Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Serija Delavnic TEMPLJI LEMURIJE: Ametistov tempelj

  • 8.00 - 16.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 140 eur

 

Želite potovati v svete templje lemurije, kjer že tisočletja shranjujejo svete žarke stvarnika? Energije, ki so bile človeštvu dolgo časa nedostopne, sedaj pa nas je vedno več tistih, ki smo poklican, da pridemo v stik s temi vibracijami in jih ponesemo med ljudi ?

Bi radi izkusili izjemno zdravilno moč svetih žarkov, katerih namen je popolna regeneracija in obnova vseh ravni vaše biti?

Si želite potovati v svojem svetlobnem telesu v čarobne templje Lemurije, se družiti z svečeniki in svečenicami Lemurije, ter z mojstri svetlobe? Prejemati njihovege blagoslove in učenja?

Se čutite poklicani pomagati svetu ob prehodu v novo resničnost?

Dobrodošli v delavnicah ‘Templji Lemurije’ znotraj katerih boste v okviru 7-urnih popotovanj popeljani direktno v eterične templje Lemurije.

 

Starodavna civilizcija Lemurije, ki predstavlja zibelko človeštva, je dolga tisočletja shranjevala te svete žarke stvarnika. Čakala je, da bo človeštvo ponovno pripravljeno odpreti svoja srca in svojo celotno bit tej božanski prisotnosti.

Ta čas je končno prišel in tako so se odprla vrata Lemurije vsem nam, ki se čutimo poklicani delati s temi energijami.

Te najčistejše vibracije, ki jih shranjujejo v Lemuriji, so namenjene planetarnemu vnebovzetju. Naš svet se trenutno nahaja v močnem obdobju transformacije in duhovnega prebujenja. Bolj, kot kadarkoli poprej, bomo potrebovali svetlobo the izjemnih žarkov, ki nam bodo pomagali duhovno prebuditi ta svet.

Templji Lemurije je program, ki obsega serijo delavnic. Vsaka izmed delavnic je posvečena enemu templju Lemurije, kjer se nahaja specifičen žarek. Celotna delavnica je nato posvečena temu specifičnemu žarku.

V templju vijoličnega žarka delamo s kraljestvom ametistovih kristalov. Vodijo nas angeli vijoličnega plamena, z mojstrom St. Germainom na čelu. S pomočjo vijolične svetlobe čistimo vse nivoje in ravni karmičnih usedlin. Preobražamo vso temo in iluzijo, delamo prostor duhovni svetlobi razsvetljenja. Vijolična svetloba nas temeljito očisti in pripravi na močne duhovne iniciacije.

V templju roza žarka odpiramo svoja srca brezpogojni ljubezni stvarnika. Čistimo in zdravimo vse bolečine, zamere in v svoj notranji srčni prostor vnašamo radost, harmonijo in duhovno svetlobo. Na mesto neodpuščanja prihaja globoko razumevanje. Srčne rane se pospešeno zdravijo, naša srčna čakra postaja biser božanske ljubezni. Naš um preplavi mir.

V templju zelenega žarka se posvetimo močni regeneraciji vseh naših teles. Pod vodstvom nadangela Rafalea, mojstrov Zelenega Žarka in svečenikov in svečenic Lemurije, se zdravilna zelena svetloba začne pretakati globoko v našo bit. Takoj lahko občutimo močno regeneracijo in aktivacijo samozdravilnih procesov. Prejememo tudi mnoge blagoslove kraljestva smaragdnih kristalov.

Obstaja mnogo eteričnih templjev in prav vsako potovanje je nekaj izjemnega. Prisluhnite klicu svoje duše in odpotujte z nami v te veličastne eterične templje! 

Termini delavnic:

AMETISTOV SVETI TEMPELJ

Ametistov sveti tempelj je tempelj vijoličnega žarka. V okviru tega celodnevnega potovanja se bomo poglobili v svete ametistove dvorane, ki jih je polno v notranjosti zemlje/Gaie. Gre za posebne dvorane globokih duhovnih skrivnosti in modrosti. Ametisti so shranjevalci in varuhi svetih kozmičnih kod božanske modrosti. Zaveznik in varuh vijoličnega žarka za naš planet je mojster St. Germain v sodelovanju s Quan Yin, angeli vijoličnega žarka in mnogimi svetlobnimi bitji, ki služijo tej mogočni vibraciji.

Če se čutite poklicani v te svete dvorane, toplo vabljeni, da se mi pridružite na tem celodnevnem potovanju. Pred nami je dan izjemnih duhovnih skrivnosti in intenzivnih potovanj. Z nami bosta mojstra St. Germain in Quan Yin. Dva mogočna mojstra, ki igrata ključno vlogo v evoluciji človeštva. Z nami boste čisto vsak korak naše poti. Izkušali bomo intenzivno duhovno zdravljenje in aspekte vijoličnega plamena, ki nam nikoli prej niso bili na voljo. Sedaj smo pripravljeni sprejeti ne le vijolično-srebrn in zlat ogenj popolne preobrazbe in transmutacije, temveč tudi diamantno okrepljen vijolični plamen. 

Naučili se bomo delati z diamantno-vijoličnim plamenom z namenom čiščenje, zdravljenja in aktivacije najvišjega potenciala. Naše potovanje bo vključevalo direktno mentorstvo mojstrov in bitij svetlobe v svetih ametistovih templjih v notranjosti Gaie. Prejeli bomo navodila in svete kode, kako vijolično-dimanatno svetlobo aktivirati v svojem življenju.

Ste pripravljeni na popolno prenovo in preporod?

Toplo vabljeni! :)

Lahko se udeležite le ene delavnice, ali pa celotnega sklopa delavnic. V primeru celotnega sklopa in enkratnega plačila prejmete 15% popust.  Prijave: Teja@Intuicija.si 

 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Serija Delavnic TEMPLJI LEMURIJE: Ametistov tempelj