Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Serija delavnic SVETI TEMPLJI LEMURIJE: ROŽNI TEMPELJ

  • 8.00 - 16.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 140 eur

 

Želite potovati v svete templje lemurije, kjer že tisočletja shranjujejo svete žarke stvarnika? Energije, ki so bile človeštvu dolgo časa nedostopne, sedaj pa nas je vedno več tistih, ki smo poklican, da pridemo v stik s temi vibracijami in jih ponesemo med ljudi ?

Bi radi izkusili izjemno zdravilno moč svetih žarkov, katerih namen je popolna regeneracija in obnova vseh ravni vaše biti?

Si želite potovati v svojem svetlobnem telesu v čarobne templje Lemurije, se družiti z svečeniki in svečenicami Lemurije, ter z mojstri svetlobe? Prejemati njihovege blagoslove in učenja?

Se čutite poklicani pomagati svetu ob prehodu v novo resničnost?

Dobrodošli v delavnicah ‘Templji Lemurije’ znotraj katerih boste v okviru 7-urnih popotovanj popeljani direktno v eterične templje Lemurije.

 

Starodavna civilizcija Lemurije, ki predstavlja zibelko človeštva, je dolga tisočletja shranjevala te svete žarke stvarnika. Čakala je, da bo človeštvo ponovno pripravljeno odpreti svoja srca in svojo celotno bit tej božanski prisotnosti.

Ta čas je končno prišel in tako so se odprla vrata Lemurije vsem nam, ki se čutimo poklicani delati s temi energijami.

Te najčistejše vibracije, ki jih shranjujejo v Lemuriji, so namenjene planetarnemu vnebovzetju. Naš svet se trenutno nahaja v močnem obdobju transformacije in duhovnega prebujenja. Bolj, kot kadarkoli poprej, bomo potrebovali svetlobo the izjemnih žarkov, ki nam bodo pomagali duhovno prebuditi ta svet.

Templji Lemurije je program, ki obsega serijo delavnic. Vsaka izmed delavnic je posvečena enemu templju Lemurije, kjer se nahaja specifičen žarek. Celotna delavnica je nato posvečena temu specifičnemu žarku.

V templju vijoličnega žarka delamo s kraljestvom ametistovih kristalov. Vodijo nas angeli vijoličnega plamena, z mojstrom St. Germainom na čelu. S pomočjo vijolične svetlobe čistimo vse nivoje in ravni karmičnih usedlin. Preobražamo vso temo in iluzijo, delamo prostor duhovni svetlobi razsvetljenja. Vijolična svetloba nas temeljito očisti in pripravi na močne duhovne iniciacije.

V templju roza žarka odpiramo svoja srca brezpogojni ljubezni stvarnika. Čistimo in zdravimo vse bolečine, zamere in v svoj notranji srčni prostor vnašamo radost, harmonijo in duhovno svetlobo. Na mesto neodpuščanja prihaja globoko razumevanje. Srčne rane se pospešeno zdravijo, naša srčna čakra postaja biser božanske ljubezni. Naš um preplavi mir.

V templju zelenega žarka se posvetimo močni regeneraciji vseh naših teles. Pod vodstvom nadangela Rafalea, mojstrov Zelenega Žarka in svečenikov in svečenic Lemurije, se zdravilna zelena svetloba začne pretakati globoko v našo bit. Takoj lahko občutimo močno regeneracijo in aktivacijo samozdravilnih procesov. Prejememo tudi mnoge blagoslove kraljestva smaragdnih kristalov.

Obstaja mnogo eteričnih templjev in prav vsako potovanje je nekaj izjemnega. Prisluhnite klicu svoje duše in odpotujte z nami v te veličastne eterične templje! 

Termini delavnic:

ROŽNI SVETI TEMPELJ: 4. februar 8h - 16h

Rožni tempelj predstavlja sedež žareče roza-zlate svetlobe Stvarnika. To je ena najnežnejših, najčistejših in hkrati najmočnejših vibracij. Predstavlja vibracijo kozmične ljubezni, znotraj katere smo vsi povezani v Božansko Enost. Rožni žarek oz. roza žarek je žarek, ki predstavlja naslednjo raven naše srčne čakre. Zeleni aspekt je tisti, ki zdravi in se obrača navzdol proti materialni resničnosti, roza pa je tisti, ki se razširja na vse ravni, v vse smeri Stvarstva. Ko aktiviramo roza žarek v svojem življenju, se začnemo povezovati z neskončno inteligenco Stvarstva. Vstopimo v polje Božje Enosti, tam se srečamo s čudežem življenja. 

V okviru te celodnevne delavnice se bomo podali v kristalne dvorane rožnega templja. Roza svetloba je povezana v veliki meri tudi z vibracijo Venere, ki predstavlja sedež ljubezni, estetike, enosti in celovitosti v tem delu vesolja. S pomočjo rožnih kristalov, ki nam jih bodo predali varuhi rožnega kristalnega kraljestva in ob mentrostvu Quan Yin, Marije Magdalene in mnogih mojstric roza žarka, bomo potovali v najbolj čiste in izvorne aspekte Kreacije. Kot otrok, ki se vrne v ljubeč objem svoje matere, se bomo tudi mi v naši podobi kozmičnega otroka vrnili k izvoru kreacije. Prejeli bomo svete kode ljubezni, enosti in celovitosti. Vsa naša energijska telesa bodo prejela mogočno zdravljenje. Odpuščali bomo in se soočali s svojo božansko naravo.

Naša JAZ SEM prisotnost je tisto, s čemer se bomo spajali in zlivali. Spoznavali bomo različne ravni naše dušne esence, dušno družino, dušni grozd in še in še. Spoznali bomo, da smo seme življenja, ki preko časa in prostora potuje in ustvarja s svojo močjo kreacije. 

Naučili se bomo aktivirati naše diamantno srce in aktivirati svetlobo z namenom zdravljenja in transforamcije. Spoznali bomo, da je odpuščanje ključ, ki odpre vrata neskončnosti življenja v višji duhovni vibraciji. 


Toplo vabljeni vsi, ki čutite klic svetih templjev roževca! 

Serija delavnic SVETI TEMPLJI LEMURIJE:

13. januar 8h - 16h Žadov Tempelj
3. februar 8h - 16h Ametistov Tempelj
4. februar 8h - 16h  Rožni Tempelj
18. februarh 8h - 16h Mavrični Tempelj
11. marec 8h - 16h Diamantni Tempelj

Lahko se udeležite le ene delavnice, ali pa celotnega sklopa delavnic. V primeru celotnega sklopa in enkratnega plačila prejmete 15% popust.  Prijave: Teja@Intuicija.si 

 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Serija delavnic SVETI TEMPLJI LEMURIJE: ROŽNI TEMPELJ