Spletna Šola Intuicije s Tejo Melinc
V okviru Šole Intuicija ponujamo najrazličnejša svetovanja namenjena vsem, ki si želite globjega vpogleda v različna življenjska področja. Za vas pripravljamo visoko kvalitetna svetovanja s področja osebnostne in duhovne rasti. Zanimanje za posamezno svetovanje lahko izrazite direktno pri osebi, ki opravlja svetovanje. Individualna svetovanja potekajo po predhodno dogovorjenih terminih, na voljo pa so po celotni Sloveniji oz. preko spleta kot Skype svetovanja.
Vstop v leto 2016 prinaša resnično ogromno novosti. Sama sem to leto poimenovala kar ‘leto čarobnosti’, saj se vsi skupaj tudi v Šoli Intucija nahajamo v obdobju izjemnih novosti in čarobnih sprememb. Moja vizija Šole Intuicija, ki bo združevala ljudi s podobno vizijo, se je začela uresničevati. Poleg omenjenega pa leto 2016 prinaša tudi ODPRTJE SPLETNE DUHOVNE ŠOLE - ŠOLE INTUICIJA v okviru bom za vas pripravljala najrazličnejše tečaje, mentorstva in osebna svetovanja.

Alneja Gašpar Horvat

Alneja Gašpar Horvat v okviru Šole Intuicija vodi avtorski program 'Metulj' v okviru katerega bodočim staršem pomaga na duhovno-energijski ravni v procesu priprave na nosečnost in v trajanju same nosečnosti. Njeno področje dela se osredotoča tudi na komunikacijo z nerojenimi dušami in posredovanjem teh sporočil bodočim staršem.

Prihajajoči dogodki učitelja Oglejte si celoten Team Intuicija™ »

Certificirani SVETOVALCI

Toplo vabljeni k ogledu senzama naših certificiranih duhovnih svetovalcev iz celotne Slovenije. Naši tečajniki so certificirani intuitivni svetovalci™ in arhetipski svetovalci™ s strani Šole Intuicija™ .

Toplo vabljeni k ogledu in obisku!