Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Serija delavnic SVETI TEMPLJI LEMURIJE: ŽADOV TEMPELJ

  • 8.00 - 16.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 140 eur

 

Želite potovati v svete templje lemurije, kjer že tisočletja shranjujejo svete žarke stvarnika? Energije, ki so bile človeštvu dolgo časa nedostopne, sedaj pa nas je vedno več tistih, ki smo poklican, da pridemo v stik s temi vibracijami in jih ponesemo med ljudi ?

Bi radi izkusili izjemno zdravilno moč svetih žarkov, katerih namen je popolna regeneracija in obnova vseh ravni vaše biti?

Si želite potovati v svojem svetlobnem telesu v čarobne templje Lemurije, se družiti z svečeniki in svečenicami Lemurije, ter z mojstri svetlobe? Prejemati njihovege blagoslove in učenja?

Se čutite poklicani pomagati svetu ob prehodu v novo resničnost?

Dobrodošli v delavnicah ‘Templji Lemurije’ znotraj katerih boste v okviru 7-urnih popotovanj popeljani direktno v eterične templje Lemurije.

 

Starodavna civilizcija Lemurije, ki predstavlja zibelko človeštva, je dolga tisočletja shranjevala te svete žarke stvarnika. Čakala je, da bo človeštvo ponovno pripravljeno odpreti svoja srca in svojo celotno bit tej božanski prisotnosti.

Ta čas je končno prišel in tako so se odprla vrata Lemurije vsem nam, ki se čutimo poklicani delati s temi energijami.

Te najčistejše vibracije, ki jih shranjujejo v Lemuriji, so namenjene planetarnemu vnebovzetju. Naš svet se trenutno nahaja v močnem obdobju transformacije in duhovnega prebujenja. Bolj, kot kadarkoli poprej, bomo potrebovali svetlobo the izjemnih žarkov, ki nam bodo pomagali duhovno prebuditi ta svet.

Templji Lemurije je program, ki obsega serijo delavnic. Vsaka izmed delavnic je posvečena enemu templju Lemurije, kjer se nahaja specifičen žarek. Celotna delavnica je nato posvečena temu specifičnemu žarku.

V templju vijoličnega žarka delamo s kraljestvom ametistovih kristalov. Vodijo nas angeli vijoličnega plamena, z mojstrom St. Germainom na čelu. S pomočjo vijolične svetlobe čistimo vse nivoje in ravni karmičnih usedlin. Preobražamo vso temo in iluzijo, delamo prostor duhovni svetlobi razsvetljenja. Vijolična svetloba nas temeljito očisti in pripravi na močne duhovne iniciacije.

V templju roza žarka odpiramo svoja srca brezpogojni ljubezni stvarnika. Čistimo in zdravimo vse bolečine, zamere in v svoj notranji srčni prostor vnašamo radost, harmonijo in duhovno svetlobo. Na mesto neodpuščanja prihaja globoko razumevanje. Srčne rane se pospešeno zdravijo, naša srčna čakra postaja biser božanske ljubezni. Naš um preplavi mir.

V templju zelenega žarka se posvetimo močni regeneraciji vseh naših teles. Pod vodstvom nadangela Rafalea, mojstrov Zelenega Žarka in svečenikov in svečenic Lemurije, se zdravilna zelena svetloba začne pretakati globoko v našo bit. Takoj lahko občutimo močno regeneracijo in aktivacijo samozdravilnih procesov. Prejememo tudi mnoge blagoslove kraljestva smaragdnih kristalov.

Obstaja mnogo eteričnih templjev in prav vsako potovanje je nekaj izjemnega. Prisluhnite klicu svoje duše in odpotujte z nami v te veličastne eterične templje! 

Termini delavnic:

ŽADOV SVETI TEMPELJ: 13. januar 8h - 16h

V okviru žadovega templja bomo intenzivno delali na celični regeneraciji, ter na zdravljenju vseh teles. Zelen žarek je povezan z zdravljenjem in obiljem. Njegova varuha sta nadangel Rafael in mojster Hilarion. Obstaja pa seveda tudi mnogo drugih svetlobnih bitij in angelov, ki aktivno delujejo na temu žarku in ga razširjajo skozi celotno stvarstvo. Zdravljenje je eden izmed osnovnih božanskih aspektov, saj je celotna kreacija v nenehnem procesu transformacije. Transformacija vedno zahteva prilagoditev na novo raven in tako je zelen žarek tisti, ki umiri, uravnovesi, prinese nujno potrebno zdravljenje. To je tudi žarek obilja in rojstva / manifestacije. Če si ogledamo naš planet lahko vidimo, da sta modra in zelena glavni vibraciji oz. glavna žarka na našem planetu. Ko zmešamo zeleno (srčna čakra) in modro (grlena čakra) se rodi turkizna barva. Turkizna barva je barva nove dobe, barva delfinov, kitov, novodobnih tehnologij. Je barvna zlate Atlantide in Lemurije. 

Naš planet torej povsem naravno vibrira dominantno na teh dveh vibracijah. V tem obdobju prehoda na novo raven bivanja je naloga vseh nas, da se iz spodnjih energijskih nivojev z dvigom svoje duhovne zavesti pomaknemo v srce. Ko smo enkrat v srcu (zelen žarek) imamo popolnoma drugačen pogled na svet/ življenje / sebe / svoj namen. Dokler smo v spodnjih energijskih centrih, se zapletamo v karmične energije materialnega sveta, ki so izjemno lepljive. Posledično nenehno izkušamo probleme, bolečine in pretrese. Ko se enkrat v svoji zavesti dvignemo na nivo srca in se nato začnemo pomikati proti višjim energijskim centrom, doživimo popoln notranji preporod. Vso bolečino in nejasnosti smo sposobni s svetlobo našega srca preobraziti. Namen našega srca (zelen žarek) je preobrazba vseh energij v ljubezen, svetlobo in zavest. Je tisti prevodnik, ki nam odpre vrata k višjim duhovnim nivojem. Če nismo v srcu, če delujemo sebično, manipulativno in tekmovalno, so vrata našega srca zaprta. Strahovi in manipulacije namreč ne morejo vstopiti v srce in od tod dalje.

Pa vendar, vsi hrepenimo po tem, da bi bivali v srcu. Da bi bili eno s seboj, z vsem kar je. Da bi nas vodil notranji mir, svetloba in enost. Če želimo to doseči, moramo prečistiti spodnje nivoje. Veliko smo že govorili o tem, veliko smo že delali na spodnjih energijskih nivojih. A sedaj prihaja čas za vse nas, da enkrat za vselej prekinemo z napačnim delovanjem na spodnjih energijskih ravneh, torej v materialnem svetu.

Čas, ko smo zanikali svojo resnico v svetu vsakdanjega materialnega sveta, je minil. Čas, ko smo se oklepali drugih, ker nas je bilo strah, je prav tako minil.

Vodeni smo, da stopamo po svoji življenjski poti svobodno, samozavestno in celovito. Tako je za vse nas zeleni žarek ključen, če se želimo premakniti naprej po naši življenjski poti in poti naše duhovne rasti.

Pred vsemi nami je dan intenzivnega zdravljenja, odpuščanja, harmonije in sočutja.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite blagoslovov žadovega templja Lemurije in naše lemurijske družine. Prav Lemurijci bodo tisti, ki nam bodo razkrili svete kode, ki vodijo v svetišče našega srca!

Toplo vabljeni!

Serija delavnic SVETI TEMPLJI LEMURIJE:

13. januar 8h - 16h Žadov Tempelj
3. februar 8h - 16h Ametistov Tempelj
4. februar 8h - 16h  Rožni Tempelj
18. februarh 8h - 16h Mavrični Tempelj
11. marec 8h - 16h Diamantni Tempelj

Lahko se udeležite le ene delavnice, ali pa celotnega sklopa delavnic. V primeru celotnega sklopa in enkratnega plačila prejmete 15% popust.  Prijave: Teja@Intuicija.si 
 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Serija delavnic SVETI TEMPLJI LEMURIJE: ŽADOV TEMPELJ