Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Tečaj ANGELSKEGA MEDIJSTVA

  • 8.00 - 16.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 560 eur (za celoten program, možno plačilo v treh obrokih)

EKSKLUZIVNO!

TEČAJ ANGELSKEGA MEDIJSTVA

Tečaj ljubeče komunikacije z onostranstvom, vodi Teja Melinc

Termin: 11. in 12. november 8h - 16h, 2. in 3. december 8h - 16h 
Prijave: Teja@Intuicija.si
Prispevek za celoten tečaj: 560 eur 

Toplo vabljeni na poseben, resnično eksluziven tečaj ljubeče komunikacije z onostranstvom, ki bo potekal v mesecu novembru v Ljubljani.


Tečaj je namenjen vsem, ki bi se radi naučili povsem unikatnega pristopa k komunikaciji s preminulimi. V okviru tega tečaja se bomo naučili ključnih tehnik intuicije, ki temeljijo predvsem na energijski čistosti in jasnosti ter srčnosti namere. Nato pa se bomo podali na izjemno potovanje komunikacije z našimi preminulimi.

V okviru tega tečaja bom z vami delila vse svoje izkušnje komunikacije z onostranstvom, ki sežejo daleč nazaj v moje rano otroštvo. Namreč, že od kar pomnim sem imela zelo močno povezavo z duhovnim svetom. Predstavljeno mi je bilo, da je duhovni svet poln ljubezni. Je svet svetlobe, razsvetljenja, milosti in odpuščanja. Je pravzaprav vse tisto, po čemer v tem svetu hrepenimo. 

Živimo v času neverjetnih sprememb in bolj kot kadarkoli prej se naši bližnji preminuli želijo povezati z nami, saj nam želijo predati pomembna sporočila, vodstvo in uvide glede naše lastne poti in našega poslanstva v tem svetu. V ta čas smo se resnično rodili s posebnim namenom in kljub temu, da imamo večkrat lahko občutek, da smo na tej poti sami, temu nikakor ni tako! Vedno in povsod vas spremlja večje število izjemno ljubečih bitij, med katerimi so tudi vaši bližnji preminuli.


Na ta tečaj ste vabljeni vsi tisti, ki si želite globoke in srčne komunikacije s svojimi bližnjimi preminulimi. Spoznali boste, da je onostranstvo čudovit, ljubeč in izjemno radosten prostor. Naučili se boste vseh osnov komunikacije z onostranstvom, predvsem pa boste presegli vse morebitne omejitve in tabuje glede posmrtne komunikacije. Iz mojih lastnih izkušenj, ki resnično sežejo v moje najbolj rano otroštvo, tista prava komunikacija z onostranstvom ni nič drugega kot popolnoma ljubeč stik dveh duš. Duše ne potrebujejo nobene dramatičnosti, da bi nakazale svojo prisotnost. Prihajajo iz sveta svetlobe z namenom, da nam pokažejo pot svetlobe. Želijo nam pokazati, kako zelo lepo je v resnici življenje in kako je zemeljska raven le ena izmed mnogih ravni življenja. V resnici od svojih bližnjih nikoli nismo ločeni.

Na tem tečaju bomo tudi skupaj pogledali vseh sedem stopnic prehoda v onostranstvo, najrazličnejše načine, kako naši bližnji preminuli komunicirajo z nami, kako se pripraviti na intuitivno komunikacijo s preminulimi in še in še. Tečaj, s pomočjo katerega boste izkusili mogočno duhovno zdravljenje, hkrati pa razširili svoje razumevanje Življenja. 

Ta tečaj je nastal na željo mnogih, ki ste me skozi leta spraševali, ali bom morda ponovno poučevala tečaje medijstva, kot sem jih pred več kot desetimi leti. Hkrati je ta tečaj nastal tudi kot odgovor vodstvu duhovnega sveta, ki me že nekaj časa ponovno vodi v vode medijstva, predvsem z namenom, da skupaj razbijemo to zaveso iluzije, ki se je tako zelo radi oklepamo v tej fizični realnosti. Smrt je resnično le iluzija in duhovno ter materialno sta si bližje, kot si morda mislite!


Tako toplo vabim vse tiste, ki bi radi izkusili ljubečo komunikacijo z onostranstvom, da se mi pridružite na tem tečaju. Obljubljam, da bo zelo intenzivno in prebojno. Vstopili boste v stik z ljubljenimi preminulimi, se naučili razlikovati med njihovimi vibracijami, prepoznali boste njihovo unikatno komunikacijo in še in še. Spoznali se bomo tudi s pomenom in močjo sanjskega prostora, kjer se z bližnjimi preminulimi večkrat srečujemo.

Ta tečaj bo potekal v okviru dveh vikendov.

Za vse tiste, ki pa bi to znanje radi popeljali korak dlje in delovali kot medij, pa bom v pričetku leta 2018 speljala intenziven tečaj, ki bo potekal v okviru 7 celodnevnih delavnic.

Toplo vabljeni!

In zapomnite si: duhovni svet je izjemno ljubeč svet. Ko izstopimo iz te realnosti, vstopimo v stanje izjemnega razsvetljenja. Vse spone, bolečine in izzivi se v trenutku raztopijo. Še vedno hodimo po poti učenja, še vedno služimo svojemu dušnemu poslanstvu. Pot po kateri hodimo ta trenutek se v resnici nikoli ne konča. Zato se ničemur ne moremo izogniti, ničemur ne moremo pobegniti. Vse kar lahko naredimo je to, da sprejmemo svojo usodo in svoje duhovne darove, ter svojo svetlobo delimo s svetom. 

Termin: 18. in 19. november 8h - 16h, 2. in 3. december 8h - 16h 
Prijave: Teja@Intuicija.si
Prispevek za celoten tečaj: 560 eur 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Tečaj ANGELSKEGA MEDIJSTVA