Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Nov Sklop Meditacij - ČAROBNI SVET LEMURIJE!

 • 18.00 - 21.00
 • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana (lahko spremljate tudi preko spleta)
 • 30 eur

Nova generacija lemurijskih meditacij je namenjena vsem, ki želite potovati globoko v svet lemurije. V sklopu 16ih srečanj bomo potovali na najrazličnejše ravni lemurijskega sveta, se družili z našo lemurijsko družino, potovali preko časa in prostora v razsvetljene eterične templje, prejemali mnoge blagoslove in se podali na pot intenzivnega razsvetljenja.
Vsako srečanje obsega dve meditaciji; prva je namenjena čiščenju in dvigu vibracije, druga pa je namenjena intenzivnemu duhovnemu potovanju.

Meditacije so namenjene vsem, ki začutite globok duhovnih klic.
Tematike prihajajočih meditacij:
 • 25.5. Srečanje z Lemurijsko Družino
 • 1.6. Potovanje v obdobje potopa in zdravljenje karmičnih vtisov/spominov
 • 8.6. Aktivacija Lemurijskega Srca
 • 15.6. Potovanje v različne ravni Lemurije
 • 22.6.Raziskovanje Agartanske Mreže
 • 29.6.Sestrstvo Vrtnice
 • 6.7. Ametistov Tempelj Lemurije
 • 13.7. Veliki Žadov Tempelj Lemurije
 • 20.7. Lemurijski Tempelj Združitve Dušnih Plamenov 
 • 27.7. Veliki Lemurijski Tempelj Pomlajevanje (& obnove božanskega DNK)
 • 3.8. Blagoslov Razsvetljenih Zmajev
 • 10.8. Tempelj Sočutja, blagoslov Jezusa in Marije Magdalene
 • 17.8. Aktivacija Lemurijskega Svetlobnega Telesa
 • 14.9. Prebujanje Duhovnih Darov iz časa Lemurije
 • 21.9. Končna Lemurijska inciacija pinealne žleze - aktivacija popolnega Razsvetljenja  (preko spleta)
Meditacij se lahko udeležite v živo ali preko spleta.

Prijave: Teja@Intuicija.si 

Prispevek: 30 eur/srečanje

Vsak četrtek od 18h - 21h

PRIJAVE OBVEZNE!

 

Komu so te meditacije namenjene?

Meditacije so namenjene vsem tistim, ki želite vstopiti v stik s temi izjemo razsvetljenimi energijami. Kdorkoli je do sedaj prišel v stik z lemurijskimi žarki je doživel resnično nekaj globokega. Trenutno nam je na voljo ogromno različnih energij, aspektov in žarkov. Hkrati se starodavne energije prebujajo, ponujajo nam znanja, modrosti in še mnogo tega. A prav Lemurijske energije so tiste, ki so direktno usklajene s Stvarnikom in z voljo Stvarnika, da bi naš planet v čim krajšem možnem času naredil prehod v Novo Resničnost. Tako vsi tisti, ki se združujemo na teh meditacijah aktivno delamo na svoji lastni duhovni rasti, prebojih in vstopu v duhovno obilje, kot tudi na nivoju planetarnega duhovnega zdravljenja. Toplo vabljeni vsi tisti, ki vas klic naše LEMURIJSKE in ŠIRŠE GALAKTIČNE DRUŽINE POKLIČE!


Meditacije potekajo v našem Lemurian Light Healing templju ...

Lemurian Light Healing tempelj oz. Lemurijski Tempelj je prostor namenjen prehodu vseh nas v Novo Resničnost. Meditacije, vključno z vsemi dogodki, ki se bodo odvijali v tem templju, bodo namenjeni aktivaciji našega najvišjega duhovnega poslanstva. Pri tem bomo uporabljali izjemno transformativno moč 12 kozmičnih žarkov preko svete geometrije. 12 kozmičnih žarkov je 12 aspektov kreacije. Je 12 nivojev, ki se kot urini kazalci vrtijo okoli ene točke. Ta točka je naš izvor, Stvarnik. Vsevidno oko, čista izvorna energija in načistejša zavest, ki za svojo manifestacijo uporablja 12 žarkov. Namen duhovne prakse, ki jo bomo izvajali v Lemurijskem templju je aktivacija našega svetlobnega telesa, našega resničnega jaza. Intenzivno energijsko čiščenje, preobrazba, odpiranje intuitivnih darov in vračanje v svoj resnični jaz je skupna tematika vseh meditacij.

O civilizaciji Lemurije

V okviru teh meditacij boste deležni izjemnih energij starodavne civilizacije Lemurije, ki je posedovala izjemna duhovna znanja Življenja. Civilizacija Lemurije je tista prva civilizacija, zibelka človeštva. V dobi Lemurije smo ljudje živeli na najvišji duhovni možni ravni, naša fizična telesa pa so bila 'veliko manj fizična' kot sedaj. Bila so namreč svetlobna telesa, ki so vibrirala na višji ravni, kar je bilo usklajeno z našo duhovno naravo. V času Lemurije smo se vsi ljudje zavedali povezave z Božanskim. Zavedali smo se svojega božanskega 'blueprinta', ki je bil vtkan globoko v celični nivo našega bitja. Živeli smo in delovali v skladu z najvišjimi zakoni Življenja, in tako bili resnično eno z vsem. Življenja so bila harmonična, duhovno prebujena, natanko smo se zavedali svojega poslanstva, vse je potekalo sledeč višjemu duhovnemu vodstvu. Ljudje smo se na kolektivni ravni zavedali, da je namen našega obstoja služiti in slaviti Božansko. To zlato obdobje je trajalo kar nekaj časa, sledil pa mu je močen padec zavesti, ki se je zgodil vzporedno s padcem Atlantide. Tako po dolgih letih pozabe in duhovnega spanca vstopamo v čas, ko so nam te svete energije ponovno na voljo. Zavest Lemurije se ponovno prebuja znotraj vsakega izmed nas. Četudi za civilizacijo Lemurije slišite prvič, je njen spomin vtkan v naše celice, ta spomin pa se aktivno prebuja. Tako po tisočletjih duhovnega spanca in pozabe prihaja obdobje, ko se bomo vsi spomnili naše resnične duhovne narave, ter naše duhovne zgodovine. Naša duša je bila že mnogokrat utelešena v različnih obdobij in če berete te vrstice obstaja velika možnost, da ste bili tudi vi del te mogoče civilizacije Lemurije.


Prav v Lemuriji, ki sedaj obstaja na 5. dimenziji bivanja (ljudje se nahajamo na prehodu med 3- in 4. dimenzijo) so shranjene najčistejše energije razsvetljenja ter sveti duhovni zapisi, ki omogočajo človeštvu dvig globalne duhovne zavesti. Prav Lemurija je tista, ki v sodelovanju z našo zvezdno družino omogoča energije razsvetljenja, čiščenja, osvobajanja in novih začetkov! Mogočni sveti plameni Stvarjenja, ki so shranjeni na 5. dimenziji bivanja civilizacije Lemurije so nam sedaj na voljo. Preko intenzivnih meditacij, z uporabo principov Svete Geometrije bomo v okviru Lemurijskih Portalov aktivirali te energije z namenom lastne duhovne aktivacije, ter širše planetarne aktivacije. 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Nov Sklop Meditacij - ČAROBNI SVET LEMURIJE!