Domov > Individualna svetovanja >

Intuitivno svetovanje

Intuitivno svetovanje™ je tehnika duhovnega svetovanja, ki vam pomaga pridobiti jasen uvid v različne situacije vašega življenja.

Intuitivno svetovanje™ je tehnika individualnega osebnega svetovanja, ki ga je razvila Teja Melinc (www.Intuicija.si) na podlagi zelo bogatih izkušenj duhovnega svetovanja posameznikom z najrazličnejšimi izzivi in v najrazličnejših življenjskih situacijah. Razvil se je jasen, logičen sistem svetovanja, ki posamezniku poda odgovore na vsa pomembna življenjska vprašanja. Tehnika intuitivnega svetovanja™ obsega intuitivni vpogled v različna področja  posameznikovega življenja, njegova najgloblja prepričanja, izzive, darove in dejansko življenjsko poslanstvo. 

Ker je naše življenje namenjeno nenehnemu učenju, nam intuitivno svetovanje omogoči razumevanje, s kakšnim namenom se nam določene stvari v življenju dogajajo. Intuitivno svetovanje™ nam razširi pogled na življenje in nam omogoči, da ga zopet vidimo zelo jasno, z višje duhovne perspektive, in da ponovno okrepimo svojo lastno moč. 
 
Namen intuitivnega svetovanja je odkriti posameznikov potencial, vse njegove talente in kreativni življenjski potencial ter mu podati orodja, s katerimi lahko te potenciale v svojem življenju uresniči.
 
Intuitivno svetovanje™, ko želimo:

 • pridobiti jasen vpogled v katerokoli situacijo našega življenja (partnerstvo, zdravje, finančno stanje, kariera in poklic, kreativnost, življenjske prelomnice ...) 
 • odgovore na mnoga praktična vprašanja glede našega vsakdanjega življenja
 • razrešiti ponavljajoče se vzorce
 • poglobiti se vase in znova vzpostaviti stik s seboj, s svojimi resničnimi željami
 • razumeti svoje primarno okolje in njegove vplive na našo odraslo osebnost
 • pogledati na svoje življenje z višje, duhovne perspektive, razumeti karmične zakone, ki botrujejo našemu življenju, in razumeti življenjske naloge te inkarnacije
 • osmisliti svoje življenjsko poslanstvo, pridobiti praktične usmeritve, prebuditi svoje duhovne darove

Intuitivno svetovanje™ je zelo praktična tehnika svetovanja, pri kateri Teja Melinc svetuje  s pomočjo intuicije, lastnega znanja in bogatih življenjskih izkušenj. V okviru svetovanja se informacije pridobi na več ravneh: na ravni vašega avričnega polja (kjer so zapisi vseh dogodkov, talentov ipd.), na duhovni ravni vaših vodnikov, angelov, vašega višjega jaza (duše). Skupaj z vašim in njenim duhovnim vodstvom Teja Melinc pridobi zelo smiselne in logične informacije, ki vam lahko izjemno osvetlijo vašo življenjsko pot. Pri intuitivnem svetovanju™ se lahko uporabljajo različna orodja (karte ipd.) ali pa se svetuje le s pomočjo intuicije.
 
V okviru intuitivnega svetovanja™ boste pridobili globlji vpogled v katerokoli situacijo svojega življenja. Spoznali boste, da ste vi tisti, ki ustvarja situacije vašega življenja (z namenom rasti in razvoja), spoznali, kaj vas te situacije učijo in od kod te situacije izvirajo (karmična linija, genetska linija, vzgoja, okolje ...)  in kam vas vodi vaša življenjska pot. Tako podroben vpogled v katerokoli situacijo vašega življenja vam bo služil kot čudovito izhodišče za kakršnekoli spremembe, ki jih želite ustvariti v svojem življenju.

Intuitivno svetovanje™ omogoča vpogled na naslednje ravni:

 • materialni nivo – morebitne blokade, energetska pomanjkanja, potenciali in danosti materialne ravni, vse fizične relacije (celotno materialno okolje)
 • emocionalni nivo – emocionalni vzorci, čustvovanje v otroštvu in vzorci, tip čustvene energije
 • mentalni nivo – pridobljena prepričanja tega življenja, globoka podzavestna prepričanja iz prejšnjih življenj
 • duhovni nivo – potenciali, talenti in namen duše, življenjska pot in poslanstvo, karmične lekcije, reinkarnacijski krog duše

Namen Intuitivnega svetovanja™ ni napovedovanje prihodnosti, kajti prihodnost sami oblikujemo na podlagi svojega razumevanja in znanja. Namen Intuitivnega svetovanja™ je globlji vpogled v to, kdo resnično ste, od kod prihajate in kam potujete. Na ta način boste pridobili razumevanje in orodja, kako oblikovati najboljšo možno prihodnost, ki bo temeljila na ljubezni in harmoniji ter vašem resničnem življenjskem poslanstvu.
 
Potek svetovanja

Svetovanje poteka v obliki prijetnega pogovora. V okviru Intuitivnega svetovanja™ večina ljudi začuti ljubečo energijo duhovnega sveta in občutek, da nekdo resnično lahko vidi globoko v njihovo dušo. Intuitivni svetovalec je namreč le posrednik med duhovnim svetom naših vodnikov in angelov ter to dimenzijo stvarnosti. Vodstvo, ki ga ponujajo vodniki in angeli, lahko pričakujete v obliki nežnih predlogov, podajanja alternativ ali usmeritev. Njihov osnovni interes je, da dosežete svoj potencial v polnosti in postanete sam svoj mojster.
 
Tekom Intuitivnega svetovanja™ boste spoznali, da ste ustvarjalec svoje usode, svoje resničnosti. Spoznali boste, da se moč za spremembo nahaja znotraj vas in da ste prav vi tisti čudežni ključ, ki bo odprl vrata vaši izjemni prihodnosti – vašemu življenju, ki ste ga vedno želeli živeti.
 
Cenik individualnih svetovanj

60 min ... 160 eur (22 % ddv vključen v ceno)
80 min .... 210 eur (22 % ddv vključen v ceno)
120 min (coaching) ... 290 eur (22 % ddv vključen v ceno)
 
DODATNE INFORMACIJE & PRIJAVE: 

Teja Melinc Teja@Intuicija.si ali 041 373 381 (sms)

Skype svetovanje

Če želite svoje svetovanje, a hkrati ne želite zapustiti udobja svojega doma oz. pisarne, je svetovanje s Tejo Melinc po Skypeu čudovita priložnost.

KAKO POTEKA SVETOVANJE PO SKYPEU?

Na elektronski naslov Teja@Intuicija.si pošljete svoje zanimanje za svetovanje.
Kar se da hitro prejmete v odgovor email, v katerem vam ponudimo možne termine, nato se skupaj dogovorimo za končni termin svetovanja.

Na svojem računu Skype dodate kontakt Skype ID: TejaIntuicija
Ob dogovorjeni uri se dobimo na skypeu. Za morebitne zamude in tehnične zaplete z vaše strani odgovarjate sami in se zaradi tega svetovanja terminsko ne prestavlja ali podaljšuje; v primeru tehničnih zapletov z naše strani pa smo odgovorni mi, v tem primeru bomo svetovanje podaljšali oz. prestavili. :))))

Prednosti svetovanja po Skypeu :)

 • ne zapuščate udobja svojega doma oz. pisarne
 • fleksibilni termini (možni so tudi večeri, vikendi ipd.)
 • prihranek pri času, vožnji, organizaciji ...
 • zaradi fleksibilnosti pri terminih lahko svoj termin za svetovanje prejmete že isti oz. naslednji dan! :)

Cenik:
Svetovanje po Skypeu poteka preko interneta (video konferenčnega klica), izbirate lahko med različnimi možnimi termini:

60 min ... 160 eur (22 % ddv vključen v ceno)
80 min .... 210 eur (22 % ddv vključen v ceno)
120 min (coaching) ... 290 eur (22 % ddv vključen v ceno)

Ob prijavi na svetovanje povejte tudi, kako dolgo svetovanje bi želeli, in svoj Skype naslov.