Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

TRIADA JESENSKO - ZIMSKIH PORTALOV: PORTAL 12.12 (koda 12-12-1) - skupina ob 18h - ZASEDENO!

  • 18.00 - 21.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 30 eur

ODPRLI SMO NOVO SKUPINO za PORTAL 12/12 ob 21h!

Nahajamo se v izjemnih časih, ko se staro zaključuje in s tem odpira vrata povsem novemu obdobju na našem planetu. Naš planet se pomika preko kozmičnih vrat v novo resničnost in mi z njim. Tako sem za to jesensko-zimsko obdobje za vas pripravila triado portalov, ki se prične s prvim portalom 11.11. (koda 11-11-1), nadaljuje z drugim portalom 12.12. (koda 12-12-1) in zaključi z glavnim portalom 21.12. (koda 21-12-1). Pred nami so torej trije intenzivni portali, preko katerih se bomo odprli prenekaterim blagoslovom in darovom naše kozmične družine. Z nami bodo mojstri bele bratovščine: Maitreja, Jezus, Marija Magdalena, Mati Marija, Kuthumi, El Morya, Quan Yin in ostali. Seveda bo z nami tudi naša lemurijska družina, z mojstrom Adamo na čelu, pa seveda naša širša galaktična družina Siriusa, Plejad in ostalih zvezdnih sistemov. Zavedati se moramo, da ta veliki planetarni prehod predstavlja izjemno prelomno točko v evoluciji našega dela Stvarstva in prav zaradi takšnega pomena je  Stvarnik odobril dovoljenje, da človeštvo prejme pomoč iz mnogih ravni in nivojev naše širše galaktične družine. Tako mnogo posameznikov in skupin izkuša izjemno intenziven stik z različnimi bitji galaktične družine, v prihodnosti pa bo ta povezava postala še močnejša in bolj jasna. Kmalu se bomo zavedli naše dejansko vloge v ustroju Stvarstva in planetarne evolucije.

Prav s tem namenom se bomo skupaj podali na intenzivno popotovanje prav v vsakega izmed portalov. Portali so kozmični trenutki, ko so vrata med realnostmi odprta in ko z največjo lahkoto prejemamo sporočila, vodstvo in zdravljenje iz višjih ravni. To so trenutki, ko vesolje doživi poravnavo energij in če smo takrat dovolj odprti, umirjeni in osrediščeni, bomo prejeli izjemne darove teh višjih ravni. Naše življenje na zemlji bo dobilo popolnoma nov in drugačen pomen. Seveda pa je na nas, da naredimo premike h katerim smo vodeni...

PORTAL 11.november  ob 19h - 22h (koda 11-1-1)
- AKTIVACIJA NOVIH ZAČETKOV

Prijave: Teja@Intuicija.si
Prispevek: 30 eur
Lokacija: Parinama joga center, Cesta na brdo 85, Ljubljana

Letos bomo ob koncu leta ponovno priča večim intenzivnim portalom. Portal 11.11. predstavlja vrata novih začetkov. Gre za kodo 11-11-1, kjer se nam nakazujejo same 1-ke. Število 1 predstavlja nov začetek, nova vrata in nov prehod. Nahajamo se v letu, ki mu kraljuje število 1 in tako je to leto resnično prelomno v mnogih pogledih. To leto dejansko nastavljamo energijsko matrico, kateri bomo sledili nadaljnih 9 let. Leto 2018 bo leto 

Število 1 je tudi povezano z našim poslanstvom in seveda našo sposobnostjo, da vstopimo v vlogo moči in prevzamemo voditeljsko vlogo na vseh področjih našega življenja. Seveda pa se vse to ne zgodi na naši miselni ravni, temveč na ravni duhovne zavesti. To raven dosežemo, ko na spodnjih ravneh (fizična, čustvena, mentalna) opravimo dovolj 'dela' oz. čiščenja. Vse nepredelane in neozaveščene stvari namreč ustvarjajo karmično energijo, ki se manifestira kot najrazličnejše blokade na naši poti realizacije polnega potenciala. Kot duše si večkrat izberemo življenja, kjer se dejansko celotno življenje ukvarjamo le s svojimi karmičnimi energijami, prostora za duhovni potencial pa ostane le malo. 

V okviru tega portala bomo naredili več meditacij, namenjenih intenzivnemu karmičnemu čiščenju in dvigu vibracije. Kot je za število 1 značilno, delali bomo na novih začetkih na vseh področjih našega življenja. V tej meditaciji bomo prejeli tudi darilo naše galaktične družine delfinov in kitov. Magično bo!

PORTAL 12. december ob 19h - 22h (koda 12-12-1)
- AKTIVACIJA DUŠNIH ODNOSOV

Prijave: Teja@Intuicija.si
Prispevek: 30 eur
Lokacija: Parinama joga center, Cesta na brdo 85, Ljubljana

Portal 12.decembra nas bo popeljal k kreativnosti in dušnim odnosom. V okviru tega portala bomo energijsko čistili vse stare, karmične zapise s področja dušnih odnosov. Naši odnosi služijo naši rasti in razvoju, vendar pa se lahko v odnosih tudi izgubimo za več življenj in ponavljamo vedno znova iste vzorce. V okviru tega večera bomo s pomočjo naše širše galaktične družine in mojstrov Velike Bele Bratovščine očistili stare zapise in prepričanja, ki so nas držala v težkih odnosih. Dejstvo je, da smo ljudje med seboj povezani, a dejstvo je tudi, da je naša duhovna rast naša prva in naša največja odgovornost. Vse prevečkrat pa ljudje postavimo drugo osebo na prvo mesto, se ukvarjamo z njihovimi potrebami in željami, sledimo njihovim zahtevam. Mnogo ljudi tudi živi v odnosih, ker se bojijo postaviti zase, povedati svojo resnico ali pa biti sami. Vse to so le ene izmed mnogih pasti duhovne poti, na kateri smo nenehno testirani. Pa vednar so odnosi ključni za naš razvoj in za razvoj celotnega planeta. Tako bomo v okviru tega portala naredili intenzivno karmično čiščenje naših odnosov. Osredotočili se bomo tudi na globje karmične vzorce, ki jih morda ponavljamo že več življenj, čistili družinsko karmo in naredili prostor odnosom duhovne sorodnosti.

V prihajajočem obdobju boste opazili velike spremembe na področju odnosov. Takoj, ko bo posameznik prišel v stik s svojim resničnim/duhovnim jazom, bo nemudoma doživel intenzivno spremembo na področju odnosov. Povsem normalno bo, da si bomo zaželeli duhovno sorodnih stikov in povezav. Star način gledanja in dojemanja področja odnosov bo kmalu stvar preteklosti. V tem obdobju se bomo vedno bolj povezovali ljudje, ki nas druži skupna duhovna vizija. Začeli se bomo spominjati, da pripadamo isti duhovni družini. Zavesa pozabe in iluzije se bo začela dvigovati za tiste, ki bodo pripravljeni videti. 

PORTAL 21. december ob 20:30h - 23h (koda 21-12-1)
​- AKTIVACIJA DUHOVNEGA OBILJA in JAZ SEM

Prijave: Teja@Intuicija.si
Prispevek: 30 eur
Lokacija: Parinama joga center, Cesta na brdo 85, Ljubljana

V zadnjem portalu 21.12. pa bomo delali neposredno s portalom duhovnega obilja. 21.12. predstavlja izjemno močen prehod, kjer so vrata med realnostmi resnično najtanjša. V okviru tega prehoda bomo delali intenzivno z vijoličnim plamenom, ki prinaša popolno očiščenje in transformacijo/transmutacijo vseh nižjih energij. Intenzivno delo z vijoličnim žarkom bo odprlo vrata izkušnji našega JAZ SEM nivoja, ki biva v stanju čiste duhovne popolnosti in duhovnega obilja. Tako bomo popeljani visoko na raven razsvetljenega bivanja, v svet našega višjega jaza. To je lahko resnično izjemna izkušnja, saj naš višji jaz pozna vse odgovore in nam tako lahko ponudi popolnoma drugačno perspektivo na naše vsakdanje življenje. Spoznali bomo, kje blokiramo pretok duhovnega obilja, katere priložnosti smo morda spregledali in katerim stvarem naj ponudimo več pozornosti. Prišli bomo v stik s svojimi akaškimi zapisi in pridobili vpogled v širšo sliko našega potovanja na zemlji. 

Začeli se bomo zavedati, da v zakulisju našega sveta obstaja mnogo nivojev in ravni. V dvorani Mojstrov, kamor bomo potovali, bomo spoznali vse svoje vidike in nivoje bitja, ki bivajo v razsvetljeni realnosti. Zavedli se bomo tudi nižjih nivojev, ki še vedno ostajajo ujetniki karmičnih energij. Tako pa bomo pridobili priložnost, da se enkrat za vselej zavežemo svoji svetlobi in božanski naravi. Ta portal prinaša aktivacijo najvišje ravni vsem tistim, ki ste pripravljeni narediti kvantni skok naprej na svoji poti realizacije svojega polnega potenciala. 

Udeležite se lahko le enega, ali vseh treh portalov. V primeru, da se boste udeležili vseh portalov vam toplo svetujem, da si pred samim pričetkom celotnega sklopa zadate cilj duhovne narave, ki bi ga radi dosegli. Nato pa se pri vsakem izmed portalov osredotočajte na ta cilj. Morda boste začutili, da bi se radi soočili in presegli svojo karmično energijo, morda bi želeli bolj okrepiti svoje duhovne darove zdravljenja in videnja, odkriti svojo pravo pot, ustvariti dušne odnose ali pa preprosto dvigniti svojo duhovno vibracijo. Karkoli že je, sporočite to svojim vodnikom, angelom in mojstrom, pred meditacijo in pa seveda tudi med samo meditacijo. Z letom 2018 vstopamo v leto usode in manifestacije. Tako je za vse nas ključno, da začnemo uporabljati svojo namero in zavest čimbolj jasno in osredotočeno. Vrata novih priložnosti in čudežev se odpirajo široko pred vsemi nami. Čas je, da vstopimo. 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: TRIADA JESENSKO - ZIMSKIH PORTALOV: PORTAL 12.12 (koda 12-12-1) - skupina ob 18h - ZASEDENO!