Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

NOVO! Spletni tečaj ZDRAVLJENJE ŽENSKE ENERGIJE

  • 18.00 - 21.00
  • preko spleta (posnetke lahko poslušate kadarkoli)
  • 770 eur (možno plačilo v večih obrokih)

 

Toplo vabljeni na popolnoma nov, nikoli še izpeljan tečaj ZDRAVLJENJA ŽENSKE ENERGIJE - PREBUJANJA MODERNE BOGINJE. Ta tečaj poteka v okviru 60ih ur programa (20 srečanj), namenjen pa je vsem ženskam in moškim, ki čutite klic starodavne Boginje. Torej vsem, ki čutite, da ste se v ta čas rodili s posebnim namenom in ste popolnoma odločeni ta namen tudi realizirati! 


 


Gre za izjemno intenziven tečaj zdravljenja notranje ženske energije, ter aktivacije moderne boginje, katere naloga je so-ustvariti drugačno resničnost. Vstopili smo v čas prebujanja vsega duhovnega. Čas, ko bodo iluzije odpadle, naš svet bo šel čez intenzivno duhovno preobrazb, preporod. Še preden se bo rodil nov svet, se bo moral star zrušiti do temeljev. Izjemno transformativno in osvobajajoče obdobje je pred nami!

V tem izjemnem času je naloga vsakega izmed nas, da prisluhnemo močnemu klicu Božanske Matere. Čas, v katerem se moramo spomniti vseh mogočnih znanj, ki nam jih je predajala skozi čas. Čas, v katerem se odpiramo njenemu vodstvu, saj je ona tista, ki nas bo popeljala po poti planetarnega prebujenja k novi resničnosti. V tem procesu nam bo predstavila svoj drugi del, svojega Božanskega Moškega, popolnega kozmičnega partnerja, s katerim v neskončnosti so-ustvarja celotno Stvarstvo. Razkrila nam bo skrivnosti so-ustvarjanja, manifestacije in duhovnega obilja.


Ta tečaj je nastal kot odgovor na klic Božanske Matere. Tečaj, ki nas bo vse popeljal po poti intenzivne notranje transformacije naše ženske božanske esene. Ta esenca prebiva tako v ženskah, kot v moških. Vsi smo vodeni v tem času, da se odpremo našemu lastnemu notranjemu vedenju, intuiciji. Celoten svet je voden, da se duhovno prebudi, da se ponovno poveže in začne delovati, kot prava družina. Kvalitete intuitivnosti, duhovnosti, povezanosti, empatije in enosti so vse kvalitete božanske ženske esence, božanske matere. Ko prebujamo te kvalitete, odgovarjamo njenemu klicu.

V okviru tega tečaja bomo potovali skozi 20 intenzivnih modulov, kjer bomo znotraj vsakega modula raziskovali arhetipske aspekte božanske ženske energije znotraj nas samih. Spoznali bomo različne razvoje stopnje božanske ženske esence, najrazličnejše ženske arhetipe v modernem času, podali pa se bomo tudi na pot v preteklost in v različne kulture. Spoznali bomo, da praktično isti arhetipi skozi čas, prostor in različne kulture komunicirajo z ljudmi, in preko ljudi! Spoznali bomo, da je božansko od nekdaj bilo Eno in da smo mi tisti,ki se na različne načine dotikamo božanskega v sebi. Prepoznali bomo ženske arhetipe in arhetipske zgodbe, ki so nas popolnoma nezavedno vodile in uporavljale z našimi življenji. Prepoznali bomo arhetipe, ki smo jih popolnoma nezavedno ponotranjili od drugih, in posledično verjeli, da je naša vloga v življenju praktično identična, kot vloga naših bližnjih. Seveda pa nas je življenje presenetilo in stvari se niso odvile tako, kot smo si zamislili (kajti imamo povsem drugo poslanstvo). 

Ko se vprašamo, kdo resnično smo in kakšen je naš resničen namen, lahko izjemno jasen odgovor dobimo preko arhetipskega raziskovanja naše notranje moške in ženske esence. V okviru tega tečaja se bomo specifično podali na raziskovanje notranje ženske esence. Spoznavali bomo različne vloge, kako se ženska esenca arhetipsko manifestira v vsakdanjem življenju, naredili bomo vzporednice z našo resnično, božansko naravo in naših poslanstvom. Presegali bomo ideje o tem, kaj naj bi naše življenje bilo, kako naj bi živeli in kakšni naj bi bili. Po poti resnične, brezpogojne in surove avtentičnosti bomo prebudili vse speče aspekte svoje RESNIČNE DIVJE NARAVE in ji dovolili, da prevzame vajeti v naše življenju. Ona je tista, ki nas bo osvobodila, prebudila in nam pomagala so-ustvariti resnično ČAROBNO ŽIVLJENJE, življenje našega resničnega namena! 
 

Čisto vsi smo nekoč, nekje izgubili sebe. Čisto vsi smo verjeli, da smo tu z drugim namenom, kot pa smo dejansko prišli. Nekje, nekoč smo predali svojo samozavest in svojo pravo vrednost. Svojo čudovito in čarobno naravo, svoje darove in svojo resnico smo razdelili, kot da nima nobene vrednosti, da bi v zameno dobili le tisto malo pozornosti, ljubezni in sprejemanja.

Vendar, čas tovrstnega zanikanja sebe je minil. To velja tako za ženske, kot tudi moške! 

Morda se preveč razdajamo v odnosih, morda ne znamo postavljati pravih mej, morda toleriramo ljudi, ki niso iskreni do nas. Morda se še vedno, kljub svojemu notranjemu intuitivnemu vodstvu, zadržujemo v situacijah, ki niso usklajene z našim resničnim namenom. Morda te odločitve sprejemamo, ker se počutimo krivo, ker se počutimo odgovorno in ker verjamemo, da je naša naloga biti vedno mediator, ne glede na ceno, ki jo plačamo! 

Morda nas notranja krivda in občutek, da nismo dovolj dobri, še vedno hromi, posledično pa ne delamo tistih korakov, ki bi nas resnično osrečili.


Morda se za ograjo vaših omejujočih prepričanj nahaja čudovit, dušni partner, o katerem ste od nekdaj sanjali. Ali pa realizacija projekta, o katerem od nekdaj sanjate. Morda se tam nahaja življenje, za katerega veste, da vam pripada. Morda so na drugi strani ograje vaši omejitev vse tiste stvari, ki si jih resnično, srčno želite izkusiti... 

Pa vendar, morda niste še zbrali poguma, da bi to ograjo preskočili. S tem namenom je bil ustvarjen ta tečaj.

Da rečete DOVOLJ vsemu, kar ni usklajeno z vašo notranjo resnico.

BREZPOGOJNO, NEKOMPROMISNO DOVOLJ.

 

Čisto vseeno je, kaj bodo tisti, ki so se do sedaj napajali z vašo življenjsko energijo in živeli na sadovih vašega dela, rekli! Čisto vseeno, verjemite. 

Dejstvo je, da vas bodo karali. Da vam bodo morda grozili in vas skušali ustrahovati. 

Čisto vedno, ko se odločimo stopati po svoji poti svobodno in se popolnoma osvoboditi vseh nezdravih spon, da ne požanemo nujno aplavza. A tako je. To je cena, ki jo plačamo za to, da smo toliko let (ali pa celo življenj) zanikali sebe in svojo resnico.

To je lekcija in test, ki ga mora preseči vsakdo izmed nas na poti vračanja k svoji lastni božanski naravi.

PRIŠEL JE ČAS, DA STVARI V SVOJEM ŽIVLJENJU ZASTAVIMO POPOLNOMA DRUGAČE!

Če te napisane besede resonirajo z vami, potem je za vas prišel čas, da začnete odločno in samozavestno stopati po poti vračanja k svoji resnični, božanski naravi. Božanska Mati oz. Božanska Ženska esenca vas kliče, da se vrnete v svojo polno moč, svetlobo in da prebudite svoje resnične duhovne darove. Konec karme, konec manipulacij in ustrahovanja. 

Prišel je čas, da si zastavimo popolnoma drugačne cilje in drugačno vizijo za življenje. Vedno več se nas nahaja v točki močnih in usodnih preobratov. Takoj, ko smo pripravljeni reči svetlobi in ljubezni JA, naša življenja napolnijo popolnoma NOVE STVARI!  

Takšne, ki so usklajene z našim najvišjim potencialom! 

  

Zato torej, dragi moji in drage moje, prišel je čas, da na novo zastavimo svojo arhetipsko vlogo - torej vlogo, ki jo igramo v svetu. Tako je naša naloga, da povsem na novo definiramo:

  • vse naše odnose, vključno s partnerstvom in družinskimi odnosi
  • našo odgovornost do drugih ljudi 
  • našo resnično nalogo v tem življenju
  • medosebne meje in končno začnemo delovati iz občutka samozavesti in lastne vrednosti
  • pojem zdravih odnosov
  • prioritete v našem življenju, pri čemer smo prioriteta mi sami
  • žensko energijo, njeno vlogo, pa tudi moško energijo in njeno vlogo. 

In morda še za konec ...


Skozi čas si je Božanska Mati nadala mnogo podob. Bila je divja Kali, nežna Quan Yin, potrpežljiva Mati Marija, mistična in revolucionarna Marija Magdalena, neustrašna Ivana Orleanska. Bila je nešteto obrazov in nešteto zgodb. Ste torej pripravljeni odkriti svojo zgodbo? 

Kajti , tudi Dalaj Lama je dejal: 

 

"The World Will Be Saved By the Western Woman" - Svet bo rešila zahodna ženska.

Ta ženska ni tam nekje zunaj. Ta ženska živi v meni, živi v tebi. Živi v vseh ženskah, pa tudi moških. 

Čas je, da jo skupaj prebudimo! 


Toplo vabljeni! 
 

 
Kratek vsebinski pregled:

- Uvod v žensko energijo
- Ženska in moška energija v modernem času
- Ženska in moška energija skozi čas in prostor
- Kolektivna energija in moč osvoboditve od le-te
- Razvojne stopnje ženske energije
- Kolektivne rane ženske energije skozi čas in prostor
- Rane ženske energije v naši lastni DNK liniji (in zdravljenje le-teh!)
- Intenzivno zdravljenje notranje ženske energije
- Senca moderne ženske energije in preseganje le-te 
- Duhovna praksa odpuščanja in sočutja
- Zdrave meje, Božanska Mati 'Binah', kot negovalka, a tudi kruta učiteljica (lekcije življenja, evolucija duše)
- Sveta učenja in lekcije Božanske Matere
- Aktivacija zaščite Božanske Matere (pomen duhovnega služenja)
- Vrnitev v tempelj Božanske Matere, iniciacija/ posvetitev

 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: NOVO! Spletni tečaj ZDRAVLJENJE ŽENSKE ENERGIJE