Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

JASNOVIDNI ASTROLOŠKI READINGI Z DEIDRE WILTON (NZ)

  • 16.00 - 18.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 140 eur

Če si želite konkretnega uvida v vaše življenjsko poslanstvo je astrolško-intuitivni reading z Deidre Wilton čudovita priložnost!  S pomočjo tega readinga boste spoznali, kdo resnčno ste na energijski ravni in kakšno življenjsko poslanstvo ste si izbrali.

V okviru tega readinga boste prejeli vpogled v vaša pretekla življenja, zdravstvene izzve, naravne darove in talente, pa tudi kako poskrbeti zase tako, da boste delovali v svoje najvišje dobro. Spoznali boste tudi v katero smer se odpira vaša prihodnost.

Deidre v svojem delu  kombinira ezoterično astrologijo in jasnovidnost, kar pomeni, da boste prejeli veliko več kot le astrološki vpogled. S pomočjo intuicije/jasnovidnosti bo astrološke informacije povezala v čudovito celoto, prejeli pa boste tudi sporočila vaših vodnikov in Mojstrov. 

Veliko globje boste razumeli sebi, prejeli boste izjemne uvide in spoznali, kako zelo pomembno je v celoti in popolnoma brezpogojno sprejemati sebe, točno takšne, kot ste. Tako boste v življenju lahko prebudili tisto resnično samezavest, ki vas bo popeljala na naslednjo raven sprejemanja vsega, kar ste.

Dedire deluje kot astrologinja že več kot 15 let. Razvila je posebno tehniko jasnovidne astrologije, ki ponudi veliko več, kot le surove in suhoparne astrološke detalje. Če torej želite izkusiti ta izjemen uvid in pridobiti nov pogled na vaše življenje, toplo vabljeni!

Več o Deidre si lahko preberete na njeni strani www.star-wise.com

Vsi, ki se boste udeležili individualnega readinga pa boste prejeli tudi 10 strani astrološke analize, ki vam bo pripomogla k še bolj jasnemu razumevnaju v prihodnosti.

Prijave: Teja@Intuicija.si 
Cena: 140 eur
Termini: 23 in 24. avgust, 28. - 31. avgust, 4. in 5. september

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: JASNOVIDNI ASTROLOŠKI READINGI Z DEIDRE WILTON (NZ)