Domov > Učitelji >

Certificirani svetovalci

Teja Kraner

Teja Kraner

Teja Kraner je certificirana intuitivna svetovalka™ in arhetipska svetovalka™. Certifikate pa je prejela tudi iz programov tečaj medijstva, tečaj meditacije, reiki I in II.

Preberi več »
Nevenka Novak Zalar

Nevenka Novak Zalar

Nevenka Novak Zalar je certificirana angelska terapevtka, reikistka, izvajalka zdravljenja s ponovno povezavo ter lemurijska terapevtka.Njena glavna strast je sodelovati pri dvigu zavesti. Verjame, da so otroci prišli v naša življenja zato, da nas prebudijo. Njihovo zavedanje sebe in svojega namena je večje od našega in pogosto nastopijo težave, ko jih želimo s svojimi prepričanji peljati v smer, ki ni njihova. V svojem delu z ljudmi se v veliki meri opira na znanja strokovnjakov.

Preberi več »
Sanja Selinšek

Sanja Selinšek

Sanja Selinšek je certificirana arhetipska svetovalka, ki jo je leta 2007 zaneslo v vode intuicije, krepitve le-te, ki jo je uporabljala zase, za svoj razvoj. Šele kasneje se je srečala z arhetipi, ki so postali njeni zvesti spremljevalci. V svojem delu se ukvarja predvsem s področjem arhetipskih in intuitivnih readingov s pomočjo arhetipskih, orakeljskih in tarot kart.

Preberi več »
Klavdija Verlak

Klavdija Verlak

Klavdija Verlak je certificirana arhetipska svetovalka in avtorica programa Into-I-Vision. V svojem delu se ukvarja predvsem s področjem izgorelosti in razbremenitve poslovnih žensk. Svoja znanja je pridobivala pri različnih učiteljih in avtorjih doma in v tujini.

Preberi več »
Milena Košak

Milena Košak

Milena Košak je certificirana arhetipska in intuitivna svetovalka ter angelski reiki terapevt. Opravila je štiristopenjski tečaj meditacije, spoznala pristop Access Bars, se seznanila s šolo Clairvision in pridobila znanje v Duhovno poslovni akademiji. V svojem delu se ukvarja predvsem s področjem žalovanja, smrti in posmrtnega življenja. Svoja znanja je pridobivala pri različnih učiteljih in avtorjih: Teji Melinc, Cristy Žmahar, Felixu Connradu in drugih.

Preberi več »
Karmen Plavčak

Karmen Plavčak

Karmen Plavčak je certificirana arhetipska, intuitivna svetovalka, angelski učitelj / arhetipski učitelj, numerologinja, medij, terapevtka ob žalovanju in maserka.Pri svojem delu se ukvarja predvsem s področjem numerologije in sprostitvenih tehnik preko energijskih masaž.

Preberi več »
Klavdija Vauhnik

Klavdija Vauhnik

Klavdija Vauhnik je certificirana arhetipska svetovalka in angelska intuitivna terapevtka ter izvajalka energijske terapije Ponovna povezava / The Reconnection .

Preberi več »
Alneja Gašpar Horvat

Alneja Gašpar Horvat

Alneja Gašpar Horvat je certificirana intuitvna svetovalka, svetovalka ob izgubah in žalovanju, učiteljica meditacij, medij in regresijka terapevtka z zaključeno 1. stopnjo arhetipov. Deluje predvsem na področju intuitivnih svetovanj, svetovanj ob izgubi in žalovanju in delavnic za nosečnice in bodoče mamice, dela ridinge z dušami še nerojenih otrok in izvaja meditacije in izobraževanja na temo pomoči pri zanositvi.

Preberi več »

Darja Vodovnik

Darja Vodovnik Zavšek je certificirana arhetipska svetovalka, intuitivna svetovalka, arhetipski učitelj, ter medij. V svojem delu se ukvarja predvsem s področjem osebnih svetovanj-angelskih readingov, izvajanjem vodenih meditacij, izdelava arhetipskega kolesa posamezniku ali partnerskemu paru ter medijstvo-pogovor med žalujočim in dušo umrlega.

Preberi več »

Bogdana Rafolt

Bogdana Rafolt je certificirana arhetipska svetovalka. Skozi Tečaj arhetipskega svetovalca se ji je začela življenjska preobrazba na osebnem področju. To kar ji je nekoč predstavljajo oviro pri svojem delovanju, je kasneje postalo izziv. Z zavedanjem je začela kreativno ustvarjati svojo novo realnost. Spoznanje in zavedanje kdo v resnici je, ji je odprlo marsikatero novo priložnost v življenju.

Preberi več »

Lia Janželj

Lia Janželj je certificirana intuitvna svetovalka, svetovalka ob žalovanju, medij za komunikacijo s preminulimi ter izvajalka Atlantidske terapije. V svojem delu se ukvarja predvsem s področjem intuicije, vpogledov v prejšnja življenja, žalovanjem ter vzpostavljanjem energetskega ravnovesja. Svoja znanja je pridobivala pri različnih učiteljih in avtorjih – Teji Woods, Cristy in Mihaelu Žmahar, Birkanu Toreju.

Preberi več »