Domov > Izobraževalni programi >

Prebujanje BOŽANSKE ŽENSKE ESENCE (1. del) & SVETA POROKA (2.del)

BOŽANSKA ŽENSKA ESENCA (1. stopnja)

Pred vami je priložnost čudovitega, izjemnega in neponovljivega programa, ki bo udeležence popeljal preko 12 ravni iniciacij v božansko žensko energijo. Ne glede na to, kje se trenutno nahajate in kakšno je vaša življenje, je to program, ki je namenjen vam,  vsem ženskam, pa tudi moškim, ki bi želeli prebuditi in ozdraviti svojo notranjo žensko energijo. Program, ki je nastal kot čista inspiracija, v okviru katere se je razkrila  jasna slika, kaj je tisto, kar ljudje ta trenutek najbolj potrebujemo, da bi se lahko resnično duhovno prebudili in stopili v korak z vesoljnimi energijami velikih sprememb ter ustvarili novo resničnost, Zlato Dobo. Pokazalo se je 12 stopnic, 12 ravni in 12 ključev  nove zavesti. 12 korakov do srečnega, izpolnjenega in duhovno osmišljenega življenja. 12 stopenj iniciacije, ki vodijo v zdravljenje in harmonizacijo notranje moške in ženske energije.

Pred vsemi nami je šamansko potovanje, ki nam bo ponudilo najbolj konkretna in praktična orodja za naše življenje. Odkrili bomo starodavna znanja, spoznali simbolni jezik kreacije in razumeli svojo vlogo v ustroju Stvarstva. Zavedli se bomo, da tudi mi predstavljamo izjemno pomemben del tapiserije celotnega Življenja. Dokler še zadnji košček ne pride na svoje mesto, slika ne bo popolna. Tako je prav naše lastno potovanje v teh časih velikih sprememb izjemnega pomena ... 

Program je namenjen vsem, ki:

 • iščete svojo notranjo moč, moč duhovnega bojevnika svetlobe
 • bi radi stopili v stik z notranjo močjo Boginje, njeno modrostjo in njenim šepetom
 • bi želeli spoznati, kaj pravzaprav pomeni 'ljubiti sebe' in se brezpogojno sprejeti
 • želite pustiti za sabo bremena prednikov in se duhovno popolnoma osvoboditi
 • si želite duhovno navdihnjenega, a hkrati zelo praktično izpolnjujočega življenja
 • iščete ravnovesje v odnosih, v službi, v družini in v vseh vlogah vašega življenja
 • iščete globlje razumevanje vašega namena, vaše poti in bi želeli začutiti stik z vašo dušo
 • si želite ustvariti srečne odnose, pritegniti v svoje življenje ljubezen in iskrivost
 • želite postati čarobni ustvarjalec vaše resničnosti
 • ste pripravljeni sprejeti povsem nov pogled na Resničnost


Vsebinski pregled programa

 • boginja kot univerzalni princip; kabalistični princip gledanja na naravo Kreacije, razumevanje vesoljnih sil kreacije in naše vloge v tej veliki igri
 • boginja na individualni ravni; razvoj boginje kot osnovnega arhetipa, razvojne faze boginje vse do zrele boginje
 • obrazi boginje skozi čas in kulturo (kako različne kulture vidijo obraz boginje, kakšna je bila njena vloga)
 • vpliv različnih boginj na psiho moderne ženske
 • iniciacije boginj in uranovešanje energij različnih Boginj 
 • moč grških boginj v psihi zahodne ženske
 • moč mitov boginj in podzavest
 • kako do samouresničitve preko razvoja lastne ženske energije
 • mogočni obredi boginje, namenjeni zdravljenju ženske notranje energije
 • boginja v kabalističnem drevesu življenja
 • boginja v sveti geometriji
 • duhovno prebujanje in razvoj duhovnih darov preko boginje
 • igra božanske moške in ženske energije na univerzalni in individualni ravni
 • notranji ples moške in ženske energije
 • pot ravnovesja in ljubezni preko uravnovešanja moške in ženske energije
 • šamanizem kot pot odkrivanja svoje lastne celovitosti
 • notranja poroka in svetost le-te (hieros gamos)
 • energija kundalini in starodavne prakse prebujanja življenjske energije

Tekom programa bomo raziskovali vse obraze boginje in opazovali, kako se le-te odražajo pri nas samih. Spoznali bomo tako vse sončne kot senčne aspekte in preko tega razumevanja pridobili odgovore, kako spremeniti svoje življenje. Hkrati bo to potovanje, na katerem se bo zgodila izjemna prenova notranje ženske energije, izjemne notranje spremembe. Po tem programu boste popolnoma drugače razumeli žensko energijo, njeno vlogo in njen namen. Drug pogled pa boste pridobili tudi na vlogo moške energije in njeno pot v božanskost. V drugi luči boste videli tako sebe kot tudi vse druge ljudi okoli vas. Spoznale boste tudi, kako do resnične ljubezni in izpolnjenosti, najprej v odnosu do sebe, nato pa tudi v vseh ostalih odnosih. Vsekakor najmočnejši tečaj resničnega osebnostnega in duhovnega prebujenja.

Planetarno prebujanje boginje 

Obdobje, v katerem se nahajamo, je obdobje velike planetarne transformacije. Naš planet je od padca zavesti, ki se je zgodil dolgo nazaj (padec Lemurije in Atlantide), živel v neravnovesju in močni polarnosti. Ustvarilo se je mnogo popačenih prepričanj in verovanj, mnogo popačenih pravil in dogem, katerim so množice slepo sledile. Popačena prepričanja so ustvarila izjemno neravnovesje, rodil se je svet iluzij. Božanska ženska in božanska moška energija, ki sta pravzaprav osnovni sili oz. gradnika vsega, kar je, sta popolnoma izstopili iz ravnovesja. Božanska ženska energija je doživela izjemen padec, iz sveta so bile izrinjene intuicija, notranja modrost, čutnost in resnična duhovna resnica. V ospredje je stopila moška energija, vendar ne v svoji božanskosti, temveč v svojem senčnem aspektu. Sčasoma se je oblikoval trden, materialističen svet, ki ni dovoljeval ravnovesja in svetlobe. Rodil se je svet pravil in popolne mentalne rigidnosti. Tako je v svoj senčni aspekt vstopila tudi ženska božanska energija in vse, kar je bilo ženskega v tem svetu, se je nehalo izražati v svoji lepoti, mogočnosti in modrosti, temveč se je začelo kazati kot vloga žrtve, pasivnosti in globoke ranjenosti. Ljudje smo to dogajanje na naši lastni individualni ravni ponotranjili, in smo, namesto da bi v lastnih življenjih živeli velike mitske zgodbe v vsej njihovi mogočnosti in preko teh zgodb dostopali do svojih podedovanih božanskih darov, začeli poustvarjati kolektivno energijo in naredili velik korak stran od svoje resnične, božansko podedovane narave.

Ob rojstvu v novo resničnost ponovno odkrivamo svojo pravo naravo, predvsem pa svojo pravo smer tako na globalni kot na individualni ravni. Obračamo se nazaj k sebi, saj nam nič več zunanjega ne more ponuditi tistega, kar v resnici iščemo. Vsi težimo k duhovnemu prebujenju, drugačnemu in srečnemu življenju ter vsemu tistemu, kar v srcu čutimo, da je resnica. Vendar pa obstaja zaporedje stopnic oz. korakov, ki jih moramo narediti, če si resnično želimo osvoboditve od starega in vstopa v novo resničnost. Gre za popolno osebnostno in duhovno prenovo našega bitja, od najvišjih do celične ravni. Tako je bil oblikovan program Prebujanja BOGINJE kot šamanskega potovanja k svoji duši ...

ENO NAJGLOBLJIH DUHOVNIH POTOVANJ ...

S tem namenom je bil oblikovan program Prebujanje BOGINJE, saj nas preko 12 stopenj v obliki šamanskega potovanja popelje k razumevanju božanskih energij, z osredotočenostjo na zdravljenju, prebujanju in aktivaciji notranje božanske ženske energije (leta 2015 bo enak program namenjen prebujanju božanske moške energije). 

12 stopnic služi kot 12 korakov zavestne rasti in nas popelje do resnične osebnostne in duhovne moči. Pokaže nam, kdo smo in kakšna je naša vloga. Vrne nam našo resnico in odpre vrata povsem novemu izkustvu življenja. Spoznamo notranjo boginjo in njene obraze.

Z 12 koraki v 12 dneh bomo v skupini naredili eno najglobljih duhovnih potovanj. Prepletali se bodo miti preteklosti in nam ponujali odgovore o sedanjosti; raziskovali bomo svojo arhetipsko naravo, potovali na nezavedne ravni in se družili z Bogovi in Boginjami. Raziskovali bomo različne kulture in verovanja ter vzpostavili most zavedanja do nove resničnosti. 

12 dni, ko bomo v objemu svetega prostora raziskovali vse plasti ženskosti, vse obraze in vse ravni. Spoznali bomo, da smo si med seboj resnično tako zelo podobni in da vsa naša življenjska potovanja, ne glede na zunanji izraz, potekaj po identičnih stopnjah. 

Toplo vabljeni na 12 stopenj šamanskega potovanja in prebujanja v božansko žensko energijo, pri katerih boste odvrgli težino stare identitete in se z vsem srcem in ljubeznijo odprli svoji resnični, duhovni naravi.

VEČ O PROGRAMU

Ta izjemno intenziven program je namenjen vsem, ki si želite ozdraviti svoje bitje in postati eno s svojo dušo. Namenjen je ženskam, ki so izgubile svojo moč, svojo resnično naravo in svojo globino. Namenjen je mamam, ženam, prijateljicam in vsem, ki čutite, da je vaše življenje lahko v resnici veliko več. Ta program je namenjen tudi moškim, ki iščete izgubljene aspekte svoje osebnosti. To je program, ki je nastal kot darilo vsem nam, da lahko različne pozabljene in ranjene dele svoje osebnosti ponovno združimo v celoto in tako odkrijemo našo pravo nalogo, ki jo imamo v tem življenju. Vsekakor je to program, ki bo spremenil marsikaj, kar ste verjeli o sebi in svetu. Ponudil vam bo 12 korakov k lastni celovitosti in 12 korakov k ustvarjanju Nove Resničnosti v lastnem življenju.

PRIJAVE & INFORMACIJE

Program bo potekal v okviru šestih dvodnevnih srečanj (vikend). 

Prispevek za 12-dnevni program v celoti je 1.560 eur (22 % ddv vštet v ceno). Možnost plačila vsakega posameznega vikenda v višini 260 eur. 

Rezervacije: Teja@Intuicija.si

BOŽANSKA MOŠKA ESENCA & SVETA POROKA (HIEROS GAMOS) - nadaljevalni program

Na temelju sorodnega programa, kjer smo delali na prebujanju božanske ženske energije, smo sedaj oblikovali še program potovanja k notranji SVETI POROKI. Gre za izjemen program, kjer bomo odkrivali ta dva izjemna aspekta božanskosti znotraj nas. V programu Boginj razkrivamo različne boginje in načine, kako se sidrajo v našo psiho. Odkrivamo kaj božanska ženska energija je in kako aktivirati to božansko energijo znotraj sebe. V okviru tega nadaljevalnga tečaja pa raziskujemo kako tako božanska moška kot ženska esenca delujeta znotraj nas in v svetu okoli nas. 

Tečaj SVETE POROKE - božanska ženska in moška energija

Tečaj je namenjen  tako moškim kot ženskam, saj gre za raziskovanje dveh aspektov božanskosti znotraj nas. Da bi dosegli božanskost znotraj nas, torej svojo celovitost, moramo čez proces notranje svete poroke. To je postopen arhetipski proces, kjer začnemo pri delu na notranjem otroku in nato arhetipskem razvoju do odrasle psihe, tako v smeri ženske kot tudi moške odrasle arehtipske osebnosti. Naslednji korak pa je sidranje in integracija božanske ženske in moške energije.Tretji, zadnji korak je tako integracija zemeljskega in božanskega, znotraj svetega prostora našega srca.

Proces SVETE POROKE je tako proces, kjer najprej delamo na zemeljskih aspektih, ter jih vodimo v celovitost. Nato delamo na duhovnih aspektih in jih prizemljujemo v naše vsakdanje življenje in osebnost. Le-to pa je možno le takrat, ko imamo celovito osebnost, vse arhetipske aspekte združene in harmonizirane. Problem odnosov in celotne medosebne dinamike je prav v tem, da ljudje nismo celoviti. Naša osebnost se ni razvila do nivoja zrelosti, ki je za odrasla bitja pričakovana. Tako ostajamo arhetipsko zataknjeni na nivoju čustev, želja, hrepenenj in strahov notranjega otroka in sorodnih arhetipov, kar lahko v odraslem življenju prinese mnoge izzive.

Utelešati božanskost je temeljit proces, ki znotraj nas ustvari izjemno stičišče najraličnejših energij. Gre za povezovanje božanskega in zemeljskega, za biti in postati vse kar smo lahko. Namen inkarnacije vsakega izmed nas je samorealizacija in tako je to tečaj v okviru katerega se bomo podali na pot samorealizacije.

Pred vsemi nami je šamansko potovanje, ki nam bo ponudilo najbolj konkretna in praktična orodja za naše življenje. Odkrili bomo starodavna znanja, spoznali simbolni jezik kreacije ter razumeli svojo vlogo v ustroju Stvarstva. Zavedli se bomo, da tudi mi predstavljamo izjemno pomemben del tapiserije celotnega Življenja in dokler še zadnji košček ne pride na svoje mesto, slika ne bo popolna. Tako je prav naše lastno potovanje v teh časih velikih sprememb izjemnega pomena ... 

Program je namenjen vsem, ki:

 • iščete svojo notranjo moč, moč duhovnega bojevnika svetlobe
 • bi radi vstopili v stik z notranjo močjo Boginje/Boga, njeno modrostjo in njenim šepetom
 • bi želeli spoznati, kaj pravzaprav pomeni 'ljubiti sebe' ter se prezpogojno sprejeti
 • želite odpustiti bremena prednikov, ter se duhovno popolnoma osvoboditi
 • si želite duhovno navdihnjenega, a hkrati zelo praktično izpolnjujočega življenja
 • iščete ravnovesje v odnosih, v službi, v družini in v vseh vlogah vašega življenja
 • iščete globje razumevanje vašega namena, vaše poti in bi želeli začutiti stik z vašo dušo
 • si želite ustvariti srečne odnose, pritegniti v svoje življenje ljubezen in iskrivost
 • želite postati čarobni ustvarjalec vaše resničnosti
 • ste pripravljeni sprejeti povsem nov pogled na Resničnost
 • ste pripravljeni doseči nov nivo notranje celovitosti, notranjo poroko
Vsebinski pregled programa
 • božanska moška in ženska energija
 • dušni odnosi (sorodne duše, duše dvojčice, dušni plamen) - ključi privlačnosti
 • sveta geometrija in božanski principi
 • razvoj božanske ženske energije
 • razvoj božanske moške energije
 • arhetipsko potovanje k svoji celovitosti (preobrazba osebnosti)
 • razvojne stopnje notranje poroke
 • kabalistično drevo 
 • roža življenja, kreacija preko svete geometrije
 • kaducej in njegova mistična moč
 • rdeči, zlati in beli Kundalini 
 • arhetipske zgodbe različnih dušnih plamenov (Shiva/Shakti, Jezus/Marija Magdalena ipd.)
 • mistične tehnike vstopa v svetost odnosa

AKTIVACIJA SVETE POROKE

Gre za mistično potovanje, kjer bo združeno mnogo starodavnih znanj in tehnik najrazličnejših tradicij in linij, v sistematično celoto namenjeno obdobju v katerem živimo. Nahajamo se v času, kjer je potreba po tem, da prebudimo, ozdravimo in uravnovesimo moško in žensko energijo, ter na globalni ravni ponovno vzpostavimo ravnovesje. Ta tečaj je namenjen izjemno globokemu razumevanju s tema dvema pojmoma, njuni izjemni simboliki ter razumevanju skozi čas. V vseh kulturah vidimo prepletanje moških in ženskih arhetipov, napisano je ogromno mitov in zgodb, ki živijo znotraj nas ter usmerjajo našo psiho. Na tem tečaju bomo razkrili čarobnost in čudežnost teh mitov, ter spoznali, kaj se resnično skriva v ozadju naših življenj. Preko mnogih tančic osebnosti, bomo spoznali božankost znotraj nas. Res je, ljudje smo utelešenje božanskih energij, ustvarjeni po podobi Božanskega. Ne glede na to, kako velikokrat smo to že slišali, tega v resnici mnogokrat ne razumemo. Na tem tečaju bomo plast za plastjo odpirali našo zavest povsem novemu dojemanju sebe. Spoznali bomo svojo božanskost čez jezik svete geometrije, mitologije in jezik starodavnih mističnih praks. Vsekakor je to tečaj namenjen tisti, ki so pripravljeni :)

PRIJAVE & INFORMACIJE

Program bo potekal v okviru šestih dvodnevnih srečanj (vikend). 

Prispevek za 12-dnevni program v celoti je 1.560 eur (22 % ddv vštet v ceno). Možnost plačila vsakega posameznega vikenda v višini 260 eur. 

Rezervacije: Teja@Intuicija.si