejo več za njimi.

Izrazite svoje zanimanje preko emaila: Alenka@Intuicija.si

Več o svetovanju >>>

Vpogled v pretekla življenja I Alenka Šironjič

Individualno »Potovanje v prejšnja življenja« s karmičnim svetovanjem je izjemna priložnost globokega potovanja v svojo notranjost, z namenom odkriti najglobje resnice, ki se skrivajo globoko v vašem nezavednem. Namenjeno je vsem posameznikom, ki si želijo individualnega pristopa in so željni konkretnih izkušenj. Potovanje v prejšnje življenje poteka preko globoke meditacije, ki poteka po metodi dr. Briana Weissa, znamenitega ameriškega psihoterapevta, ki se že več kot tri desetletja ukvarja s tematiko prejšnjih življenj. Individualno srečanje, ki poteka po metodi globoko vodene meditacije, omogoča celosten vpogled v vašo preteklost, tako otroštvo, kot tudi obdobja, ki segajo preko meja tega časa in prostora.

Izrazite svoje zanimanje preko emaila: Alenka@Intuicija.si

Več o svetovanju >>>

Numerološke analize za posameznike, partnerstvo in podjetja I Karmen Plavčak

Ker numerologija podaja zelo izjemne vpoglede v svet števil in s pomočjo njih čudovite razlage, kdo v resnici smo, kakšni so naši odnosi, kakšna je naša življenjska pot, lahko na izredno razumevajoč način pridemo do odgovorov, ki se skrivajo globoko v nas. Izjemno lepo je spoznati energije naše duše, spoznati našo osebnost in ju med seboj povezati v celoto in živeti v harmoniji. Intuitivno numerološko svetovanje poteka tako, da na osnovi vaših rojstno dnevnih podatkov, imena ter priimka, ki je pretvorjen v števila, dobimo izjemen vpogled v energije, ki jih vsakodnevno uporaljate ali pa ne. Nekatere so močno aktivirane in potrebujejo pomoč, nekatere pa je potrebno še prebuditi.

Izrazite svoje zanimanje preko emaila: Karmen@Intuicija.si

Več o svetovanju >>>

 

Angel Babies Readingi I Alneja Gašpar Horvat

Angel Babies ridingi so prav posebni intuitivni ridingi namenjeni bodočim staršem, ki potekajo v obliki intuitivne komunikacije z dušo vašega otroka. Na tem ridingu boste prejeli izjemne odogovore o tem kdo je duša, ki prihaja v vaše življenje, s kakšnim namenom prihaja, kakšna sta njegova oz. njena pot in poslanstvo, od kod prihaja, kako se lahko na prihod otroka najbolje pripravite, kakšno duhovno povezavo imate s to čudovito dušico, ipd. Čakajo vas izjemni odgovori in uvidi, ki vam bodo razkrili novo poglavje v knjigi vašega življenjskega poslanstva! 

Izrazite svoje zanimanje preko emaila: Alneja@Intuicija.si

Več  o svetovanju  >>>