Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Intenzivna 3-dnevna delavnica: VRTNICA MARIJE MAGDALENE

  • 8.00 - 16.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 240 eur / celoten vikend

Vrtnica Marije Magdalene je intenzivna delavnica, znotraj katere nam bo razkrita starodavna praksa prebujanja svete ženske energije. Ta delavnica je nastala kot odgovor na klic tistih, ki iščete pot nazaj k sebi. Skozi delavnico bo razkrita pomembna duhovna praksa, ki neposredno aktivira božansko žensko esenco v vsakem izmed nas. Ta praksa je darilo razsvetljenih svetov mnogih mojstrov in mojstric, ki so to pot, po kateri danes hodimo mi, prehodili že dolgo pred nami. 

V okviru te 3-dnevne delavnice se bomo posvetili intenzivnemu popotovanju v svetost ženske božanske esence. Potovali bomo preko mnogih ravni in spoznavali Boginjo v njenih mnogih podobah. Širom sveta so različne kulture različnim obrazom velike Boginje pripisovale različna imena, jih povezovala z mitološkimi zgodbam in jim pripisovale različne lasnosti. Posamezniki, ki so te božanske lastnosti začeli udejanjati in poosebljati so pridobili status 'božanstev'. Sedaj, v modernem času, pa se Velika Boginja prebuja pravzaprav povsod. Svetloba in zavest Velike Boginje oz. Velike Matere je vidna na vsakem koraku. Boginja se vrača, ker jo bomo v tem obdobju velikega planetarnega čiščenja še kako potrebovali. S seboj prinaša znanja, modrost, skrivnosti in obrede moči. V okviru našega 3-dnevnega druženja se bomo spoznali z njeno potjo in svetimi principi. Hkrati pa Moderna Boginja združuje v sebi vse arhetipske kvalitete različnih boginj in božanstev. Vodi nas, da te univerzalne kvalitete začnemo prebujati v sebi.

 

Naše potovanje k duhovni praksi Vrtnice Marije Magdalene nas bo popeljalo po svetem stopnišču navzgor k višjim duhovnim ravnem, k svetišču Vrtnice Velike Matere. V tem svetišču žari najsvetlješa kozmična vrtnica, ki oddaja nepredstavljivo čiste, božanske žarke razsvetljenja.  Da bi vstopili v to svetišče, moramo naprej preseči mnogo iniciacij in lekcij. Te lekcije so v veliki meri povezane z zemeljskim življenjem in vsemi zemeljskimi izkušnjami. Pot iniciacij poteka preko naše notranjega stopnišča sedmih čaker navzgor k zgodnjim nivojem. Vsaka čakra tako shranjuje pomembne kode, ki jih je potrebno aktivirati, če se želimo odpreti sveti energijoi Velike Boginje. Tako bomo znotraj naše 3-dnevne delavnice skupaj prehodili vse stopnje iniciacije in se spoznali z lekcijami, s katerimi so se ženske skozi stoletja srečevale in jih presegale. Prišel je čas prehoda v novo resničnost in vrnitve tega sveta v originalno, božansko podobo. Prihaja čas vrnitve Božanske Ženske in Božanske Moške energije v rajski svet našega planeta. Vsi mi, ki služimo temu procesu, smo pionirji tistega, kar šele prihaja.

Ko razumemo svoje lekcije in inciacije, se nam odprejo vrata v Svetišče Kozmične Vrtnice. V tem svetišču se shranjuje Svetost Božanskega Ženskega Plamena, katerega se lahko dotaknemo in prejmemo njegove blagoslove le, ko smo poklicani. Če vas torej ta delavnica pokliče pomeni, da vas kliče Kozmična Vrtnica Velike Matere. Dotik svetlobe te Vrtnice bo temeljito spremenil vaš notranji svet, vam prinesel ogromno zdravljenja in vnovičnega prebujenja vašega notranjega ognja, svetlobe in radosti. Kljub temu, da gre za delo z žensko energijo, je ta delavnica namenjena seveda tudi moškim.

Znotraj našega 3-dnevnega popotovanja pa se bomo spoznavali tudi z 12 aspekti Kozmične Vrtnice, ki so ključni za našo pot. Kozmična Vrtnica znotraj sebe skriva ogromno božanskih principov in tako bomo v okviru našega potovanja razkrili tistih ključnih 12 principov, ki vodijo naše življenje. Spoznali bomo tudi, da so trije principi tisti glavni oz. ključni; to so principi, na katerih delamo že več življenj in kateri hkrati predstavljajo poslanstvo naše duše. Te principi se povezujejo direktno s stopniščem naših sedmih čaker in svetimi energijami, ki so shranjene tam. Energije čaker so pravzaprav tiste, ki nas pripeljejo do naše notranje vrtnice in nam odklenejo vrata k Svetišču Kozmične Vrtnice.

Toplo vabljeni vsi, ki si želite aktivirati svojo božansko žensko naravo in narediti kvantni preskok v razumevanju ženske energije. Potovali bomo od najbolj zemeljskih in vsakdanjih stvari, do tistih najbolj svetih in univerzalnih. Razkrita nam bo pot, kako lahko sami, znotraj našega vsakdanjega življenja, živimo in udejanjamo čisto svetost.

Urnik:
Petek: 8.12. od 17h - 21h
Sobota: 9.12. od 8h - 16h, z vmesnim odmorom
Nedelja: 10.12. od 8h - 16h, z vmesnim odmorom

Prijave: Teja@Intuicija.si
Prispevek: 240 eur
Lokacija: Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana


 

 

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Intenzivna 3-dnevna delavnica: VRTNICA MARIJE MAGDALENE