KARMA DETOX & PRETEKLA ŽIVLJENJA

Spletni tečaj s Tejo Wood

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!
Preprosto pišite na teja@intuicija.si 
Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

Človeštvo se nahaja v časih intenzivnega duhovnega prebujenja, ki se bo odvilo v treh ključnih fazah. Prva faza obsega intenzivno karmično čiščenje, ki mu bomo priča tako na individualni, kot tudi kolektivni ravni. Vse tisto, kar ni usklajeno s kozmičnimi resnicami in zakoni, bo moralo zapustiti naš svet. V drugi fazi se bomo odpirali novim duhovnim znanjem in višji duhovni zavesti. Vodeni bomo, da delujemo iz inteligence srca in intuicije. V tretji fazi pa bomo začeli ustvarjati novo resničnost v obliki in formi. Svoje na novo osvojeno znanje bomo začeli prenašati v prakso; spremenil se bo način življenja na vseh družbenih ravneh. Pred nami je torej izjemno obsežna in veličastna naloga spremembe našega sveta, ki pa se seveda začne z nami samimi in spremembo, ki jo lahko ustvarimo v svojem življenju.

S tem namenom je bil ustvarjen ta čudovit in hkrati zelo intenziven program, ki vas bo sistematično popeljal preko treh ključnih ravni karmičnih energij. Ponudil vam bo orodja, kako karmično energijo različnih ravni sploh prepoznati, kakšne lekcije/učenja vam posamezne karmične ravni ponujajo in kako jih lahko osvojite oz. presežete. Ko osvojite vse karmične lekcije, zaživite v osebnostni in duhovni svobodi!
Naš svet se že dolgo trudi izstopiti iz spon preteklosti in zaživeti v duhovni svetlobi, obilju in razsvetljenju. Ta čas, ki smo ga tako zelo čakali, je končno prišel. Vrata nove resničnosti so na široko odprta, Na nas je, da stopimo skozi njih. A s seboj ne moremo prinesti ničesar drugega kot čistost našega srca, ter svetlobo prebujene duhovne zavesti. Čas je torej, da spustimo težko karmo tisočletij 

Če ste torej pripravljeni spustiti spone preteklosti, ter vse karmične energije, vabljeni na ta intenziven in izjemno prebojen program!

Zakon karme je eden izmed glavnih kozmičnih zakonov Življenja. Je zakon, ki poskrbi za to, da so vse energije v ravnovesju. Hkrati je to zakon duhovnega učenja, saj posega direktno v evolucijo zavesti vseh bitij v Stvarsvu. Zakon karme skrbi za to, da v naše življenje vstopijo natanko tiste okoliščine, ki jih potrebujemo za svojo rast in razvoj. V nasprotju z prepričanjem mnogih, karma ni kazen. Pravilno razumevanje tega zakona nam obrazloži, zakaj se navidezno slabe stvari dogajajo dobrim ljudem in obratno.

Zakon karme si lahko predstavljamo kot ogromno kozmično knjigo, ki zapisuje vse premike/dogodke v stvarstvu, vse do najmanše misli. Na naši individualni ravni je prav zakon karme tisti, ki natančno dokumentira vsa naša dejanja, misli, čustva in še kaj. Naše življenje je tako pod drobnogledom kozmičnih zakonov in posledično se nam dogaja natanko tisto, kar smo nekoč nekje ustvarili s svojo energijo, oz. tisto, ki nam bo najbolj pomagalo pri naši rasti/razsvetljenju. Karma nikakor ni kazen – je učitelj, ki nam pomaga na poti razsvetljenja!

Skupno vsem kozmičnim zakonom življenja je, da vedno skrbijo, da se vse odvija v najvišje dobro vseh in vsega, in da ohranjajo ravnovesje v stvarstvu. Najvišje dobro vseh nas pa je seveda to, da čim bolj nemoteno potujemo po poti evolucije zavesti. Zakon karme v sodelovanju z ostalimi zakoni tako poskrbi, da se na tak ali drugačen način soočimo z lekcijami rasti in razvoja. V naše življenje prinese tiste energije, ki jih še nismo ozavestili, ter lekcije, ki jih še ne razumemo. Vsekakor je zakon karme večplasten zakon življenja, ki skrbi za nenehno evolucijo v Stvarstvu.

V okviru tega prebojnega tečaja KARMA DETOX & PRETEKLA ŽIVLJENJA se bomo najprej spoznali z vsemi kozmičnimi zakoni, ki krojijo pravila našim življenjem. Te zakone bomo spoznali na zelo praktični ravni. Naučili se boste opazovati delovanje teh zakonov v vašem vsakdanjem življenju in prepoznali boste, da nikoli niste sami. Ljubeča roka Stvarstva nenehno posega v vaše življenje. Z poglobljenim razumevanjem kozmičnih zakonov življenja pa boste tudi presegli idejo o dobrem in slabem. Prepoznali boste, da je vse le priložnost za rast, razvoj in napredek. Vsaka oseba, situacija ali okoliščina se v našem življenju pojavi z namenom, da nam pomaga razširiti našo duhovno zavest in odpreti naše srce.

Nadalje pa se bomo izmed vseh zakonov življenja najbolj podrobno posvetili prav zakonu karme.

Najprej se bomo posvetili vprašanjem, kot so:

 • Kaj pravzaprav je karma?
 • Kako zakon karme deluje?
 • Ali je res, da karma ne pomeni kazni?
 • Kako lahko sodelujem z zakonom karme?
 • Kako lahko prepoznamo svojo lastno karmo?
 • Kakšne oblike karmične razrešitve poznamo?
 • Ko si bomo na vsa ta vprašanja temeljito odgovorili, bomo pridobili zelo jasno sliko zakona karme.

Pridobili bomo veliko večjo jasnost zavedanja naše življenjske poti in vseh nalog, ki so pred nami. Morda bomo celo prepoznali, da smo določene karmične lekcije popolnoma ignorirali in se jim izogibali. Sedaj, z novim znanjem, pa bomo znali k karmičnim energijam v našem življenju pristopiti drugače.

Začetni moduli tako predstavljajo temelje našemu nadaljnemu delu. V drugi polovici tega intenzivnega programa pa se bomo posvetili trem nivojem karme, ki aktivno so-ustvarjajo našo materialno resničnost. Spoznali se bomo z kolektivno karmo, družinsko karmo in karmo preteklih življenj. Vsako izmed področij bomo temeljito preiskali in ozavestili. Hkrati pa se bomo naučili izjemno močnih in prebojnih tehnik karmičnega očiščenja.

 

Ta program nas tako pelje tudi na nivo naše dušne akaše, kjer se nahajajo zapisi naše duše. Gre za prostor, ki se nahaja ‘med dimenzijami’. Je stičišče vseh naših dimenzij in realnost, znotraj katerega lahko pridemo do izjemnih uvidov in odgovorov glede svoje lastne poti in življenja, ki ga živimo. V naši ‘akaši’ je namreč zapisano vse o nas, naši duši in njenih neštetih potovanjih. V naši akaši je zapisana naša zgodba in takrat, ko smo pripravljeni, se ta knjiga naše akaše tudi razkrije. Tisto, kar nam je torej namenjeno, se razkrije v neverjetni podrobnosti. Naša pretekla življenja, družinska DNK zgodba, kolektivna karma in še mnogo drugega bo razkrito tekom tega tečaja. Razumeli boste tudi, s kakšnim namenom so določeni ljudje v vašem življenju. Razbijali boste iluzije, presegali karmične energije in vstopali v moč zavestnega ustvarjalca svoje resničnosti.

 

Program je namenjen vsem, ki si želite:

 

 • izstopiti iz začaranega kroga ponavljajočih se situacij in se osvoboditi vseh starih bremen
 • razumeti, zakaj ste bili rojeni v določeno družino in izkusili določene okoliščine tekom vašega življenja
 • prekiniti nezdrave ponavljajoče družinske vzorce
 • ozavestiti svojo notranjo moč in svoje poslanstvo, postati zavestni kreator svojega življenja
 • izkustiti življenje duhovnega obilja, radosti in kreativnosti
 • izkusiti srečne, izpolnjujoče duhovne odnose, dušna prijateljstva in partenrstva
 • jasnosti, globjega razumevanja in občutka svobode!

Toplo vabljeni, da se nam pridružite na tem čudovitem in globoko transformativnem programu popolne notranje preobrazbe! 

Dodatne informacije in prijava:

DO TEČAJA LAHKO DOSTOPATE TAKOJ!

Preprosto pišite na teja@intuicija.si in po urejenem plačilu vam bomo omogočili dostop do programa.

Prispevek za celoten program 770 eur (plačate lahko v šestih mesečnih obrokih)

 

TEJA WOOD

Teja Wood je intuitivna svetovalka, avtorica in prevataljica, ustanoviteljica portala Intuicija.si Poučuje doma in po svetu. V svojem delu prevaja starodavna mistična znanja v razumljivejši jezik modernega časa, pri tem pa pomaga ustvarjati val nove zavesti.

FOSTER PERRY, The Golden Hummingbird

Teja je izjemno predana poti duhovne samorealizacije in svojemu duhovemu klicu. Poučuje tista znanja in modrosti, ki jih dejansko tudi živi v svojem vsakdanjem življenju. Ima izjemno zakladnico znanja različnih tradicij. Tako vsem, ki se udeležijo njenih predavanj in tečajev omogoči izjemno jasno duhovno vostvo, ki je hkrati tudi zelo praktično. V svojem delu opolnomoči posameznike, tako da lahko začnejo živeti v skladu s svojim resničnim poslanstvom. Je izjemno topla in skrbna duhovna učiteljica, ki vodi tiste, ki hodijo po poti duhovnega mojsterstva. 

www.goldenhummingbird.com 

BIRKAN TORE, Ask Angels

Teja is je izjemna intuitivna svetovalka, duhovna učiteljica in organizatorka dogodkov. Imel sem čas večkrat sodelovati z njo in lahko rečem, da je resničen delavec luči, popolnoma zavezana svojemu duhovnemu poslanstvu. 

www.askangels.com 

DIANA COOPER, Hay House avtor

Teja je čudovito organizirala moj tečaj. Resnično mi je bilo v užitek sodelovati z njo. 

www.dianacooper.com 

Where there is Love, there is Life.

 Mahatma Ghandi

KLAVDIJA VERLAK

Leadership mentor and coach
www.holimar.si

Večji del svojega življenja sem živela zelo hitro, pozabljala nase, na svoje potrebe in želje in svoje življenje podrejala službi in ljudem, ki sem jih postavljala na piedistal. V nekem trenutku se je del mene temu načinu življnja začel upirati in po „naključju“ sem dobila mail za prvo delavnico s Tejo. Na tej delavnici sem se počutila kot da sem prišla domov, po več letih sem se počutila mirno in sprejeto. Ta delavnica je bila odskočna deska za pot spoznavanja sebe preko arhetipov in njihovega pomena v našem življenju.

Ker sem oseba, ki mora stvari razumeti, so bili arhetipi s Tejo odlična izkušnja v kateri sem več kot dve leti spoznavala sebe, svoje načine delovanja, prepričanja in nezavedne niti, ki so vodile moje življenje. S pomočjo arhetipov sem začela na svet in ljudi okoli sebe gledati zelo drugače. Začela sem spoznavati, kaj v resnici pomeni, da sami ustvarjamo svojo realnost in kakšno moč imajo naše misli v resnici. Začenjala sem čutiti notranji mir. Naslednji korak je bil spoznavanje z energijami lemurijske civilizacije. Čudovite ljubeče energije so bile naslednja stopnja lastnega razvoja. Skoraj eno leto se že spoznavam z njimi in prav vsakič znova sem presenečena nad tem, kako enostavno je vse in kako zelo so te energije podporne, če si jih pripravljen sprejeti.

Delo s Tejo vedno prinese spremembo. Njen način je nežen, venar ne ujčka, globok ampak brez drame in strašenja, pusti ti svoj čas, ne daje ti bližnjic in instant rešitev, pač pa te pelje po poti, ki je zate najboljša, ne vzame ti izkušnje, ki jo potrebuješ za svoj razvoj. Energije v skupinah so vedno ljubeče, polne zaupanja, podporne in sočutne. Meditacije, ki jih vodi, so globoke, transformativne in zelo močne. Znanje predaja na način, ki ga v danem trenutku lahko razumeš. Več kot si pripravljen sprejeti, več dobiš.
Hvaležna sem, da je bila moja mentorica v fazi transformacije, ki sem jo zelo potrebovala. Ni bilo vedno lahko, ampak z njeno pomočjo je šlo lažje. Če si res želite spremembe v življenju, je zagotovo pravi naslov. Ne bo vam prodajala pravljic, povedala vam bo resnico in vas popeljala po poti sprememb.

Delo na sebi z njeno pomočjo me je pripeljalo tudi na novo poslovno pot, kjer vsa znanja združujem v delu z vodji, ki želijo svoje time voditi vzpodbudno in navdihujoče in timi, ki spoštujejo medsebojno raznolikost. Tudi z osebami, ki želijo ostati v poslu in kljub temu ohraniti ali najti notranji mir. Brez duhovnega dela na sebi nič od tega ni mogoče.

ELFINA TINA

Tečaji in meditacije Teje Melinc so resnično edinstveni in močno transformativni. Njeno delo je srčno, pristno in iskreno. Je izredna intuitivna svetovalka, medij in mentorica. Svoje dolgoletne izkušnje in znanja na področju duhovnega prebujenja, osebnostne rasti in razvoja povezuje z modrostjo višjih dimenzij in večini ne-vidnih svetov, a pri tem vedno ostaja tukaj in sedaj, prizemljena, praktična in iskrena.

Svoje udeležence spodbuja k samostojnemu delu na sebi, soočenju z vsemi aspekti – tako sončnimi kot senčnimi. Je tako glas ljubečega in modrega intuitivnega vodstva kot iskrene »brce v rit«, ki jo mnogi več kot potrebujemo na poti vrnitve k resničnemu Sebi.

Njeni tečaji, meditacije in svetovanja so za vse tiste, ki so resnično pripravljeni delati spremembe, rasti in se prebujati, zaživeti življenje v vsej svoji veličastnosti ter vzljubiti in sprejeti sebe in svet tukaj na Zemlji z iskro Božanskosti v srcu in duši.

 

ALNEJA GAŠPAR HORVAT

Prevajalka, duhovna terapevtka
www.duhovnaakademija.si

 

 

Moja duhovna in poslovna pot se je začela pri Teji. Ko sem se na neki točki znašla pred vprašanji, kdo sem, kaj v resnici hočem in kaj je moje poslanstvo, me je pot pripeljala do Teje, ki mi je pomagala najprej skozi osebnostno in duhovno preobrazbo, nato pa skozi mentorstvo in njene izjemne programe in izobraževanja osvetlila tudi poslovno pot, na katero mi je bilo namenjeno stopiti, in me naučila slediti srcu.

Teja ni samo izjemna učiteljica in svetovalka, ampak tudi čudovita oseba in prijateljica. Je iskrena in pove vedno točno to, kar moraš slišati, da se lahko prebudiš in napreduješ v življenju. Vsi njeni tečaji so zelo prebojni, intenzivni in vas bodo zagotovo premaknili z mrtve točke. Teja je zaslužna za precej velik del moje osebnostne in duhovne preobrazbe, pa tudi za moj preboj na poslovni poti.

Hvala Teja, da si verjela v moje programe in produkte, in me sprejela v tvoj tim sodelavcev ter mi tako pomagala slediti mojemu poslanstvu. S tvojo pomočjo lahko danes pomagam številnim mamicam, družinam, parom in vsem tistim, ki bi radi zanosili, da premagajo ovire, izgradijo zdrave partnerske odnose, uresničijo svoje sanje in si ustvarijo družino.

MANCA GEBRL

Duhovna umetnica

Meditacije, ki jih vodi Teja v teku tečaja, so globoko transformativne in se jih težko opiše. Izkušanje Lemurije na tem tečaju je res zelo posebno in edinstveno doživetje!

Mistični angeli in nadangeli Kabale Kabala te pokliče, ko si pripravljen nanjo in Teja poskrbi, da se je ne lotiš samo študiozno, ampak da to znanje na praktičen način postopoma prenašaš v svoje življenje. Za tiste, ki znanje lažje absorbiramo s sliko, občutkom in barvo, je ta tečaj odličen za vstop v drevo življenja.

Lemurian Light Healing LLH je povsem drugačen pristop k načinu učenja ravnanja z zdravilnimi energijami. Ni učbenika in ni omejitev - čeprav poteka tečaj v skupini, gre za zelo osebno srečanje z vibracijo te civilizacije in precej individualno prejemanje vodstva in znanj.

BOGDANA RAFOLT

Finančni terapevt
www.financnopismen.si 

Moje življenje je nekoč bilo dokazovanje, da sem pridna, sposobna, vredna, kar me je pripeljalo do pregorelosti. Potem sem našla Tejin tečaj arhetipov, kar je mojo perspektivo gledanja in dojemanja življenja in sebe postavilo dobesedno na glavo. Nič več ni bilo tako kot je nekoč izgledalo.

Na Tejinih tečajih sem ozaveščala in obračala vzorce, prepričanja, prebujala žensko energijo vse do Lemurian Light Healinga, kjer sem našla stik z svojo dušo, ki je tako potrpežljivo čakala name. Njene čudovite meditacije te popeljejo v notranji svet, pa čeprav je tvoj um nenehno zaposlen z mislimi. Z njeno neomajno srčnostjo, potrpežljivostjo, podporo, usmeritvami in strastjo, ki jih brez izjeme začutiš pri njenem delu, sem z veliko volje, poguma in zaupanja, da sem na pravi poti, spremenila svoje videnje sveta. Danes lahko rečem, da sem popolnoma druga oseba.

Zdaj sem res kreator svojega življenja in tudi razumem kaj to pomeni in kako deluje. Tejini tečaji so najboljša investicija, ki si jo lahko podarite sebi in se vam bo obrestovala na vseh področjih vašega življenja!

TEJA KRANER

Lemurian Light Healing terapevtka
www.teia.si 

 

Pred petimi leti sem prvič prišla k Teji na svetovanje in to je bil eden izmed najboljših korakov, ki sem jih naredila v življenju. Bila je pomembna prelomnica v mojem življenju in od takrat naprej sem redna obiskovalka Tejinih tečajev, meditacij in svetovanj. Če bi Tejino delo lahko opisala z eno besedo je to hvala.

"Teja iz srca hvala, da slediš svoji poti in tudi nas opogumljaš, da sledimo svoji. Hvala za vso dragoceno znanje ki ga deliš skozi svoje delo in prebujaš človeštvo. Hvala za vse vzpodbude, "brce" in potrpežljivost. Hvala, da verjameš vame tudi takrat ko nihče drug ne. "

DARINKA PANJAN

Umetnica

 

Tejo sem spoznala pred mnogimi leti, ko sem se znašla na življenjski prelomnici. K Teji  sem prišla na Medijski pogovor z mojim pokojnim možem. Imela sem nekaj nerešenih vprašanj, ki mi jih ni uspelo rešit za časa njegovega življenja. S to njeno pomočjo, sem našla svoj mir, lažje sem stopila naprej v "Novo življenje", kajti po odhodu partnerja, to resnično postane.

S svojo srčnostjo, sočutjem, empatijo in odločnostjo me je Teja peljala čez nekaj programov, v katerih sem odkrivala in spoznavala sebe. Tejin dar ni "naučeno" znanje, temveč resnični dar jasnosti, ki ga nesebično deli med nas in nam pomaga, spodbuja in podpira, da odkrijemo lastne potenciale in darove.

To ni delo ene delavnice ampak je proces sprememb, ki se sprožijo on njenih programih...postajamo sami sebi učenec in učitelj.
Hvala Teja.

SLAVKA SREBRNJAK

Lemurian Light Healing terapevtka

Ta moja pot  se je zgodila , nisem je iskala, nisem je poznala.  Nisem poznala Teje, dokler me življenje ni pripravilo za učenje pri njej , učenje ki ni bilo samo to. Na njenih veličastnih  , notranjih potovanjih, v globokih , vodenih meditacijah so mi bili dani prvi uvidi, prva spominjanja vsega kar je bilo v meni globoko zakopano, zakrita znanja , ki so čakala, da se razkrijejo v vsej svoji veličini. Bil je klic, glas, ki se je tiho in vztrajno oglašal, tiho povabilo duše  in neizmerna notranja radost, mir in zaupanje v vodstvo , ki sem mu končno prisluhnila.

Na Tejinih meditacijah so se začele počasi , nevsiljeno, odstirati tančice, ki so prikrivale odgovor, kdo v resnici sem, kaj je moje resnično poslanstvo v tej inkarnaciji, kaj je moje delo za širše dobro.
Nič se ni zgodilo hitro, prehitro, niti počasi, niti prepočasi....v tu zemeljskem času v zadnjih treh, štirih letih... Vse se je zgodilo ob pravem času , ko sem bila pripravljena... pripravljena na tečaj arhetipov pri Teji, tečaj  na katerem sem ozavestila  vse moje arhetipske vloge, ki sem jih igrala v svojem življenju, seveda  nezavedno, arhetipske vloge, ki nas obvladujejo in se jih oklepamo  tako zelo močno, da se ne premaknemo, da obstanemo v življenju na enem mestu , v enem odnosu , tudi ko že vse v nas vpije , da nekaj nekaj ni v redu, da to ni to , da ne živimo svojega življenja , pa še vztrajamo...

Tejin tečaj - Angelski intuitivni svetovalec- bil je nov nivo samospoznavanja, potrditev, kako nikoli nismo in nismo bili sami. Na tečaju je bilo  posredovano  vedenje , kako prisluhniti intuiciji, notranjemu vodstvu, glasu ali pa svojim vodnikom...vseeno kako to imenujem...in seveda temu zaupati

Tejin tečaj LEMURIAN LIGHT HEALING ---ne morem mu reči tečaj... Preko Teje posredovanje velikih znanj in modrosti človeštvu in hvaležna sem, da sem del tega.
Na tečajih LEMURIAN LIGHT HEALING  so se mi odstrnile še zadnje tančice, v lemurijskih meditacijah so mi bili dani uvidi, kdo sem in kakšna je moja pot delovanja na zemlji, da končno stopim na pot, ki se mi je razkrila pod mentorstvom velikega mojstra,  v zemeljski podobi Teje Melinc. 

ALENKA BREČKO

Uradnica, Dream builder coach, Angelska intuitivna svetovalka

Zadnja leta pospešeno in zelo intenzivno usmerjam fokus na svoje življenjsko poslanstvo. Ne da bi mi v materialnem smislu za sproti karkoli manjkalo, navzven in kakor me ljudje vidijo, sem čisto povprečna, marljiva žena, mamica in uslužbenka. Tisto, kar pa ni tako zelo očitno, so tolmuni in vulkani v meni, ki brbotajo, divjajo in se dvigujejo in so že tik pod vreliščem, ker ne živim svoje resnice. Različni, zame težki življenjski izzivi, so od mene zahtevali zdravljenja, iskanje odgovorev in rešitev in veliko izobraževanja. Tako se je začela ekspresno širiti moja zavest. Posledično so se začele oglašati moje neuresničene sanje v zvezi z mojim načinom življenja in življenjskim poslanstvom in odločila sem se, da bom storila vse, da zaživijo. Vem, da sem mnogo okoliščin že prerasla, vem, da sem ustvarjena za drugače in za več, vem, da obstaja še kaj več, kot to.., vem, da sem sposobna, močna osebnost,....želim si svobode, ustvarjati....

Odločila sem se za korenite spremembe, ob tem pa tudi, da bom pri izgradnji svoje drugačne prihodnosti poslušala svojo intuicijo, ki me po mojem razumevanju edina pelje tja, kjer mi je resnično mesto. In ker nisem bila čisto prepričana v njeno ostrino, sem se odločila za tečaj Angelske intuicije. In bila sem navdušena.

Ob Tejinem vztrajnem vzpodbujanju v vero, da so intutitivni odgovori na vajah, ki smo jih delali, resnični in pravilni, da je to-to, sem ugotovila, da mi je bil ta dar položen že v zibelko. Danes vem, da sem intuitivna sporočila zaradi nevednosti menjala za bujno domišljijo in jih nisem upoštevala. Ničkolikokrat sem brez potrebe zablodila. Najbolje od vsega pa je, da sem na tem tečaju odstrla še zadnje tančice in našla ter sprejela svoje življenjsko poslanstvo, ki mi je v tem življenju namenjeno.

V programu Posel prihodnosti nam je Teja vizionarsko postregla s premnogimi uvidi in razumevanjem, kako oblikovati svoj posel iz sebe in kako ga izgraditi na svoji unikatnosti in kako voditi na slovenskem prostoru. Naučili smo se izdelati svoje spletne strani, ki vibrirajo in odražajo energije lastnikov, prav tako nas je naučila jih upravljati. Kdor želi ustvarjati iz sebe, se mora čimbolj poglobiti vase, kar je včasih prav zastrašujoče. To pa je edini način, da človek zaživi svojo resnico. In to je tako zelo osvobajajoče in osrečujoče. Vse ostalo so le iluzije ega. Teja, v obdobjih, ko sem na tvojih tečajih, z velikim veseljem garam, ker vem, da so nagrade neprecenljive. Iskrena hvala.

TATJANA ČERMELJ

Pot me je k Teji zanesla čisto „slučajno“ in od takrat se v mojem življenju veliko spremenilo 🙂

Tečaja Angelska intuicija in Notranji otrok, katera sem obiskovala sta, na kratko, čudovita. Prav gotovo sodita med pomembnejše odločitve v mojem življenju.

Delo v manjši skupini, skupaj s Tejo, omogoča vsakemu, da spozna svoje največje izzive in jih tudi preseže, pa tudi, da spozna svoje darove in potenciale. Veliko je meditacij, raznih vaj, poučevanja in domačih nalog 🙂 Za vsakega od tečajnikov je vedno dovolj časa, da predebatira svoja doživetja v meditacijah in spozna svoj napredek. Teja kot odlična intuitivka pa pomaga z uvidi in nasveti. Čeprav zveni resno, in tudi je resno, je v resnici tudi zelo zabavno 🙂 Ni mi žal in hvaležna sem za to izkušnjo.

Teja je odlična učiteljica in njene tečaje toplo priporočam vsakemu, ki se je namenil slediti svojemu dušnemu poslanstvu. Priporočam tudi tistemu, ki si želi v svojem življenju pozitivne spremembe, ki želi, da se prenehajo ponavljajoči se vzorci ali bolezni, ki ga je strah naslednjega koraka....

V Šoli Intuicije sem spoznala, da je tudi moje poslanstvo pomagati ljudem na njihovi poti, zato sem začela s samostojnim intuitivnim svetovanjem. Pri svojem delu uporabljam tudi nekatere tehnike zdravljenja.
Če vas zanima več, mi lahko pišete.

Hvala Teja.

Spletna Šola eIntuicija    I    Izobraževanje preko spleta  I    Pravila in pogoji

Teja Wood s.p.,  Vse pravice pridržane.

WordPress Video Lightbox