Domov > Izobraževalni programi >

12 svetih kod Lemurije


Lemurijska civilizacija je civilizacija višje dimenzije, razsvetljena in duhovno popolnoma prebujena. Lemurijska doba je trajala od približno 4.500.000 pred našim štetjem do pred približno 12.000 leti. Lemurijska rasa je bila mešanica bitij, še zlasti bitij s Siriusa, Alfe Kentavri, nekaj pa tudi z drugih planetov. Nazadnje so se vse naštete rase pomešale na Zemlji, rodila se je lemurijska civilizacija. Milo rečeno neverjetna mešanica. Lemurija je bila res zibelka civilizacije na tem planetu, »domovina«, brez katere mnogo drugih civilizacij kasneje ne bi ugledalo luči sveta. Atlantida je nastala kasneje. Lemurija še danes obstaja na frekvenci četrte in pete dimenzije. Kljub temu da je trenutno ne moremo videti, pa se koprena med dimenzijami vse bolj tanjša in pretok informacij, modrosti, zdravilne energije in ljubezni med dimenzijama je vedno večji. Lemurijski svečeniki in mojstri pomagajo človeštvu na mnogih ravneh z namenom prehoda v novo raven bivanja, v zlato dobo. Vizija Lemurijcev in ostalih duhovnih bitij, ki spremljajo naš planet, je rojstvo novega rajskega sveta na Zemlji. Ta nov svet se ustvarja preko duhovnega prebujanja posameznikov in večjih skupin. Preko sidranja duhovnih žarkov na naš planet se človeštvo postopoma duhovno prebuja. Ustvarja se izjemni energijski in duhovni momentum, ki bo ob svojem vrhuncu naš planet popeljal na novo raven bivanja. Vrata Zlate Dobe se razpirajo, na nas pa je, da se preko duhovnega dela na sebi in ozaveščanja odločimo narediti prehod v novo resničnost. 

Tečaj 12 SVETIH KOD LEMURIJE  intenzivni 24-urni tečaj v 12 dneh

12 svetih kod Lemurije se je rodilo kot navdih s strani lemurijskih svečenikov in mojstrov. Gre za 12 pomembnih energijskih portalov, preko katerih se sidrajo energije razsvetljenja za naš planet, te portale pa lahko najdemo tudi v naših energijskih oz. svetlobnih telesih. 12 svetih kod je 12 svetih ključev, ki aktivirajo te energije v našem energijskem sistemu, nas energijsko preobrazijo in aktivirajo naše svetlobno telo. 12 svetih kod je povezanih s sveto geometrijo in zvokom. 12 svetih kod je povezanih z našim DNK-jem, dvojno vijačnico in aktivacijo spečih potencialov. Povezane so z aktivacijo in harmonizacijo moško-ženske energije ter prebujenjem duhovne zavesti posameznika. Vodijo nas preko pomembnih preobrazb na nivoju vseh čaker, v proces prebujanja našega svetlobnega telesa oz. merkabe. So kode, ki odklepajo nivoje zavesti, prebujajo naš speči DNK in nas aktivirajo na višjem duhovnem nivoju. 

12 svetih kod ima tudi svoje varuhe, mojstre in svečenike Lemurije. Kode bomo v okviru te delavnice prejeli preko intenzivnih meditacij, na povsem intuitivni ravni, v okviru energijskih obredov v eteričnih templjih. Podrobno se bomo spoznali z duhovnim aspektom DNK-zasnove, sveto geometrijo in matrico življenja. Potovali bomo v nivoje posebnih kozmičnih kod, se o njih poučili in jih aktivirali. 

V okviru tega izjemnega tečaja 12 Svetih Kod Lemurije bomo potovali po naslednjih področjih:

 • DNK-zapis (pomen in povezava z zavestjo), čiščenje in duhovna aktivacija v eteričnih templjih Lemurije 
 • energijska aktivacija pinealne žleze s pomočjo svete geometrije in delfinov
 • starodavna modrost kitov, skrivnost Gaje
 • kristalne lobanje
 • energijsko čiščenje in aktivacija ženske božanske energije
 • energijsko čiščenje in aktivacija moške božanske energije
 • energijska aktivacija notranje poroke preko svetih kod
 • sveta geometrija v zavesti, matrica življenja, roža življenja, drevo življenja
 • aktivacija dušne zavesti 
 • delo z barvnimi žarki v vsakdanjem življenju + delo z mojstri posameznih žarkov
 • 12 svetih kod in skrivnosti teh kod
 • energijsko zdravljenje z delfini, zdravilni dih delfinov
 • Sirius, Plejade ipd.

Prijave, termin in izvedba:
Tečaj poteka v okviru 24-ih ur programa, namenjen je manjši skupini ljudi. Tečaj je intenziven in zahteva od ljudi nekoliko predznanja. Priporočljivo branje pred obiskom tečaja so knjige TELOS 1, 2 in 3, saj bodo udeleženci tako seznanjeni z vsemi osnovami lemurijske civilizacije. Vsi udeleženci bodo prejeli tudi darilo: zgoščenko Svete Kode Lemurije in skripto.

Prispevek za celoten tečaj je 333 eur (22 % ddv vključen) in se lahko plača po obrokih, in sicer kar na posameznem vikend srečanju.


Prihajajoči termini so razpisani v koledarju dogodkov na spletni strani www.Intuicija.si

Prijave: Teja@Intuicija.si