Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Sveti TEMPLJI LEMURIJE: DIAMANTNI TEMPELJ

  • 8.00 - 16.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 140 eur

 

Želite potovati v svete templje lemurije, kjer že tisočletja shranjujejo svete žarke stvarnika? Energije, ki so bile človeštvu dolgo časa nedostopne, sedaj pa nas je vedno več tistih, ki smo poklican, da pridemo v stik s temi vibracijami in jih ponesemo med ljudi ?

Bi radi izkusili izjemno zdravilno moč svetih žarkov, katerih namen je popolna regeneracija in obnova vseh ravni vaše biti?

Si želite potovati v svojem svetlobnem telesu v čarobne templje Lemurije, se družiti z svečeniki in svečenicami Lemurije, ter z mojstri svetlobe? Prejemati njihovege blagoslove in učenja?

Se čutite poklicani pomagati svetu ob prehodu v novo resničnost?

Dobrodošli v delavnicah ‘Templji Lemurije’ znotraj katerih boste v okviru 7-urnih popotovanj popeljani direktno v eterične templje Lemurije.

 

Starodavna civilizcija Lemurije, ki predstavlja zibelko človeštva, je dolga tisočletja shranjevala te svete žarke stvarnika. Čakala je, da bo človeštvo ponovno pripravljeno odpreti svoja srca in svojo celotno bit tej božanski prisotnosti.

Ta čas je končno prišel in tako so se odprla vrata Lemurije vsem nam, ki se čutimo poklicani delati s temi energijami.

Te najčistejše vibracije, ki jih shranjujejo v Lemuriji, so namenjene planetarnemu vnebovzetju. Naš svet se trenutno nahaja v močnem obdobju transformacije in duhovnega prebujenja. Bolj, kot kadarkoli poprej, bomo potrebovali svetlobo the izjemnih žarkov, ki nam bodo pomagali duhovno prebuditi ta svet.

Templji Lemurije je program, ki obsega serijo delavnic. Vsaka izmed delavnic je posvečena enemu templju Lemurije, kjer se nahaja specifičen žarek. Celotna delavnica je nato posvečena temu specifičnemu žarku.

V templju vijoličnega žarka delamo s kraljestvom ametistovih kristalov. Vodijo nas angeli vijoličnega plamena, z mojstrom St. Germainom na čelu. S pomočjo vijolične svetlobe čistimo vse nivoje in ravni karmičnih usedlin. Preobražamo vso temo in iluzijo, delamo prostor duhovni svetlobi razsvetljenja. Vijolična svetloba nas temeljito očisti in pripravi na močne duhovne iniciacije.

V templju roza žarka odpiramo svoja srca brezpogojni ljubezni stvarnika. Čistimo in zdravimo vse bolečine, zamere in v svoj notranji srčni prostor vnašamo radost, harmonijo in duhovno svetlobo. Na mesto neodpuščanja prihaja globoko razumevanje. Srčne rane se pospešeno zdravijo, naša srčna čakra postaja biser božanske ljubezni. Naš um preplavi mir.

V templju zelenega žarka se posvetimo močni regeneraciji vseh naših teles. Pod vodstvom nadangela Rafalea, mojstrov Zelenega Žarka in svečenikov in svečenic Lemurije, se zdravilna zelena svetloba začne pretakati globoko v našo bit. Takoj lahko občutimo močno regeneracijo in aktivacijo samozdravilnih procesov. Prejememo tudi mnoge blagoslove kraljestva smaragdnih kristalov.

Obstaja mnogo eteričnih templjev in prav vsako potovanje je nekaj izjemnega. Prisluhnite klicu svoje duše in odpotujte z nami v te veličastne eterične templje! 

Termini delavnic:

DIAMANTNI SVETI TEMPELJ

DIAMANTNI ŽAREK je izvorni žarek, ki je prisoten v celotni kreaciji. Je izjemno močen, prebojen žarek izjemne duhovne avtoritete. Žarek, ki se direktno povezuje z vsemi kvalitetami Stvarnika. Na tem celodnevnem potovanju bomo potovali v svete templje diamantnih dvoran, ki se nahajajo v notranjosti Gaie. Obstaja mnogo diamantnih prostorov, obsijanih z mavrično, zlato in srebrno svetlobo. Znotraj teh prostorov so shranjene svete kode življenja. Te kode odklepajo vrata svetostim življenja.

Toplo vabljeni, da se pridružite na tem resnično magičnem potovanju. Aktivirali bomo našo galaktično zavest, se spajali z višjimi galaktičnimi nivoji in postali eno z veliko duhovno družino mojstrov in mojstric.

Namen te delavnice je aktivacija naše diamantne zavesti, katero bomo povezali z našim diamantnim srcem. Te vibracije so na voljo le tistim, ki imajo najčistejše namere in resnično željo služiti in delovati v višje dobro. Vrata v ta tempelj so torej odprta vsem tistim, ki se čutite poklicani. Prejeli boste ogromno, prav tako pa bo ogromno tistega, kar boste od tega trenutka dalje lahko delili z drugimi. 

Vrata svetosti življenja se odpirajo, čas je, da vstopimo. To potovanje bo v celoti kanalizirano s strani mojstrov. Pričakujete lahko izjemno intenzivno potovanje, močne uvide v vašo dušno / življenjsko pot, ter izjemno intenzivno aktivacijo vašega božanskega DNK-ja.

Čas je, da se svete kode naše biti odklenejo in da postanemo mavrično-diamantna bitja, ki žarijo žarke najvišje svetosti! 

Toplo vabljeni! 

 

Lahko se udeležite le ene delavnice, ali pa celotnega sklopa delavnic. V primeru celotnega sklopa in enkratnega plačila prejmete 15% popust.  Prijave: Teja@Intuicija.si 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Sveti TEMPLJI LEMURIJE: DIAMANTNI TEMPELJ