Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

NOVA SKUPINA: Spletni tečaj NOTRANJEGA OTROKA & Čarobne Manifestacije

 • 18.00 - 21.00
 • preko spleta
 • 770 eur

 • Želite spoznati svoj notranji svet? Ugotoviti kdo ste na globji ravni?
   
 • Bi radi razumeli, zakaj se vam dogajajo določene stvari? Zakaj ste se npr. rodili v določeno družino in odraščali v določenem okolju? Zakaj ste izbrali določene starše, brate in sestre, ter ključne situacije / okoliščine vašega primarnega okolja?
   
 • Bi radi razumeli, kaj je tisto, česar vas življenje želi naučiti? Če morda še niste vedeli, obstaja 22 univerzalnih lekcij življenja, katerih se učimo prav vsi!
   
 • Bi želeli ponovno prebuditi svojo resnično moč, začeli postavljati zdrave meje, ter zaživeli z roko v roki s svojo intuicijo? Saj veste, da je čas, da zaživite svoje sanje?
   
 • Si želite izstopiti iz ponavljajočega kroga podobnih odnosov in situacij, ki jih nenehno privlačite v življenje? Ste pripravljeni prepoznati lekcijo / učenje, nato pa svobodno zakorakati v drugačno prihodnost? 
   
 • Si želite spoznati 'skrivno formulo' srečnih odnosov, partnerstev, čudovitega in izpolnujočega dela? Naj vam razkrijem del te formule: vse se prične pri zdravljenju notranjega sveta ...
   
 • Bi radi končno enkrat za vselej razčistili s preteklostjo in zaživeli svobodno življenje? 

Sreča je na strani pogumnih. Torej tistih, ki si upajo izstopiti iz okolja poznanega in prehojenega. Tistih, ki so pripravljeni odkriti svojo resnično usodo! 

Toplo vabljeni na izjemno intenziven program zdravljenja notranjega otroka in čarobne manifestacije. To je program, s pomočjo katerega boste spoznali arhitekturo vašega notranjega sveta. Razumeli boste, kdo ste na osebnostni in duhovni ravni, kakšni so vaši resnični potenciali in kako lahko ustvarite svoje čarobno življenje! Temeljit tečaj intenzivnega notranjega zdravljenja, samospoznave in raziskovanja! Toplo vabljeni k opisu programa spodaj! 

Pričnemo 19. februarja (ponedeljek) preko spleta - vsak ponedeljek 18h - 21h, 20 zaporednih tednov (več kot 60 ur programa).
Posnetke lahko poslušate kadarkoli, tako da se program prilagaja časovno vam samim. 

Prijave: Teja@Intuicija.si Prispevek: 660 eur

 

Tečaj NOTRANJEGA OTROKA & ČAROBNE MANIFESTACIJE je najbolj intenziven in poglobljen tečaj notranje preobrazbe. Ta tečaj predstavlja TEMELJE vsej nadaljni osebnostni in duhovni rasti. Vsebuje ključne informacije, usmeritve in tehnike, večine katerih ni moč najti nikjer drugje, saj so le-te plod avtoričinih dolgoletnih izkušenj na področju osebnostne in duhovne rasti. 


 

Ta tečaj je primeren za vse, ki ste pripravljeni narediti ključen korak na vaši poti življenjske preobrazbe in prevzeti polno odgovornost za svoje življenje. Ker je ta tečaj hkrati tudi tečaj intenzivnega arhetipskega odraščanja, boste tekom tega tečaja vodeni v intenziven proces ozaveščanja. Spoznali boste, kdo resnično ste (na globji ravni), spoznali se boste s svojo notranjo osebnostno arhitekturo, pridobili boste uvid v vaše osebnostne temelje, ter v vsej jasnosti prepoznali, kje, kdaj in komu ste predali svojo moč. Vsi te uvidi in prepoznave vam bodo omogočili hiter, intenziven in temeljit prehod v arhetipsko odraslost.

Tečaj Notranjega otroka in čarobne manifestacije je izjemno poglobljen program, ki obsega kar 20 3-urnih modulov. Gre torej za 60 ur programa, ki obljublja temeljito preobrazbo vašega življenja. Včasih se sprememba zgodi na notranji ravni, včasih pa lahko opazimo izjemne spremembe tako na notranji, kot tudi na zunanji ravni. Z znanjem, osvojenim v okviru tega tečaja, boste svoje življenje ne le razumeli, temveč tudi začeli izkušati s povsem drugačne ravni!

Z novo osvojenim znanjem boste na vse svoje situacije in odnose bili sposobni pogledati s povsem drugačnimi očmi. Razumeli boste, da je življenje sestavljeno iz nešteto priložnosti za rast, razvoj in napredek. Prepoznali boste, da vse omejitve na naši življenjski poti v resnici izvirajo iz našega razumevanja. Ko znamo na katerokoli situacijo našega življenja pogledati iz višje duhovne perspektive, pridobimo moč in orodja spremembe katere koli situacije. To poglobljeno razumevanje pa nam hkrati omogoči vpogled v zakulisje našega materialnega življenja, kjer se na višji, nefizični ravni, odvijajo procesi, ki nato ustvarjajo vse fizične okoliščine.

V življenju tako nismo nemočni! Smo izjemno močni in mogočni ustvarjalci svoje resničnosti. Življenje vsakega izmed nas vedno prinese nešteto priložnosti za rast in razsvetljenje. Tako smo prav vsi primorani se soočiti z življenjskimi izzivi (na notranji in/ali zunanji ravni), da bi lahko dosegli svoje duhovne potenciale in postali samorealizirano (samouresničeno) bitje. Tečaj Notranjega otroka in čarobne manifestacije pa je lahko prvi korak na vaši poti ustvarjanja življenja, ki ste si ga od nekdaj želeli.

Velik del tečaja se osredotoča na rane notranjega sveta in na življenjske lekcije, s katerimi se mora soočiti prav vsaka duša, ki vstopi v ta zemeljski svet. V okviru tega programa so na povsem praktični ravni združeni principi moderne arhetipske psihologije in starodavne kabalistične prakse. Drevo življenja, ki je osrednji del kabalistične tradicije, nam razkrije naše mesto in naš namen. Ko na svoje življenje pogledamo skozi simbolični vid arhetipov, se nam razkrije bogata notranja pokrajina, ki ji velikokrat pravimo tudi t.i. svet notranjega otroka. Prepoznamo, da se prav na tej ravni naše biti skrivajo odgovori, ki smo jih iskali zelo dolgo, včasih celo tisočletja. Srečamo se s seboj – s svojo resnično naravo. Prepoznamo svojo dulanost, razumemo igro teme in svetlobe. Vidimo, da senca ni nič drugega kot učitelj. Notranji otrok se začne prebujati in zdraviti. Ker mu prisluhnemo, zgradimo most zaupanja in takrat nas je pripravljen popeljati po svojem svetu in nam razkriti vse skrite kotičke. Notranji otrok je v resnici tisti, ki nosi ključ uresničitve naše čarobne resničnosti.

S pomočjo tega tečaja boste osvojili povsem novo raven zavedanja in dojemanja. Vaša odzivnost na situacije vsakodnevnega življenja se bo spremenila. Spremenil se bo vaš pogled na življenje, odnose, ljudi okoli vas in nenazadnje, tudi na vas same. Odpuščali boste tisočletja staro težino, ter se vračali k svoji lahkotni, duhovno prebujeni naravi. Lahko bi rekli, da se bo v vas začel prebujati božanski otrok, ki ima neverjetno sposobnost manifestacije fizične realnosti.

Korak za korakom bomo tako skupaj prepoznavali in ustvarjali bogatejši in duhovno prebujen notranji svet. Svetloba, ki bo posijala na najbolj zatemnjene kotičke vaše osebnosti bo prebudila mnoge speče potenciale in kmalu se bo začela rojevati nova verzija vas samih.

Ta tečaj je zasnovan kot doživljenjski proces notranje preobrazbe in rasti. Orodja, ki jih boste pridobili vam bodo pomagala osvetliti katerokoli situacijo vašega življenja. Naučili se boste prepoznati lekcije / učenja, znotraj toksičnih situacij, zaključiti vse toksične situacije in doseči življenjski mir in harmonijo. Ponovno boste vzpostavili ljubeč odnos s seboj, ter začeli uživati v veliko večji osebnostno-duhovni celovitosti. Stare omejujoče navade in načini delovanja bodo kmalu le še preteklost. V vas se bosta ponovno rodila globoka radost in strast do Življenja, ki vam je bilo dano živeti.

Ta edinstven program ni na voljo nikjer drugje, kot v tej spletni obliki. Gre za izjemno obsežen tečaj, ki obsega kar 20 modulov po 3 ure. Znotraj vsakega modula boste našli izjemno informativna predavanja, ter globoke in prebojne meditacije. Vabljeni k detaljnemu opisu programa in udeležbi na tečaju!

Program tečaja Notranjega Otroka & Čarobne Manifestacije:

MODUL 1: NOTRANJI IN ZUNANJI SVET, ŠTIRJE NIVOJI KREACIJE
V okviru prvega modula si bomo ogledali ključne pojme, kot so notranj in zunanji svet, zavedno in nezavedno, projekcije, zanikanje in pomen zgodnjega otroštva. Podrobno pa si bomo ogledali tudi razliko med osebnostno in duhovno ravnjo, ter štiri nivoje kreacije (fizična, čustvena, mentalna, duhovna raven).

MODUL 2: ZAKONITOSTI MANIFESTACIJE
V okviru drugega modula se bomo spoznali z umetnostjo sprejemanja stvari, ki se nam dogajajo. Čisto vse se nam zgodi z razlogom in čisto vse je v resnici blagoslov. Skozi ta modul bomo raziskali kako se naše zunanje življenje manifestira skozi notranji energijski trikotnik, vlogo polarnosti v življenju in kako lahko z zavedanjem sami postanemo ustvarjalci svoje čarobne resničnosti.

MODUL 3: IGRA PROJEKCIJ
V okviru tretjega modula se spoznamo z igro projekcij. Spoznali bomo, kako se projekcije manifestirajo na različnih ravneh, kakšno vlogo ima naše bolečinsko jedro v igri projekcij, ter kako zelo pomembna je energijska odraslost, če si želimo ustvariti življenje, ki nam je bilo namenjeno.

MODUL 4: INDIVIDUALNA IN KOLEKTIVNA SENCA
Četrti modul nas popelje na potovanje raziskovanja naše sence. Senca predstavlja skupek naših nezavednih, nerazrešenih in neizraženih aspektov. Je teritorij, ki si je ga izbrala naša duša z namenom svoje rasti in razvoja. Celotna senčna osebnost služi našemu razvoju in napredku. Skozi proces duhovnega prebujenja se naša senca preobraža, razkriva nam čudovite darove modrosti in talente, za katere sploh nismo vedeli, da jih nosimo v sebi. V okviru tega modula pa se bmo spoznali tudi z močjo kolektivne energije, kolektivne sence in sence naših prednikov.

MODUL 5: ENERGIJE PREDNIKOV
Peti modul nas popelje na intenzivno potovanje razreševanja energij naših prednikov. Tu odpuščamo stare zaveze in odnose, ozaveščamo energije, ki smo jih prevzeli po naši genetski DNK liniji. Potovanje po časovni spirali nam razkrije mnoge pomembne uvide, odkrijemo temelje ljubečega odnosa do sebe, odpremo se življenju, kot nepredvidljivem potovanju nenehnih sprememb.

MODUL 6: NOTRANJI ARHETIPSKI TRIKOTNIK
V okviru šestega modula se osredotočamo predvsem na notranji energijski trikotnik. Gre za energije notranje moške, ženske energije, ter energije notranjega otroka. Spoznamo, da je to dejansko trikotnik manifesticije. Naša naloga je jasna - ozavesititi in ozdraviti ta trikotnik. V okviru tega modula se spoznamo tudi z našim t.i. temeljnim vzorcem, ki predstavlja izvor vsem ostalim vzorcem.

MODUL 7: SEDEM ČAKER IN MANIFESTACIJA REALNOSTI
V ovkiru sedmega modula se spoznamo z osnovnimi sedmimi čakrami in s tem, kako se naša materialna realnost manifestira s pomočjo teh sedmih osnovnih energij. Spoznamo se s pojmom in pomenom energijske prečiščenosti. Ta modul obsega tudi poglobljeno potovanje v vsako izmed čaker, intenzivno čiščenje in zdravljenje vsake čakre, ter aktivacija resničnega kreativnega potenciala te čakre.

MODUL 8: OSMA ČAKRA IN 22 LEKCIJ ŽIVLJENJA
V okviru osmega modula se spoznamo z osmo čakro, ki predstavlja sedež naše duše. To je nivo, na katerem je zapisano čisto vse o našem dušnem potovanju skozi čas in prostor, vključno z ključnimi informacijami tega trenutnega življenja. V osmi čakri najdemo načrt duše za naše življenje. Da bi lahko izpolnili svoj dušni načrt, se moramo naučiti pravilne uporabe življenjske energije (sedem čaker). Ta modul pa nas popelje tudi v razumevanje 22 lekcij življenja.

MODUL 9 - MODUL 14: 22 LEKCIJ ŽIVLJENJA
V okviru teh modulov se poglobljeno ukvarjamo z 22 lekcijami življenja. Gre za velike kozmične lekcije življenja, božanske principe, ki so direktno povezani s kabalističnim drevesom življenja. Spoznamo, da so naša življenja resnično vodena in da se v našem življenju teh 22 lekcij niza nenehno, vse dokler jih ne osvojimo. Ko enkrat osvojimo vseh 22 lekcij, zaključimo učenje v tej realnosti.

MODUL 15: NOTRANJI TRIKOTNIK 2. del (čustveno zdravljenje)
Petnajsti modul nas ponovno popelje v proces intenzivnega čustvenega zdravljenja. Ponovno se vrnemo k osnovnemu trikotniku, tokrat se posvetimo čustveni energiji naše mame in našega očeta. Učimo se delati s čustveno energijo, spoznamo njeno naravo in pomen njene prečiščenosti. Sedaj razumemo, da je čustvena energija gorivo materialni manifestaciji.

MODUL 16: SEDEM ČAKER MANIFESTACIJE
V okviru šestnajstega modula intenzivno delamo na temeljiti preobrazbi omejujočih čustev in vzorcev skozi prizmo sedmih čaker. Tokrat se bomo podali na meditativno potovanje v vsako izmed čaker, kjer bomo ponovno pogledali dogajanje na naših čakrah. Spoznali bomo, da smo ogromno stvari že ozavestili. Hkrati pa se nam bodo razkrile stvari, ki utegnejo potrebovati nekoliko več naše pozornosti. Čudovit modul temeljite notranje energijske preobrazbe

MODUL 17: ARHETIPSKI STEBER ŽENSKE ENERGIJE
V okviru sedemnajstega modula se bomo posvetili arhetipskemu stebru notranje ženske energije. Preobrazili bomo še zadnje, omejujoče vzorce in popačene energije, ki kakorkoli omejujejo izraz naše resnične narave. Delo na ženski energiji z vidika različnih arhetipskih razvojnih stopenj nam bo pomagalo vzpostaviti stabilno linijo ženskega principa našega notranjega arhetipskega trikotnika.

MODUL 18: ARHETIPSKI STEBER MOŠKE ENERGIJE
V okviru tega modula se bomo podali na raziskovanje moške energije in aktivaciji moškega notranjega arhetipskega stebra. Ozaveščali in preobražali bomo vse morebitne omejujoče vzorce na ravni naše notranje moške energije. Delo na moški notranji energiji z vidika različnih arhetipskih razvojnih stopenj nam bo pomagalo vzpostaviti stabilno linijo moškega principa našega notranjega arhetipskega trikotnika.

MODUL 19: INTEGRACIJA MOŠKE IN ŽENSKE ENERGIJE
Predzadnji modul je namenjen integraciji moške in ženske energije. Tu se spoznamo z znanimi grškimi miti, ki razkrivajo različne vzorce interakcije med moško in žensko energijo. Ta modul je namenjen praktičnim primerom interakcije med našimi notranjimi tremi aspekti, torej interakciji med notranjo žensko in moško energijo, ter energijo notranjega otroka. Ogledali si bomo vse svoje odnose in dinamike, jih primerjali z mitološkimi zgodbami in preko vzporednic prepoznali igre, ki jih povsem nezavedno igramo v življenju. To spoznanje nam bo omogočilo, da si svojo življenjsko moč resnično povrnemo!

MODUL 20: AKTIVACIJA BOŽANSKEGA OTROKA
Zadnji modul je namenjen popolnemu pregledu vsega, kar smo znotraj tega tečaja spoznali. Pojmi notranjega in zunanjega sveta, osebnostna in duhovna raven, štirije nivoji bivanja, ter notranji arhetipski trikotnik so nam sedaj že zelo domači. Po temeljitem pregledu vseh teh pojmov bomo program zaključili s praktično integracijo notranje moške in ženske energije. Pogledali bomo ključne stopnje,ki vodijo do aktivacije božanskih energij notranjega arhetipskega trikotnika. Z drugimi besedami: spoznali bomo skrivnosti manifestacije materialne resničnosti. Imamo orodja in znanje, kako ustvariti resnično zavestne in duhovno prebujene odnose, partnerstva, družinska okolja, službena okolja, poklicno pot, finančno obilje, psiho-fizično vitalnost in še in še.

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: NOVA SKUPINA: Spletni tečaj NOTRANJEGA OTROKA & Čarobne Manifestacije