Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Spletni tečaj DUŠE DVOJČICE - intenzivni 12-tedenski tečaj popolne preobrazbe dušnih odnosov!

 • 17.00 - 21.00
 • Spletni tečaj (poslušate lahko kadarkoli)
 • 660 eur (možno plačilo v petih obrokih x 110 eur)

12. modulov x 4 ure = 48 ur programa 

Prijave: Teja@Intuicija.si 
Prispevek: 660 eur (možnost plačila v 6ih obrokih x 110 eur mesečno)
Pričetek: 12. september 2018 ob 17h - 21h (program lahko poslušate kadarkoli vam ustreza)

Toplo vabljeni na spletni tečaj DUŠE DVOJČICE, kjer bomo v okviru 12ih spletnih srečanj v vaše življenje povabili resnično srčne in dušne odnose, ter aktivirali globoko dušno partnerstvo.

Gre za izjemno intenziven spletni tečaj, v okviru katerega boste pridobili odgovore na vsa vaša vprašanja glede partnerskih odnosov, ki si jih morda zastavljali že vaše celotno življenje! 

Če vaše življenje nenehno vrti okoli najrazličnejših odnosov, ste v nenehnem iskanju pravega partnerskega odnosa ali pa  želite obstoječi odnoso poglobiti, je ta tečaj namenjen prav vam! Namenjen je pravzaprav vsem, ki si želite resnično razumeti globino vaših odnosov in dušnih povezav! Tega programa se lahko udeležijo tako posamezniki, ki so samski ali v vezah, ali pa pari! 
 

Dušni odnosi ...

Dejstvo je, da čisto vsi na začetku idealiziramo dušne odnose in povezave, mislimo da nam bodo prinesli večno izpolnitev in smisel življenja. Sčasoma pridemo na realna tla, kjer ugotovimo, da naši dušni odnosi zahtevajo ogromno dela (seveda govorimo o delu na sebi primarno, šele nato delo na odnosu). Ne glede na to, kako sorodni smo si z določeno dušo, stvari velikokrat ne gredo, kot bi želeli in pojavi se ogromno izzivov in ovinkov. Kmalu spoznamo, da smo v resnici stopili na hitri vlak, ki nas z vso brzino pelje po poti naših lekcij in učenj, kljub temu, da tega sploh nismo načrtovali, ko smo vstopali v ta odnos! :)

Ko vajeti našega življenja v svoje roke prevzame naša usoda, ki je odločena, da nas pouči o nekaj pomembnih življenjskih lekcijah :) In seveda, področje partnerskih odnosov je eno izmed najbolj zanimivih in intenzivnih načinov učenja naše duše ...

Tako je bil ustvarjen ta izjemno intenziven spletni program, namenjen vsem, ki se želite popolne preobrazbe vaših dušnih odnosov in vsem tistim, ki si želite aktivirati dušno partnerstvo. 

Pred nami je 12 tednov oz. 12 stopnic popolne preobrazbe vaših partnerskih dušnih odnosov. V okviru 12ih tednov se bomo skupaj podali na potovanje raziskovanja partnerskih odnosov in najrazličnejših dušnih povezav. Ogledali si bomo vse oblike dušnih odnosov, vse stopnje rasti v posameznih odnosih in vse najrazličnejše oblike manifestacije tovrstnih odnosov. Drugi del našega programa pa se bo osredotočil na različne tehnike manifestacije DUŠNEGA PARTNERSTVA. 

Tečaj 12ih stopnic manifestacije dušnega partnerstva ... 

V okviru 12ih stopnic oz. 12 modulov boste pridobili vsa orodja preobrazbe vseh omejujočih in toksičnih vzorcev, ki ste jih poustvarjali v vaših odnosih, naučili se boste sistema kako prepoznati, čemu je posamezen odnos dejansko namenjen (dušna pogodba), nato pa se boste spoznali z izjemno specifičnimi tehnikami manifestacije resnično harmoničnega in izpolnjujočega dušnega partnerstva. 

Ena izmed ključnih stvari, ki jo boste pridobili skozi ta tečaj je, da boste dejansko razumeli pravo, torej t.i. kozmično definicijo odnosov. Nehali boste 'riniti z glavo skozi zid' in zahtevati od vesolja in vaših bližnjih stvari, za katere ni namenjeno, da vam jih dajo. Tako boste spoznali celotno abecedo odnosov in se naučili jezika harmoničnih, dušnih odnosov. 

Skozi tečaj se vam bodo razblinile neštete iluzije o partnerstvu, osvobodili se boste vseh ponavljajlčih vzorcev iz preteklosti, se poučili o različnih principih vzpostavitve srčnega odnosa s seboj, hkrati pa boste vstopili v proces zavestnega so-delovanja z vašo srčno čakro.

Dejstvo je, da so prav partnerski odnosi eno izmed področij največje dušne rasti ...

Tako je za mnoge duše področje partnerstva izjemno pomemben del njihovega poslanstva in ni naključje, da se čisto vsi s tem področjem tako zelo intenzivno ukvarjamo.  Skozi odnose se odvijajajo najmočnejša zrcaljenja in lekcije, ki jih drugače nikoli ne bi prepoznali oz. osvojili, če se v posameznih odnosih ne bi znašli. Tako so odnosi namenjeni medosebnemu učenju - v odnosih smo vedno tako učitelj, kot tudi učenec. Že pred samim rojstvom naša duša izbere lekcije, ki jih bomo izkušali v odnosih. Velika večina dinamik, ki jih izkušamo v življenju na področju odnosov, je dejansko določenih z našo usodo. Reka življenja nas avtomatično popelje v določene situacije, kjer imamo občutek, da nimamo nobene kontrole nad tem, kaj bomo doživeli in izkusili, takrat pa se pravo učenje šele prične.

Če torej pomislimo, da je v določeni meri že vnparej določeno, koga bomo spoznali, kdaj in s kakšnim namenom, potem je najbolj logično, da se o tem tudi poučimo. V okviru tega tečaja boste spoznali tudi različne tehnike in načine, kako prepoznati dušno učenje v odnosu.

Ljubezen je ključ, ki odpira vsa vrata ...

Verjamem, da ste to že slišali in dejstvo je, da ta rek tudi drži. Ljubezen odpira čisto vsa vrata, vendar pa se moramo najprej naučiti ločiti resnično , nenavezano ljubezen od tiste, ki navezuje, zahteva in se boji. Prava ljubezen, ki lahko ustvari harmonične odnose, nima nezdravih navezav. V tej ljubezni ni prostora za strah in posesivnost. Ta ljubezen deluje čisto drugače in tako se bomo v okviru tega tečaja naučili ozdraviti našo srčno čakro, tako da bo ponovno postala prostor harmonije in manifestacije naših resničnih, dušnih želja.

Dejstvo je, da je naša srčna čakra izvor naše celotne interakcije v življenju. Ko je naša srčna čakra ranjena, ne deluje optimalno in tako tudi vsi naši odnosi izgubijo ravnovesje dajanja in sprejemanja. Takrat se pretirano navezujemo, v odnose vstopamo iz strahu, pretirano se oklepamo drugih ljudi, ali pa bežimo od stvari, ki so za nas dejansko dobre.

Tako je velik del tega tečaja posvečen intenzivni preobrazbi naše srčne energije. Ko uravnovesimo srce, se uravnovesi vse v našem življenju. Ta tečaj tako ponuja izjemno globok in intenziven proces preobrazbe vaše srčne čakre.  
 

Čas je, da presežete vse svoje iluzije in vstopite v svojo resnično avtentično božansko žensko oz. božansko moško energijo ...

Vse drame v odnosih se zgodijo, ker ne živimo iz svoje avtentične, božanske narave, temveč iz svojih vzorcev, strahov in omejitev, ki smo jih prevzeli tekom vseh naših preteklih življenj oz. tega življenja (predvsem otroštva). V okviru tega tečaja bomo tako tudi spoznali koncept božanske ženske in moške energije, kako narediti prehod k avtentičnosti le-te in kako s pomočjo avtentične prebujene božanske narave MANIFESTIRATI DUŠNO PARTNERSTVO. 
 

Vsebina tečaja po modulih:

1. in 2. modul: ABECEDA DUŠNIH ODNOSOV

 • različni tipi dušnih odnosov // kakšne oblie duš dvojčic poznamo in njihov namen (razumevanje naših odnosov)
 • 12 arhetipov dušnih interakcij // s kakšnim namenom pridejo določeni ljudje v naše življenje 
 • tipi dušnih pogodb in kako prepoznati lastno dušno pogodbo s specifičnimi osebami // praktično delo
 • energijsko-intuitivna-numerološka-arhetipska analiza odnosa // univerzalen princip, ki ga lahko uporabimo v kateri koli situaciji ali odnosu 
 • meditacije dušnih odnosov in dušnih pogodb 

3. in 4. modul: VPLIV OTROŠTVA NA NAŠE PARTNERSKE ODNOSE

 • vpliv otroštva na izbiro partnerjev // ko spoznamo, da resnično ni naključij in da je vse učenje
 • odnos z mamo in očetom, ter posledice na kasnejše življenje // zdrava in nezdrava navezanost ter interakcija iz otroštva se prenaša na odraslo življenje
 • poglobljen vpogled v razvojne stopnje otroštva in kako se rane iz teh razvojnih obdobij manifestirajo v naših partnerskih izbirah // pripadnost, navezanost, intima, identiteta, čustvena varnost, izražanje/komunikacija, perspektiva in mnenja, intuitivnost // povezava z našimi odnosi
 • različni tipi partnerkskih interakcij oz. dinamik v povezavi z našimi izkušnjami iz otroštva // harmonični in zdrav odnos, ter nezdravi oz. toksični odnosi 
 • meditacije energijskega čiščenja vplivov otroštva

5. in 6. modul: PRETEKLA ŽIVLJENJA IN DUŠNE POGODBE

 • pomen preteklih življenj in vpliv na področje partnerstva // uravnovešanje karmičnih energij skozi partnerstvo
 • moč partnerske karme, ter energijsko čiščenje le-te // močna privlačnost ni nujno znak ljubezeni
 • prepoznava ključnih lekcij preteklih življenj in vpliv na področje partnerstva // kako prepoznati lekcijo, jo preseči in zaključiti z nezdravimi dinamikami
 • oblike karmičnih poravnav in zaključek partnerske karme // 5 korakov uravnovešanja energij, vse do popolne izravnave
 • meditacija prepoznave vzorcev in čiščenja energij preteklih življenj

7. in 8. modul: ENERGIJSKO ZDRAVLJENJE TOKSIČNIH DINAMIK V ODNOSIH

 • različne tehnike energijske osvoboditve od nezdravih odnosov // prepoznava vzorca, preseganje in rezanje vezi
 • energijska postavitev v lastno moč // pomen notranje moči in notranjega stebra
 • koncept zdravih mej in energijske zaščite v odnosih // zdrava interakcija, brez prevzemanja tujih vzorcev ali karme
 • zaščita pred projekcijami v odnosih // kako prepoznati projekcije in tehnika umiritve/harmonizacije odnosa, ko se aktivirajo projekcije
 • energijski zaključek odnosov // kako dokončno energijsko zaključiti odnose iz preteklosti ali pa sedanjosti

9. in 10. modul: AKTIVACIJA DUŠ DVOJČIC & TWIN FLAME ENERGIJE

 • razlike med dušami dvojčicami in twin flame (dušni plamen) odnosom // namen duš dvojčic v našem življenju in namen twin flame energije
 • svetost dušnega plamena in tehnike aktivacije // twin flame energija kot najvišji nivo duhovne celovitosti, aktivacija twin flame energije kot duhovne prakse združitve z božanskim
 • koraki aktivacije twin flame odnosa // 7 korakov do twin flame odnosa
 • intenzivna energijska čiščenja skozi prizmo sedmih čaker // z namenom dviga duhovne vibracije in pripravo na dušna partnerstva

11. in 12. modul: KLJUČI MANIFESTACIJE DUŠNEGA PARTNERSTVA

 • 1. ključ: jasnost vizije // oblikovanje jasne vizije glede partnerstva, ki ga želimo manifestirati, pravilna uporaba miselne energije
 • 2. ključ: čustvena zrelost in jasnost // vloga čustev v procesu manifestacije, čiščenje čustev, delo s čustveno energijo
 • 3. ključ: praktični koraki // realizacija praktičnih korakov, ki vodijo k manifestaciji vaših želja
 • 4. ključ: odnos do sebe // vzpostavitev ljubečega odnosa do sebe je ključ realizacije vseh naših sanj

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Spletni tečaj DUŠE DVOJČICE - intenzivni 12-tedenski tečaj popolne preobrazbe dušnih odnosov!