Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Poletna šola MEDITACIJE & INTUICIJE - vsak ponedeljek ob 18h - 21h! V živo in preko spleta! Vabljeni <3

  • 18.00 - 21.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 30 eur/srečanje (360 eur za celoten program)

Toplo vabljeni na edinstven poletni program MEDITACIJE & INTUICIJE, ki sem ga pripravila za vse vas, ki želite spoznati umetnost duhovnih darov, ki jih nosimo vsi v globini našega bitja. Hiter tempo modernega sveta nas velikokrat prepriča, da obstajajo stvari, ki so bolj pomembne kot pa je pomembno naše notranje stanje miru, harmonije in zadovoljstva. Vsi vemo, da je stres najbolj razširjena 'bolezen' modernega časa in prav iz stresa se razvije ogromno različnih stanj.

Tako je bil oblikovan program, ki vas bo popeljal preko 12ih stopnic razvoja vaših intuitivnih darov in sposobnosti meditacije. Preko 12ih stopnic bomo spoznavali različne umetnosti življenja, hkrati pa se bomo osredotočali, kako lahko ta spoznanja in globoka stanja meditativne sprostitve prenesemo tudi v življenje.

Vsebina teh 12ih stopnic je povzetek mojega dela na področju osebnostne in duhovne rasti v zadnjih dvanajstih letih in predstavlja pomembne informacije in uvide, ki sem jih prejela v delu z več tisoč ljudmi. Moje glavno spoznanje je, da če ljudje namenimo čas in energijo sebi in delamo tisto kar nas neguje, potem se bomo počutili dobro, zadovoljno in vitalno. Če zanemarjamo svoje potrebe, začnemo izgubljati dragoceno življenjsko energijo, naše počutje pade in velikokrat tudi naša vitalnost. Prav vsi imamo sposobnost, da ustvarimo takšno življenje, kot si ga resnično želimo!

S pomočjo redne prakse meditacije lahko naredimo ogromno za naš notranji svet in harmonijo, po kateri prav vsi tako zelo hrepenimo. Razvoj naših intuitivnih darov nam bo pomagal, da v življenju začnemo sprejemati tiste 'prave' odločitve. 12 stopnic je tukaj za vse nas, da nas popelje po poti temeljite notranje preobrazbe in prehoda v oazo notranjega miru. 
 

Program je namenjen vsem, ki si želite notranjega miru, ravnovesja in izjemne jasnosti na vaši življenjski poti:


1. STOPNICA (5. junij): UMETNOST UMIRJENEGA UMA
Spoznali bomo najrazličnejše načine, kako lahko umirimo svoj um tudi takrat, ko se okoli nas odvijajo najrazličnejše situacije. Posebne vaje in tehnike, ki vam bodo pomagale, da se ne glede na situacije umirite, povežete s seboj, prizemljite in uravnovesite. Umirjen um omogoča, da v življenju vidimo veliko jasnejšo sliko.

2. STOPNICA (12. junij); UMETNOST ZAVESTNEGA DIHANJA
Zavestno dihanje je ključ naše psiho-fizične vitalnosti. V tem srečanju se bomo posvetili razumevanju, kaj dih v resnici je in kako zelo pomembno je, da se naučimo globoko in zavestno dihati. Hkrati bomo spoznali izjemno transformativno moč, ki jo ima naš dih in s pomočjo katerega lahko preobrazimo tudi tiste najtežje in najbolj stresne situacije!

3. STOPNICA (19. junij): UMETNOST NOTRANJE SREČE
Vsakdo je sam odgovoren za svojo srečo in vsi se tega vedno bolj začenjamo zavedati :) Spoznavamo pa tudi, da nam tiste prave sreče ne prinesejo zunanje stvari, temveč da je sreča stanje duhovne zavesti, ki jo lahko prebudimo v svoji notranjosti. Meditacija je čudovito orodje prebujanja notranje radosti, sreče in hvaležnosti. V okviru te stopnice se bomo posvetili odpiranju našega srca in 

4.STOPNICA (26. junij): UMETNOST DUHOVNE PREDAJE
Duhovna predaja predstavlja prvi korak na poti razsvetljenja. V modernem svetu ogromno ljudi razume področje osebnostne in duhovne rasti kot nekaj, kar kot čarobna palčka lahko izpolni vse želje. Ta raven razumevanja nas omeji in v resnici nas odpelje od prave duhovne poti. Tako bomo v okviru te stopnice spoznali, zakaj je duhovna predaja tako zelo pomembna in kaj pravzprav predstvlja nivo našega višjega jaza. Skupaj bomo tudi potovali na ta nivo višjega jaza in vzpostavili intuitivno komunikacijo.

5. STOPNICA (3. julij): UMETNOST JASNE VIZIJE
Prav vsi imamo notranje vedenje in vizijo, ki nas vodi po najbolj optimalni poti. Vendar pa smo ljudje naučeni delovati iz svojega uma. Svoje korake planiramo, stvari kalkuliramo in umsko analiziramo, katera pot je tista prava. Na ta način spregledamo mnoge čudovite priložnosti. Imeti jasno duhovno vizijo, 

6. STOPNICA (10. julij): UMETNOST ODPUŠČANJA
V tem modulu bomo spoznali izjemno moč odpuščanja. Namreč, po svoji duhovni poti se ne moremo premakniti naprej, če ne odpustimo. Preko meditacije bomo raziskovali, kjer smo se v resnici zataknili, in ali so naši občutki zamere morda že stari več generacij. S preprosto prakso ozaveščanja se bomo naučili osvoboditi tako sebe, kot tudi druge. 

7. STOPNICA (17. julij); UMETNOST NEUSTRAŠNOSTI
Si predstavljate življenje brez strahov? Kako zelo svobodni in srečni bi bili lahko! V okviru tega modula bomo izkusili različne meditacije, ki se usmerjajo predvsem na področje neustrašnosti. Ozavestili bomo svoje strahove, raziskali njihovo globino, nato pa jih začeli sprejemati kot nekaj, kar je ključno za naš razvoj. Ko jih bomo sprejeli, nam bodo naši strahovi razkrili izjemne darove in uvide. Hkrati pa se bo povrnila tudi naša duhovna moč!

8. STOPNICA (24. julij); UMETNOST DUHOVNEGA ZAVEDANJA
S pomočjo meditacij v tem modulu se bomo nauči vstopati v stanje višje duhovne zavesti. Spoznali bomo tehnike, ki nam lahko pomagajo dvigniti zavest nad našo vsakdanjo budno zavest, ter spoznali aspekte sebe, ki imajo odgovore na vsa vprašanja. Ključno za vse nas je, da se naučimo prebuditi višje zavedanje in prejeti odgovore za vse naše situacije iz višje ravni!
 

9. STOPNICA (31. julij): UMETNOST SAMOZAVESTI
Nekoč, nekje smo nehali verjeti vase. Pomanjšali smo se, začeli zanikati svoje duhovne darove in nehali izražati svojo resnico. Prilagodili smo se zunanjemu okolju z namenom, da bomo sprejeti. V okviru tega modula si bomo povrnili svojo samozavest. Vaje, ki jih bomo delali so intenzivno osredotočene na to, da si to ključno vrlino povrnemo in da zaživimo življenje iz točke notranje moči. 
 

10. STOPNICA (7. avgust): UMETNOST ODNOSOV
Odnosi so naše zrcalo in naši učitelji. V okviru tega modula bomo s pomočjo vaj in meditacije raziskovali, kaj je tisto, česar se učimo v odnosih. Spoznali bomo tudi, kaj se nam zrcali in kaj zrcalimo mi. Naučili se bomo sebe opazovati od zunaj in morda bomo odkrili stvari, ki jih sploh nismo pričakovali :) Čudovit modul, ki vam bo podal smernice, kako lahko s pomočjo višje duhovne zavesti spremenite dinammiko svojih odnosov.
 

11. STOPNICA (15. avgust): UMETNOST KREATIVNOSTI
Čas je, da prebudimo svojo kreativno in da zaživimo bolj dinamična življenja. Če obstajajo stvari, o katerih ste že dolgo sanjali, je sedaj idealni čas, da se jih lotite. Razvijali bomo kreativnost mišljenja, spoznavali svoje lastne ovire in ustvarjali poti in možnosti, ki jih tam prej ni bilo. Spoznali boste, da ste resnično so-ustvarjalci resničnosti v kateri živite, to resničnost pa lahko kadarkoli tudi spremenite. Zabavno bo!
 

12. STOPNICA (22. avgust): UMETNOST BUDNOSTI
V zadnjem modulu pa se bomo spoznali s prakso budnosti. V tem modulu se združijo vsi moduli, celotno srečanje pa preživimo ob intenzivnih vajah namenjenih poglabljanju naše intuicije, meditacije in koncentracije. V tem modulu boste prejeli jasne dokaze, kako zelo daleč ste prišli s svojimi sposobnostmi.

Namen celotnega programa je, da razvijete prebujeno duhovno zavest. 

Celoten tečaj bo posnet in na voljo tudi preko interneta! Program lahko spremljate v živo, preko interneta ali pa kasneje, preko posnetkov, ki bodo na voljo v okviru Spletne Šole eIntucija.

Iskreno si želim ta znanja in to čudovito potovanje deliti s tistimi resnično iskrenimi popotniki na poti prebujanja svoje notranje svetlobe in duhovne zavesti. Torej tisti, ki si želite naučiti teh izjemnih orodij, toplo vabljeni!

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Poletna šola MEDITACIJE & INTUICIJE - vsak ponedeljek ob 18h - 21h! V živo in preko spleta! Vabljeni <3