Domov > Organizacija dogodkov >

ANNAI EVENTS - organizacija dogodkov v Sloveniji

Založba Annai Publishing™ se ukvarja tudi z organizacijo dogodkov v tujini. V letu 2013 smo organizirali čudovito predavanje z dr. Moodyjem v Londonu in Ljubljani. Decembra 2013 pa smo organizirali čudovit dogodek z Diano Cooper. Smo uradni organizator šole Fosterja Perryja v Sloveniji, The Golden Hummingbird, ter uradni organizator šole Diana Cooper School Slovenia.

Poleg omenjenih šol organiziramo tudi predavanja in delavnice drugih dobro poznanih avtorjev in predavateljev. Vse dodatne informacije o organizaciji dogodkov lahko prejmete preko Teja@Intuicija.si

NAŠO FOTOGALERIJO SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠI FB STRANI >>>

 

DR. RAYMOND MOODY, oktober 2013, Slovenija

Dr. Raymond Moody nas je počastil s svojo prisotnostjo in dvema nepozabnima dogodkoma v oktobru 2013. Dr. Moody je svetovno znan predavatelj in avtor s področja posmrtnega življenja in obsmrtnih izkušenj. Napisal je svetovno uspešnico 'Življenje po življenju', ki je zaobjela celoten svet in popolnoma spremenila pogled ljudi na proces umiranja, smrti in onostranstva. V okviru založbe Annai Publishing smo izdali dve njegovi knjigi: Življenje po življenju ter Utrinki večnosti

Delavnice z Raymond Moodyjem smo organizirali v Ljubljani ter Londonu. 

 

 

DIANA COOPER, december 2013, Slovenija

V mesecu decembru 2013 smo v okviru Annai Publishing & Events organizirali nepozaben dan z Diano Cooper. Diana Cooper je svetovno znana avtorica mnogih knjig in meditacij s področja angelov in svetlobnih krogel. Celotno njeno delo je usmerjeno v dvigovanje kolektivne zavesti planeta ob prehodu v Zlato Dobo.

Enodnevna delavnica z večerno meditacijo je bila resnično nepozabna. Hvala vsem, da ste nam pomagali pričarati tako angelski dan. 
 

 

 

FOSTER PERRY, THE GOLDEN HUMMINGBIRD SLOVENIA

Foster Perry je svetovni popotnik, duhovni zdravilec in šaman, ki Slovenijo redno obiskuje že vrsto let. V Sloveniji letno organiziramo njegove tečaje šamanističnega treninga, namenjene vsem iskalcem globokih življenjskih resnic. Foster udeležence tečaja popelje preko mnogih nivojev duhovne zavesti. V okviru založbe Annai Publishing smo izdali tudi Fosterjevo knjigo 'Ko strela trešči v kolibrija'. 

Več o šoli Foster Perryja 'Zlati Kolibri' si lahko preberete tu >>>