Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Foster Perry: 5-dnevni šamanistični trening 24. - 28. maj 2017 - lokacija znana naknadno

  • 8.00 - 23.00
  • lokacija znana naknadno
  • 1000 eur + nastanitev

ŠAMANIZEM - NASLEDNJI KORAK V ŠAMANISTIČNI PRAKSI

Bolj kot kadarkoli potrebujemo sveta znanja, saj se le tako lahko soočimo z obdobjem, v katerega vstopamo.  Svet se spreminja z neverjetno hitrostjo in vsi se lahko strinjamo s trditvijo, da se je tako dolgo napovedano obdobje planetarnega duhovnega čiščenja tudi dejansko začelo. S tem namenom bom letošnji trening s Fosterjem predstavljal novo  stopnjo v razumevanju šamanizma.

V letu 2017 ponovno organiziramo izjemnega šamanskega zdravilca, učitelja in svetovnega popotnika FOSTER PERRYJA. Foster v Slovenijo prihaja več let in tudi v letu 2017 bomo gostili Fosterja in njegov 5-dnevni šamanistični trening. Vsako leto se njegovega treninga v Sloveniji udeleži večje število ljudi. Trening je primeren tako za ljudi, ki so se že udeležili Fosterjevega treninga, kot tudi tiste, ki vas je Fosterjevo izjemo šamanistično delo prvič poklicalo. Vsaka njegova delavnica je izjemna, neponovljiva, prinaša globoko duhovno prebujanje. Delavnica je prevajana v slovenski jezik. 

Ko smo pripravljeni, nas glas šamana pokliče!

Treningi potekajo vsako leto že vrsto let. Prav vsako leto je povsem drugačna, unikatna, poglobljena intenzivna izkušnja, globoke duhovne transformacije za vse udeležene! 

Tudi to leto se v Slovenijo vrača Foster Perry z 5-dnevnim šamanističnim treningom. Vsi njegovo delo že dobro poznamo in tako vemo, da je pred nami 5 intenzivnih in globoko transformativnih dni. Foster pa za to leto obljublja zanimive tematike. Trening, ki ga bo zaznamovala prazna luna, bo prinesel veliko poglobljenih vsebin, katerih namen je, da vsi udeleženi vstopijo v stik s svojim resničnim namenom, ter razvijejo voljo in vizijo za svoje življenje. V teh časih je izjemnega pomena, da vemo kdo smo in kaj želimo doseči.
 

Program šamanističnega treninga: 

- delo z rastlinskim kraljestvom
- sveta moč dreves
- duhovi svetih Vrtov
- notranje delo in povezovanje z notranjimi vodniki, učitelji
- čarobni 'sigili'
- šamanske prakse izdelave talismanov
- praktična šamanistična magija

- delo s srcem in umom namenjeno naprednim duhovnim praksam

Vsak udeleženec prejme poglobljeno skripto, kjer je združenih 10 let vsebin najrazličnejših treningov. V tej skripti so tudi poglobljene tehnike, orodja, talismani in meditacije, ki bodo poglobile vašo duhovno prakso. Vsebinsko gledano je to edinstven trening, ki bo izpeljan le tokrat.

Več o tem izjemnem 5-dnevnem treningu

Šamanistični trening s Fosterjem je posebna in izjemna izkušnja, kjer se udeleženci spoznajo s starodavnimi tehnikami in znanji šamanizma ameriških Indijancev. Starodavna znanja pa izjemni Foster Perry prevede na sprejemljivo in razumljivo raven naše moderne dobe zahodnega sveta. Njegova učenja so nežna, globoka in zelo transformativna.

Treningi ne obljubljajo le bogate teoretične podlage, temveč tudi ogromno izkustvenega dela. Gre za globok notranji proces temeljite duhovne preobrazbe. Vzporedno se odpro naši resnični darovi, naše dušno poslanstvo, naša prava pot. Hkrati vsak izmed udeležencev doživi globoko duhovno prebujenje, več šamanističnih potovanj in na sploh globok uvid na svojo lastno dušno raven. Tečaj, ki bo potekal v okviru 5-dnevnega Shamanic INTENSIVE je izjemna priložnost za vse, ki si želite poglobljenega, resnega in intenzivnega dela. 

'Mnogi ljudje se vračamo na učenja k Fosterju že dolga leta. Razlog tiči v tem, da je Foster resnično zdravilec duhovnih zdravilcev in učitelj učiteljev. Je izjemen šaman, ki skrivnostna in mistična znanja življenja prinaša iz starodavne preteklosti v sodoben čas na način, ki je vsem nam razumljiv, uporaben, predvsem pa globoko transformativen in zdravilen! '
Teja Melinc, 
www.Intuicija.si

Izjemno potovanje v resnični šamanizem! 

Vse dodatne informacije in prijave:

Prijave:  Teja@Intuicija.si 

Cena 5-dnevnega tečaja je 1000 eur BREZ nastanitve in hrane.

24.-28. maj 2017, tečaj poteka od 8h zjutraj do približno 23h zvečer, z vmesnimi odmori za kosilo in večerjo.

Ob prijavi boste prejeli podatke za plačilo akontacije, ki zavaruje vaše mesto na tečaju. 

Knjiga Fosterja Perryja: Ko strela trešči v kolibrija

Po svoji naravi je kolibri, ki intenzivno živi in išče življenjski nektar, prinašalec višje vibracije. Precej podobno tudi Foster Perry postavlja mostove med duhovnim in fizičnim svetom, nam pa sporoča, kako do zdravja, jasnosti in izboljšanja.

Ko je bil še čisto mlad, so njegovi bližnji prepoznali, da ima naraven dar za zdravljenje in videnje. Ko pa je vanj čisto dobesedno treščila strela, ga je potegnilo na popotovanje skozi inciacije, zavest se mu je hitro razširila. Ko strela trešči v kolibrija je zgodba njegove osebne evolucije. Foster je razvil čisto svojsko zdravljenje, ki ga imenuje kolibrijevo zdravljenje. Izjemna knjiga, ki vas bo popeljala na šamanistično potovanje k skrivnostim Matere Zemlje.

Posebna promocijska cena: 14,99 eur (redna cena 29,99 eur)
teja@intuicija.siNaročila: Teja@Intuicija.si

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Foster Perry: 5-dnevni šamanistični trening 24. - 28. maj 2017 - lokacija znana naknadno