Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Lemurijski Oddih na čarobni SICILIJI - september 2018!

  • 8.00 - 21.00
  • Villa Eloi, SICILIJA
  • znan naknadno

Toplo vabljeni na resnično čaroben lemurijski oddih, ki bo potekal nikjer drugje, kot na resnično čarobni SICILIJI. V objemu prečudovite narave se bomo za 8 dni prepustili čarom tega neverjetnega otoka. Bivali bomo v luksuzni vili, za nas bo kuhala priznana veganska mojstrica, razvajali bomo tako naše oči, kot tudi brbončice. Kar pa je najbolj pomembno - to bo oddih namenjen NAŠI DUŠI in našemu druženju z najčistejšimi energijami Lemurije.


Tematika našega druženja bo AKTIVACIJA MAVRIČNEGA TELESA skozi zdravljenje, preobrazbo, čiščenje in aktivacijo vseh naših štirih energijskih teles. Tudi na prvem lemurijskem oddihu so nas vodniki popeljali v intenzivno zdravljenje in čiščenje naših teles in vsi se lahko strinjamo, da smo v tistem tednu druženja doživeli kvantne preobrate. Tako delo na štirih telesih postaja že lemurijska stalnica. Pa vendar, tokrat nas naša lemurijska in širša galaktična družina želi popeljati še korak dlje v procesu aktivacije našega svetega potenciala. Tu so, z nami in za nas, da nas podprejo na naši individualni poti razsvetljenja, in poti razsvetljenja celotnega planeta.

Teden namenjen nam, intenzivni preobrazbi in očiščenju vseh naših teles, ter aktivaciji našega mavričnega telesa. Čarobno, magično, nepozabno ...

O mavričnem svetlobnem telesu govorijo različne tradicije in duhovne prakse tako zahoda, kot tudi vzhoda. Vse te prakse pa svoje razumevanje temeljijo na lemurijskih tehnikah dela z Stvarnikovimi žarki. Tako se bomo na tem oddihu predali čudovitim 12 žarkom Stvarnika, mnogim aktivacijam svojega Svetlobnega Mavričnega Telesa, aktivirali bomo Mavrično Svetlobno Mrežo zemlje / Gaie, in se usklajevali s svojim najvišjim namenom.

Velik del programa je namenjen tudi kanaliziranju lemurijskih sporočil in direktnega kanaliziranje naše lemurijske družine, galaktične družine in Mojstrov Razsvetljenja. 

Z nami bodo tako Svečeniki in Svečenice Lemurije, 12 Svetih Žarkov, Mojstri in Nadangeli (varuhi žarkov), Aura Soma essence, Kristali in kristalne mreže, kristalne palice. Delali bomo s sveto tehnologijo Lemurije in se odpirali tudi svetim znanjem zlate Atlantide.

Osnovni namen naših druženj in lemurijske prakse je v popolni transmutaciji vseh energij, popolnem dvigu zavesti, re-aktivaciji pinealne žleze in vrnitvi v svojo moč, svetlobo in prebujeno zavest.

Toplo vabljeni vsi tisti, ki vas ta resnično čaroben oddih pokliče!
 

Več o tem oddihu 

Ta oddih je namenjen manjši, intimni skupini. Majhna skupina bo zagotavljala kvaliteto dela, a hkrati dovolj tišine in miru, da bomo imeli dovolj prostora tudi takrat, ko bo potrebno ponotranjiti določene intenzivnejše procese. Veliko bo tudi individualnega dela.

Po teh oddihu lahko pričakujete intenzivno obnovo, dvig zavesti in začetek vaše nove življenjske poti. Naš skupen teden bo namenjen izkušnji, kakšno je življenje na praktični ravni, ko živimo v objemu lemurijskih energij razsvetljenja, obdani z ljudmi, ki so prav tako usmerjeni k poti razsvetljenja in duhovnega služenja.
 

Program

15. september (sobota) - prihod // 23. september (nedelja) - odhod

Okviren vsakodnevni program:

7:00 // jutranja  zvočna meditacija na prostem

7:30 // zdrav detox veganski zajtrk 

8:30 -14:00 // program z vmesnimi krajšimi odmori (zdravi prigrizki, smoothi, sokovi)

14:00 - 19:30 // kosilo, prosti čas, integracija, sprehodi, mir in tišina (vegansko detox kosilo, tekom dneva so na voljo zdravi sokovi in zdravi prigrizki) > izleti na sveta mesta Sicilije & možnost Aura Soma energijske masaže pri Karmen

19:30 - 21:00 // večerni proces/meditacija 

Sicilija je resnično energijsko izjemno močen in čaroben kraj, in tako bo naša skupina bila deležna čudovitih starodavnih, mističnih energij tega magičnega otoka.

Naš urnik je oblikovan tako, da imamo v dopoldnaskem času namenjeno duhovni praksi in našemu delu na sebi, popoldanski del pa je namenjen tišini in miru, povezovanju s seboj, počitku, ali pa druženju s skupino na svetih mestih Sicilje.
Dejansko boste lahko sami izbrali, kako bi želeli preživeti čas. Lahko pa boste izbrali v popoldanskem času tudi Aura Soma energijske terapije/masaže s Karmen. Ker je to čas oddiha, je idealno morda izbrati celo več zaporednih terapij, saj boste tako v kratkem času lahko resnično ogromno naredili še dodatnega s temi podpornimi terapijami. 

Glede na ugodno vreme, bomo eno dopoldne preživeli nikjer drugje kot v objemu same Etne, kjer bomo izvajali meditacijo in vulkansko energijsko prakso (transformacija). V preostalih dneh bomo v popoldanskem času ponudili različne organizirane oglede svetih mest, ki se jim boste lahko pridružili po želji. En večer bomo namenili čarobnemu sprehodu po magični in svetovno znani Taormini. Prav tako pa boste imeli v popoldanskem času tudi možnost preživljanja časa po lastni izbiri. 

Konkreten seznam (s cenikom) možnih ogledov in izletov vam bo posredovan ob prijavi.

Pred nami je teden čarobnosti, višjih vibracij, razvajanja in stika s svojo dušo! Vabljeni! 

Razvajale vas bodo ... 

TEJA MELINC - ustanoviteljica portala Intucija.si in Lemurian Light Healing tehnike. 

KARMEN PLAVČAK - energijska terapevtka, numerologinja.

NATAŠA REMIČ - mojstrica veganske prehrane, 

 

... in pa seveda čarobna Villa Eloi

V primeru večjega števila prijav, kot jih dovoljuje Villa Eloi, bomo najeli dodatno vilo (prav tako sanjsko!), dogajanje pa bo potekalo v Villi Eloi.


 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Lemurijski Oddih na čarobni SICILIJI - september 2018!