Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Ekskluzivno!!! SPLETNI TEČAJ KARMA DETOX s Tejo Melinc!

 • 18.00 - 21.00
 • Preko spleta (posnetke lahko poslušate kadarkoli)
 • 770 eur

EKSKLUZIVNO!!!

 

Spletni tečaj KARMA DETOX - za srečno partnerstvo, obilje in nove začetke!

Namenjen vsem, ki želite enkrat za vselej preseči karmične energije vseh ravni (prednikov - dnk, preteklih življenj, kolektivne karme) in zaživet OSEBNOSTNO IN DUHOVNO SVOBODNO ŽIVLJENJE!


Program bo potekal 15 zaporednih tednov (45 ur programa)Program lahko poslušate kadarakoli želite, hkrati pa imate neomejen in doživljenjski dostop do zakljupljenega tečaja, ki bo nato na voljo znotraj spletne šole eIntuicija.

Prispevek: 770 eur (možnost plačila na 7 obrokov!!)

Prijave: Teja@Intuicija.si

 

Človeštvo se nahaja v časih intenzivnega duhovnega prebujenja, ki se bo odvilo v treh ključnih fazah. Prva faza obsega intenzivno karmično čiščenje, ki mu bomo priča tako na individualni, kot tudi kolektivni ravni. Vse tisto, kar ni usklajeno s kozmičnimi resnicami in zakoni, bo moralo zapustiti naš svet. V drugi fazi se bomo odpirali novim duhovnim znanjem in višji duhovni zavesti. Vodeni bomo, da delujemo iz inteligence srca in intuicije. V tretji fazi pa bomo začeli ustvarjati novo resničnost v obliki in formi. Svoje na novo osvojeno znanje bomo začeli prenašati v prakso; spremenil se bo način življenja na vseh družbenih ravneh. Pred nami je torej izjemno obsežna in veličastna naloga spremembe našega sveta, ki pa se seveda začne z nami samimi in spremembo, ki jo lahko ustvarimo v svojem življenju.


S tem namenom je bil ustvarjen ta čudovit in hkrati zelo intenziven program, ki vas bo sistematično popeljal preko treh ključnih ravni karmičnih energij. Ponudil vam bo orodja, kako karmično energijo različnih ravni sploh prepoznati, kakšne lekcije/učenja vam posamezne karmične ravni ponujajo in kako jih lahko osvojite oz. presežete. Ko osvojite vse karmične lekcije, zaživite v osebnostni in duhovni svobodi!

Naš svet se že dolgo trudi izstopiti iz spon preteklosti in zaživeti v duhovni svetlobi, obilju in razsvetljenju. Ta čas, ki smo ga tako zelo čakali, je končno prišel. Vrata nove resničnosti so na široko odprta, Na nas je, da stopimo skozi njih. A s seboj ne moremo prinesti ničesar drugega kot čistost našega srca, ter svetlobo prebujene duhovne zavesti. Čas je torej, da spustimo težko karmo tisočletij …

Če ste torej pripravljeni spustiti spone preteklosti, ter vse karmične energije, vabljeni na ta intenziven in izjemno prebojen program!


Zakon karme je eden izmed glavnih kozmičnih zakonov Življenja. Je zakon, ki poskrbi za to, da so vse energije v ravnovesju. Hkrati je to zakon duhovnega učenja, saj posega direktno v evolucijo zavesti vseh bitij v Stvarsvu. Zakon karme skrbi za to, da v naše življenje vstopijo natanko tiste okoliščine, ki jih potrebujemo za svojo rast in razvoj. V nasprotju z prepričanjem mnogih, karma ni kazen. Pravilno razumevanje tega zakona nam obrazloži, zakaj se navidezno slabe stvari dogajajo dobrim ljudem in obratno.

Zakon karme si lahko predstavljamo kot ogromno kozmično knjigo, ki zapisuje vse premike/dogodke v stvarstvu, vse do najmanše misli. Na naši individualni ravni je prav zakon karme tisti, ki natančno dokumentira vsa naša dejanja, misli, čustva in še kaj. Naše življenje je tako pod drobnogledom kozmičnih zakonov in posledično se nam dogaja natanko tisto, kar smo nekoč nekje ustvarili s svojo energijo, oz. tisto, ki nam bo najbolj pomagalo pri naši rasti/razsvetljenju. Karma nikakor ni kazen – je učitelj, ki nam pomaga na poti razsvetljenja!

Skupno vsem kozmičnim zakonom življenja je, da vedno skrbijo, da se vse odvija v najvišje dobro vseh in vsega. Najvišje dobro vseh nas pa je seveda to, da čim bolj nemoteno potujemo po poti evolucije zavesti. Zakon karme v sodelovanju z ostalimi zakoni tako poskrbi, da se na tak ali drugačen način soočimo z lekcijami rasti in razvoja. V naše življenje prinese tiste energije, ki jih še nismo ozavestili, ter lekcije, ki jih še ne razumemo. Vsekakor je zakon karme večplasten zakon življenja, ki skrbi za nenehno evolucijo v Stvarstvu.

V okviru tega prebojnega tečaja KARMA DETOX & PRETEKLA ŽIVLJENJA se bomo najprej spoznali z vsemi kozmičnimi zakoni, ki krojijo pravila našim življenjem. Te zakone bomo spoznali na zelo praktični ravni. Naučili se boste opazovati delovanje teh zakonov v vašem vsakdanjem življenju in prepoznali boste, da nikoli niste sami. Ljubeča roka Stvarstva nenehno posega v vaše življenje. Z poglobljenim razumevanjem kozmičnih zakonov življenja pa boste tudi presegli idejo o dobrem in slabem. Prepoznali boste, da je vse le priložnost za rast, razvoj in napredek. Vsaka oseba, situacija ali okoliščina se v našem življenju pojavi z namenom, da nam pomaga razširiti našo duhovno zavest in odpreti naše srce.

Nadalje pa se bomo izmed vseh zakonov življenja najbolj podrobno posvetili prav zakonu karme. Najprej se bomo posvetili vprašanjem, kot so:

 • Kaj pravzaprav je karma?
 • Kako zakon karme deluje?
 • Ali je res, da karma ne pomeni kazni?
 • Kako lahko sodelujem z zakonom karme?
 • Kako lahko prepoznamo svojo lastno karmo?
 • Kakšne oblike karmične razrešitve poznamo?
 • ipd.

Ko si bomo na vsa ta vprašanja temeljito odgovorili, bomo pridobili zelo jasno sliko zakona karme. Pridobili bomo veliko večjo jasnost zavedanja naše življenjske poti in vseh nalog, ki so pred nami. Morda bomo celo prepoznali, da smo določene karmične lekcije popolnoma ignorirali in se jim izogibali. Sedaj, z novim znanjem, pa bomo znali k karmičnim energijam v našem življenju pristopiti drugače.

Začetni moduli tako predstavljajo temelje našemu nadaljnemu delu. V drugi polovici tega intenzivnega programa pa se bomo posvetili trem nivojem karme, ki aktivno so-ustvarjajo našo materialno resničnost. Spoznali se bomo z kolektivno karmo, družinsko karmo in karmo preteklih življenj. Vsako izmed področij bomo temeljito preiskali in ozavestili. Hkrati pa se bomo naučili izjemno močnih in prebojnih tehnik karmičnega očiščenja.

Ta program nas tako pelje tudi na nivo naše dušne akaše, kjer se nahajajo zapisi naše duše. Gre za prostor, ki se nahaja ‘med dimenzijami’. Je stičišče vseh naših dimenzij in realnost, znotraj katerega lahko pridemo do izjemnih uvidov in odgovorov glede svoje lastne poti in življenja, ki ga živimo. V naši ‘akaši’ je namreč zapisano vse o nas, naši duši in njenih neštetih potovanjih. V naši akaši je zapisana naša zgodba in takrat, ko smo pripravljeni, se ta knjiga naše akaše tudi razkrije. Tisto, kar nam je torej namenjeno, se razkrije v neverjetni podrobnosti. Naša pretekla življenja, družinska DNK zgodba, kolektivna karma in še mnogo drugega bo razkrito tekom tega tečaja. Razumeli boste tudi, s kakšnim namenom so določeni ljudje v vašem življenju. Razbijali boste iluzije, presegali karmične energije in vstopali v moč zavestnega ustvarjalca svoje resničnosti.

Program je namenjen vsem, ki si želite:

 • izstopiti iz začaranega kroga ponavljajočih se situacij in se osvoboditi vseh starih bremen
 • razumeti, zakaj ste bili rojeni v določeno družino in izkusili določene okoliščine tekom vašega življenja
 • prekiniti nezdrave ponavljajoče družinske vzorce
 • ozavestiti svojo notranjo moč in svoje poslanstvo, postati zavestni kreator svojega življenja
 • izkustiti življenje duhovnega obilja, radosti in kreativnosti
 • izkusiti srečne, izpolnjujoče duhovne odnose, dušna prijateljstva in partenrstva
 • jasnosti, globjega razumevanja in občutka svobode!

Program tečaja Karma Detox & Pretekla Življenja:
 

1. MODUL: VSE O KARMI

 • - kaj je karma
  - kako karma vpliva na naše življenje
  - karma in univerzalni zakoni življenja (uvod)

2. MODUL: MOJSTRI KARME

 • - vse o mojstri karme
  - priprošnje mojstrom karme
  - karmično očiščenje

3. MODUL: VSE O UNIVERZALNIH ZAKONIH ŽIVLJENJA

 • - pregled vseh univerzalnih zakonov življenja 
  - vpliv zakonov življenja na naše življenje
  - praktičen vpogled

4. MODUL: TRIJE NIVOJI KARME

 • - vse o treh nivojih karme
  - temeljit vpogled v vsakega izmed nivojev

5. MODUL: PRETEKLA ŽIVLJENJA

 • - vse o preteklih življenjih
  - vpliv preteklih življenj na trenutno življenje
  - pretekla življenja skozi čakre
  - meditacija preteklih življenj

6. MODUL: PRETEKLA ŽIVLJENJA SKOZI PRIZMO SEDMIH ČAKER

 • - 1. čakra (okolje, odnosi, družina, DNK)
  - 2. čakra (odnosi, karmični partnerji, oče in mama, lastna kreativnost in izražanje)
  - 3. čakra (identiteta, preseganje osebnostnih mask, strahov, pridobivanje avtoritete)

7. MODUL: PRETEKLA ŽIVLJENJA SKOZI PRIZMO SEDMIH ČAKER

 • - 4. čakra (preseganje čustvenih izzivov, čustvenih omejitev, čustvenih ran)
  - 5. čakra (odvzem osebnostne moči, jasnosti komunikacije in izražanja, avtoritete)
 • - 6. čakra (preseganje mentalno-logični omejitve in omejujočih vzorcev)
  - 7. čakra (preseganje idejnih omejitev, omejujočih pravil, popačeni ideologij, verovanj, povezava z višjim jazom)

8. MODUL: ČIŠČENJE DRUŽINSKE KARME PO ČAKRAH

 • - 1. čakra (skupnost, prizemljenost, finance, pripadnost, vzorci)
  - 2. čakra (intima, odvisniški odnosi, čustvene manipulacije, samostojnost)
  - 3. čakra (neodvisnost, samostojnost, avtoriteta, jasnost)

9. MODUL: ČIŠČENJE DRUŽINSKE KARME PO ČAKRAH

 • - 4. čakra (čustven nivo, srčnost, sočutje, preseganje čustvene bolečine in osamljenosti)
  - 5. čakra (komunikacija, volja, moč)
  - 6. čakra (intuicija, jasnovidnost, ideje, miselni vzorci)
  - 7. čakra (inspiracija, duhovno poslanstvo, vizija duše)

10. MODUL: ČIŠČENJE DRUŽINSKE KARME

 • - preseganje karmični vezi z družinskimi člani
  - preseganje vezi z mamo in očetom
  - preseganje karmičnih vezi z izbrano osebo

11. MODUL: ČIŠČENJE KOLEKTIVNE KARME

 • - čiščenje naših karmičnih dolgov drugim
 • - čiščenje kolektivne energije in njenega vpliva na naše življenje
 • - meditacija čiščenja nevidnih vplivov
   
 • 12. MODUL: KARMIČNO ČIŠČENJE SPECIFIČNIH SITUACIJ

 • - karmično čiščenje specifične situacije
  - čiščenje treh nivojev karme
  - karmična poravnava v specifični situaciji
  - osvoboditev spon glede specifične situacije
   
 • 13. MODUL: POVZETEH VSEH TEHNIK IN PRINICIPOV

 • - obnova treh nivojev karme
  - meditacija pretekla življenja
  - meditacija družinske karme
  - meditacija kolektivne karme

   
 • 14. MODUL: DUHOVNE AKTIVACIJE (živeti nad karmo)

 • - aktivacija duhovnih kvalitet
  - meditacija višjega jaza
  - biti zavestni kreator
   
 • 15. MODUL: ŽIVLJENJE BREZ KARME

 • - kako izgleda življenje brez karme
  - blagoslov St. Germaina in Quan Yin
  - meditacija življenja brez karme
 •  

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Ekskluzivno!!! SPLETNI TEČAJ KARMA DETOX s Tejo Melinc!