Domov > Dogodki > Dogodki Ljubljana >

Čarobna manifestacija realnost skozi razširjeno zavest

  • 9.00 - 18.00
  • Šola Intuicije, Tbilisijska 83a, Ljubljana
  • 440 eur

 

Osnovna celotne manifestacije je mentalna kontrola, torej kontrola uma. Če znamo pravilno uporabljati neverjetno moč svojega uma in zavesti, naše ideje in vizije z lahkoto postanejo tudi resničonost. V nasprotnem primeru pa ostanejo le fantazije in hrepenenja. Dejstvo je, da imamo ljudje v sebi neverjeten potencial manifestacije. Sedež naše duhovne esence je v našem umu, torej naši zavesti, ki jo v Kabali imenujemo tudi Chokmah (čokmah). To je prostor neskončnih možnosti in potencialov, prostor nemanifestirane esence.

Ta izjemna in edinstvena delavnica s Kristosom vas bo popeljala preko najrazličnejši tehnik kontrole uma, aktivacije mentalnih moči in razširjanja zavesti. Tako boste lahko z redno prakso začeli dosegati razširjena stanja zavesti, s tem pa tudi globje razumevanje stvarnosti. To so tudi osnovne stopnice, ki vodijo k sposobnosti oblikovati fizično realnost z jasnostjo vaše namere, volje in zavesti. 

Delavnica  ‘Čarobna manifestacija realnosti skozi razširjeno zavest’ vas bo popeljala preko različnih stopenj dela z dihom, vizualizacijo in ostalih tehnikah razširjenja in kontrole uma.

Toplo vabljeni!

Prijavni obrazec

Prijavljam se na dogodek: Čarobna manifestacija realnost skozi razširjeno zavest